Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Рядко се заглеждам по хората, но днес едни устни буквално ми извадиха очите. Беше много слаба девойка и докато я гледах видях, че е с Росен Петров, в Била Люлин (не в МОЛ-а, другата). Като минаха касите тя започна да търка билетчета, а той стоеше малко по-далече, явно всички са полудели по тази мания  Simple Smile

# 571
Краси Радков много по-слаб и стар , отколкото на екрана. Неприятен.

# 572
  • Sofia
Той много отслабна Thinking
На екран ми младее,но щом казваш...

# 573
  • Rock & Roll feeling ...
На екран намесата  по устните и зъбите на Емануела личат, предполагам,че и на живо ...  Thinking

# 574
  • София
На екран намесата  по устните и зъбите на Емануела личат, предполагам,че и на живо ...  Thinking

Зъбите не видях, но определено устните си личат, че са коригирани. Но й отива.

# 575
Като стана дума за зъби, видяхте ли зъбите на Сашка Васева снощи в "Аз обичам България" Mr. Green

# 576
  • Sofia
Зъби ли бяха или прозрачни шини?
Едвам говореше и се усмихваше.

# 577
Зъби ли бяха или прозрачни шини?
Едвам говореше и се усмихваше.

Тя от известно време е с нови зъби и усмивка.. Laughing
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17522870_148749724 … 7&oe=597EAE9E
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17362377_148749725 … 3&oe=597A1BA4

# 578
  • Sofia
Много бели и си личи че са изкуствени.
Момчето и е много хубаво Rolling Eyes

# 579
Професор Вучков ряпа да яде! Извинете за спама!
Преди години я ях видяла със семейството ѝ, но тогава момчето беше момченце и щерка ѝ беше по-малка. Ама хич не държаха да се набиват на очи. И все пак- всички ги зяпаха Simple Smile

# 580
  • Има много детски смях.
Сашка Васева я помня как се кефеше в едно предаване на цветущите псувни, които излизаха от устата на сина й. Той тогава беше малък, може би още не беше тръгнал на училище, а тя го поощряваше за изказа.  ooooh!

Митко Павлов и на мен ми идва прекалено лигав и пренатегнат.

По темата- Златка Дъ Блек. Груба, недодялана, превзета. Цялото заведение трябваше да застане мирно в момента, в който тя влезе с количката. Каруцарски изказ, просташко поведение. Дори синът ми /8 г/ се смя с глас, когато Майката на Годината реши, че трябва да си храни детето и шутовския начин, по който го направи. Неприятна персона, отвсякъде.

# 581
Зъбите на Сашка са като тези. Венеца отгоре се вижда колкото зъбите. Направо са кошмарни.

# 582
  • Sofia
същите  Peace
Приличат ми и на подвижни фасети,като на мисис Даутфайер Mr. Green

# 583
Има хора, които държат да се вижда от километър, че зъбите им са изкуствени, устните и циците уголемени. Сигурно за тях е мнооого престижно.

# 584
  • София
Като стана дума за зъби, видяхте ли зъбите на Сашка Васева снощи в "Аз обичам България" Mr. Green
Зъбите не знам, но близо 2мин. се чуди пред дъската за рисуване. Имах чувството, че е неадекватна на моменти. "Събуди се" само за кръга с четенето по устни и после пак беше част от публиката.

Скрит текст:
Защо смениха Ю. Константинов? Извинявам се, ако е коментирано.

Общи условия

Активация на акаунт