Математически турнири - 40

• 110 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Може ли линка, тъй като не го откривам. Единствените резултати, които виждам са за КМС и ВМС.
На сайта на секция Изток има резултати за СМТ, но не мога да ги отворя! Дали сайтът има проблем или проблемът е при мен?
В нашето училище още не са ни дали резултат, вече навсякъде излязоха, само при нас се мотат  Confused

# 121
# 122
  • София
 Aila, благодаря за споделените адаптирани задачи! Не би ми хрумнало да го направя, но пък се възползвах от твоите в/у моята девойка. И установих, че макар че чете добре и натрупа стаж с детските книжки, то четенето и разбирането на текстовите задачи я затруднява много. И отделно че не знае какво е страна на квадрат, обиколка, разлика на две числа и т.н. още понятия. Иначе беше ужасно впечатлена, че има задачи с Мечо Пух и Карлсон, и разбира се г-жица Рог  Laughing

# 123
Може ли някой да напише за втори клас петте най _ високи резултати.
 Прз телефона си не виждам колоната с резултатите.
Благодаря предварително.

# 124
Благодаря предварително.

74,73,65,64,63

# 125
Благодаря предварително.

През телефон могат да се видат като го завъртите на широката страна (от личен опит) Simple Smile

# 126
Въртв, въртя, не става ха ха

По телефона могат да се проверят резултатите в 33   ОУ.
Прави ми впечатление, деца от 107 се явяват в Пчг и Смг, при условие че самите те са домакини...

# 127
  • София
Прави ми впечатление, деца от 107 се явяват в Пчг и Смг, при условие че самите те са домакини...
В СМГ се явяват заради курсовете, които почнаха веднага след състезанието. Иначе всеки се явява където му е удобно и близко до вкъщи. Все пак е събота.

Резултатите от Изток, вече могат да се свалят.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 10:53 от ek_velika

# 128
# 129
А 145 бяха ли домакини?
Не вярвам да не са.

# 130
  • София
Защо в линка няма резултатите на всички училища?

# 131
  • София
Да в 145-то се проведе, вчера са им казвали резултатите учителките. Бяха обещали да качат резултатите до вечерта вчера на сайта, но още не са качени...

Малко информация от секция изток, на който не му се разхожда -
Цитат
"Да, за КМС можете да платите по банков път и да изпратите на електронната ни поща име ,клас и училище на участниците.Също и училището в което, ще участват.
За "Иван Салабашев" само на място в 125 СУ."

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 11:20 от Aila

# 132
Здравейте, в Секци Изток на този линк http://iztok-smb.com/ е качен протокола от СМТ. Но ми прави впечатление, че няма всички деца. Каква е причината. Дъщеря ми е с 35т, а не фигурира???? А и трети клас да са само 64 деца????

# 133
Здравейте, в Секци Изток на този линк http://iztok-smb.com/ е качен протокола от СМТ. Но ми прави впечатление, че няма всички деца. Каква е причината. Дъщеря ми е с 35т, а не фигурира???? А и трети клас да са само 64 деца????
Дъщеря Ви в 125-то ли се е явила?
Там би трябвало да фигурират само децата, които са се явили в 125СУ.
Общо класиране очаквайте тук:
https://smbsofiagrad.wordpress.com/

# 134
  • София
Aila, благодаря за споделените адаптирани задачи! Не би ми хрумнало да го направя, но пък се възползвах от твоите в/у моята девойка. И установих, че макар че чете добре и натрупа стаж с детските книжки, то четенето и разбирането на текстовите задачи я затруднява много. И отделно че не знае какво е страна на квадрат, обиколка, разлика на две числа и т.н. още понятия. Иначе беше ужасно впечатлена, че има задачи с Мечо Пух и Карлсон, и разбира се г-жица Рог  Laughing

Здравей,
Тъй като хлапетата са в една възрастова група и аз да споделя впечатления. Още миналата година ( ПУК)девойката се справяше чудесно със задачите от СМТ и КМС, но като я пуснахме на "математика без граници" през януари, резултата беше плачевен ( то е първото за първи клас с текстови задачи). Макар, че и тя четеше още тогава, явно четенето с дълбоко разбиране се развива постепенно. За да тренираме него й взех сборник по български език за четене с разбиране и паралелно на решаването на текстови задачи по математика, правехме и такива упражнения ( те бяха и по доста забавни текстове Simple Smile ). Честно казано това много й помогна и сега вече сама разбира текстовите задачи...ще видим до къде сме го докарали на първото състезание с текстови....

Общи условия

Активация на акаунт