Д-р Иван Янков - детски гастроентеролог

• 59 512
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
Да има със сигурност.
Аз пак да попитам.Д-р Янков има ли ехограф в кабинета на ул.Ангиста ? Понеже ни е необходима коремна ехография.

# 76
  • Пловдив
Благодаря.

# 77
Здравейте, да. Това е номера на доцента. Нашия педиатър, като каза да я заведвм на гастро и го питах,  също каза цитирам “той в Пловдив е един, Янков при него отидете”. ЛЛ не може да ви откаже направление, за децата са неограничени. Нашето така и не ни послужи, защото я заведох на частно при д-р Печилкова, тя работи с друг код на направление. Изключително съм доволна. Също, като вас не можех да отлагам проблема, все пак става въпрос за дете.
Lussy, сложила сте забрана за получаване на лични съобщения. Исках да питам на кой номер безуспешно се опитвате да запишете час.

Това с пощата как съм го направила идея си нямам... Номерът, на който се опитвам все още безуспешно да се свържа е - 0889582886. Никога и никой не ми вдига там, просто чрез гласово съобщение доцента ме подканва да пиша на вайбър, но и там удрям на камък.
Мислех да ходя до кабинета да запиша час на място, но като слушам и там как са нещата, честно казано започвам да се отказвам.
За пръв път се сблъсквам с подобно нещо и съм крайно озадачена, все пак става въпрос за деца...
При мен проблемът както бях писала е, че ЛЛ държи на него и ще ми издаде направление когато запиша час при него, което означава, че ние стоим и чакаме, а проблемът си стои и никой не мисли, че това може да е с последици.

На мен лично ми отговори след две седмици на вайбър. А ММ след, като не ми отговори на третия ден му звънна и ни даде час, но така и не се появи.
В този център няма регистратура,само кабинети.
Нашия педиатър също ни прати при него и беше озадачен как така не е дошъл. Да отбележа,че не бяхме само ние,имаше и други хора. Като цяло свързването с него е супер трудно. Във ВМИ една тросната госпожа ми каза с него да говоря и той щял да ми даде час.

Благодаря ви за отговора! Вие на посоченият от мен номер ли успяхте да осъществите все пак някакъв контакт с него? Въпреки, че като ви чета, е бил доста несполучлив...

Общи условия

Активация на акаунт