Това мисля е майката ,която стана причина за доста и различни мнения в темата днес.
Желая и добро здраве и дълго да се радва на сина и снаха си , защо не и на внуче.

Приятна ви вечвер
, изненада ме, имам съмишленица за ГГ
Или Нуртен затова да е бясна, че произведението й го грабна Башак
Има нещо гнило в раздора на отношенията им, признай си 

И Киво, по-младата му версия, но за моя радост сега е Джес, сори
Нека и аз малко да му се порадвам

, това е майката, с която Киво преди да се събере с Башак се появяваше доста често
, признавам си, че може да има нещо гнило 

тая снимка е от сватбата на най-големия му брат 

съмишленици ще имаш, споко.
Ама за мен тук нещата са много по-поносими от К/Г, поне засега.
добре си се завърнала. 
Не знаем какви са им отношенията с Башак, единствено те си знаят каква е истината, а щом не зная нищо със сигурност, не мисля, че имам право да коментирам.

Или Нуртен затова да е бясна, че произведението й го грабна Башак
Има нещо гнило в раздора на отношенията им, признай си 
, това е майката, с която Киво преди да се събере с Башак се появяваше доста често 
Направи доста по задълбочен анализ на КГ. И съм съгласна с теб. Може дори и повече. Това, че образът на Кузей се разви много и в правилна насока е нормално, но не ми хареса толкова окепазяваенто на образа на Гюней. Само и само сблъсъкът между противоположностите да бъде по -титаничен! Гюней беше смазан от атмосферата в дома си, ужасния си баща, истеричната и вечнонедоволна майка и бурния брат. Имаше ум и добре се представяше в студентството и в семейството, за да му предложат работа. Но всичко това беше по-скоро загатнато, а внимание се обръщаше та главната двойка.

Не е ли опасно това? 

разсъждавай си колкото ти душа поиска, не съм казала нищо, не си ме разбрала 
аз ви зафалих всички снощи, нямах сили да споменавам всеки поотделно 
не зная кога ще успея да изгледам всичко ... първо ще си гледам Киво, после всички останали 

, Фенче 

, тази статия и аз я бях слагала с превод в предишната тема, ама не пречи да се повтори, защото е много хубава!! ако искаш й хвърли един бг превод, като имаш време 

) актъорите си играят прекрасно, особено нашето момче, режисурата е на ниво.

, снощния ти пост ми е леко пресилен, ама може и да има нещо вярно в последното ти изречение. Но съм на мнението на Фенчето, че като не знаем как стоят нещата, нямаме право много да коментираме и обвиняваме!!

, успокоих се, че няма да съм сама

Ама няма нужда те очите са му супер и без такива капки
И щом променят и цвета няма да са толкова безвредни според мен 
, права си, може и повече за Кузей, и за Гюней съм съгласна с теб
Не можах да разбера идеята на целия филм, ако Гюней не се беше се превърнал в такъв гадняр, щеше ли Кузи да се събере с Джема или очернянето на образа му е било с цел падането на олмаза и щастието на ГГ
Значи излиза, че Гуньо им направи услуга и с поведението си ги е събрал, можеше да направят и трети сезон Кузей да се чувства длъжен пред Гюней
И аз не мисля, че изказването е толкова невинно и предизвикано от нетактичност, а по скоро замаскирано като такова, от типа казвам ти дъще, сещай се, снахо
Все повече и на мен Нуртен ми заприличва на типичната свекърва от турските дизита 
, разбира се първо Киво ще гледаш

, тенкю за коментара и колажа

благодаря за мнението ти за серията, споделям на 100% 

И аз отдавам тази Кивомания, която съществува, най-вече на мощната харизма на Къванч. Има много талантливи и симпатични от турските актьори, но никой не успя да ме грабне така, както това красиво синеоко същество от пръв поглед
а за мен пък още в самото начало на КГ си беше заложен характера на Гюней да е на завистлив, слаб и винаги търсещ вината у другите, но не и в себе си образ. Ако той действително обичаше брат си, така, както Кузей го обичаше, да, смятам, че Кузей нямаше да е с Джемре, колкото и да я обичаше.
в панталоните. За мен този сериал е един от най-стойностните проекти в турската кинематография 

и за мен КГ е изключително стойностен проект на Едже и Мелек и почти всичко си беше както трябва. Сравнявайки го с нови турски сериали си е класика от всякъде!!

имаме си нова много интересна серия 

да, имаме си нов супер сериал, да се съсредоточим върху него 
да ви видя със Снежето
кой сериал ще гледате и кой ви е по-любим - Киво или Фахрие
Аз съм лесна 
, радвам се, че подхванахме КГ отново, днес имам време да ги покоментирам малко.
Но и Кузей някакси се примири с решението защото знаеше, че косвено той е виновен за катастрофата. Не казвам, че Г беше добър, но притежаваше и определени качества все пак Бану да с влюби в него и да работи в голям холдинг. Неизяснените семейни отношения противопоставиха двамата братя, плюс любовта към една жена ги направи конкуренти до смърт, поне що се отнася до Г. В безсилието си Г извърши отчаяни постъпки, така е. ...
И аз съгласна с всичко написано и се възхищавам на Киво също за харизмата, таланта и красотата му не на последно място

, ние Нуртен-Башак темата я разнищихме вече

Препоръчани теми