Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 509
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Това мисля е майката ,която стана причина за  доста и различни мнения в темата днес.
Желая и добро здраве и дълго  да се радва на сина и снаха си , защо не и на внуче.

Приятна ви вечвер Hug

# 106
Айра Heart Eyes Hug, изненада ме, имам съмишленица за ГГ Shocked Дай жокер Laughing

Колкото до възпитанието на Киво, може баща му да го е възпитавал Peace Simple Smile Или Нуртен затова да е бясна, че произведението й го грабна Башак Laughing

Е стига де, трябва ли да работят заедно Киво и Берен за да си останат приятели, и какво като са женени, тъкмо по семейно можеше да се събират, но уви Simple Smile Има нещо гнило в раздора на отношенията им, признай си Wink
Малко да ти ги припомня Wink Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Знам какво мислиш за Кузей, споко Wink И Киво, по-младата му версия, но за моя радост сега е Джес, сори Peace Simple Smile Heart Eyes Нека и аз малко да му се порадвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Себи Hug, това е майката, с която Киво преди да се събере с Башак се появяваше доста често Peace

# 107
Миси Heart Eyes, признавам си, че може да има нещо гнило Wink
ама то на кой ли в живота, няма по нещо гнило Wink
не ги виждам като приятелски семейства Peace

ами Нуртен ако си е мислила, че Киво ще стои само до д....то й много е била заблудена, пък и той още от 20-та си годишнина върви по звездния си път, но от както се е появила Башак, явно мама не е това , което е била Peace

няма нужда да ми припомняш Б&Б, те са в сърцето ми ....форевър!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и много се радвам, че се радваш на Джес Wink

Себи Hug тая снимка е от сватбата на най-големия му брат Peace

smile3524

# 108
Айра Heart Eyes Hug, отдъхнах си, помислих, че си заменила ББ Wink Simple Smile

Лека и от мен smile3524

# 109
Миси,  Hug съмишленици ще имаш, споко.  Wink Peace Ама за мен тук нещата са много по-поносими от К/Г, поне засега. Peace

Фенче,  Hug добре си се завърнала. Hug

Аз също съм на мнение, че мама Нуртен просто е искала да подкрепи двойката , която според нея е най-красивата този сезон, и как не, като си е чистата истина  Laughing Но, медиите веднага са го отбелязали като липса на такава поддръжка за снаха й. Може и да не е много тактична майка му на Киво, но не мисля, че е проста еснафка  Laughing Иначе нямаше да възпита така добре синът си Peace Не знаем какви са им отношенията с Башак, единствено те си знаят каква е истината, а щом не зная нищо със сигурност, не мисля, че имам право да коментирам.

newsm10 newsm10 newsm10

Лека нощ! bouquet

# 110
........
Колкото до възпитанието на Киво, може баща му да го е възпитавал Peace Simple Smile Или Нуртен затова да е бясна, че произведението й го грабна Башак Laughing
........
Е стига де, трябва ли да работят заедно Киво и Берен за да си останат приятели, и какво като са женени, тъкмо по семейно можеше да се събират, но уви Simple Smile Има нещо гнило в раздора на отношенията им, признай си Wink
........
Себи Hug, това е майката, с която Киво преди да се събере с Башак се появяваше доста често Peace

Миси,  bouquet Направи доста по задълбочен анализ на КГ. И съм съгласна с теб. Може дори и повече. Това, че образът на Кузей се разви много и в правилна насока е нормално, но не ми хареса толкова окепазяваенто на образа на Гюней. Само и само сблъсъкът между противоположностите  да бъде по -титаничен! Гюней беше смазан от атмосферата в дома си, ужасния си баща, истеричната и вечнонедоволна майка и бурния брат. Имаше ум и добре се представяше в студентството и в семейството, за да му предложат работа. Но всичко това беше по-скоро загатнато, а внимание се обръщаше та главната двойка.

Фен, добре си се завърнала. Приятна умора е това. Ще разкажеш как е минало.

Що се отнася до възпитанието то е едно до бъдеш възпитан ш съвсем друго как приемаш да живееш. А да проявяваш  нетърпимост относно живота га близките ти и да го отразяваш по социални медии като тийнейджър не е хич възпитано и коректно и деликатно. Ще кажете какво толкова е писала! Да но примерно, да кажеш на някого какви хубави очи има , а този някой да не може да вижда е много нетактично. А ако си видял и не си се съобразил то това не е липса на такт, а съвсем друго нещо недостига. Или неща. Така че Фен, ще си разсъждавам на воля върху този материал, който го имам.  Допускам дори, че мама Нуртен се е почувствала малка пред Башак и е разбрала, че няма да може да налага волята над синът си вече, камо ли над снаха си.

# 111

Интересен  момент  от 3-та серия.

И от мен лека нощ newsm46

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 23:55 от sebilMM

# 112
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

От сета, ама доста мъглява. Peace

Капчици в очите са тайната на прекалено сините и пъстри очи, с блясък.  Peace Не е ли опасно това? newsm78

Цитат
В сериале"Джесур и Красавица", раскрыт еще один секрет!

Всех заинтересовало, почему в сериале ДиК, у Бюйюкюстюн и Татлытуг очень яркий цвет глаз. Их глаза, блестят как стекло. Секрет заключается в том, что для блеска в глазах, актеры капают специальные глазные капли. Таким средством, доступными в любой аптеке, пользуются Таркан и Аджда Пекан, для съемок клипов и на концертах.

материал подготовлен: https://vk.com/kivanctuba

http://www.gazetemag.com/cesur-ve-guzelde-o-sir-ortaya-cikti/

Успешна седмица! bouquet

# 113
Добро утро! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Снеже  Hug bouquet
Ами щом го правят, явно не е опасно ... Ама пък е много ефектно, а ?

Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku
Юксек Айтуг: Кыванч Татлытуг на самом деле очень красивый. Но не только его красота собирает зрителей у экранов. Прибавим к его красоте ум и силу, и зрители сразу же соберутся во время трансляции его проекта. Но надо отметить, что у этого талантливого человека, который сейчас снимается в сериале "Джесур и красавица", есть даже больше качеств, чем были перечислены.
Харизму человека иногда может определить даже малозаметная мимика или какое-то незначительное движение. Например, вспомним игривую улыбку Бехлюля, когда он говорил: "Бехлюль убегает", или как Кузей держал телефон при помощи лишь одного пальца, поведение привлекательного разбойника Секиза... Кыванч объединил в себе всевозможные варианты харизмы и предоставил зрителю себя. В его последнем проекте "Джесур и красавица" Кыванч показал талант больше, чем даже у всей кавалерии вместе взятой! Было очень интересно смотреть на сцену, в которой Кыванч прыгает на другую лошадь, ведь вспомним, что эта сцена была снята после недавней травмы и операции. Во второй серии он вновь выполнил такой трюк с лошадью, что даже Джунейт Акын позавидовал бы ему.
Кыванч делает это всё не случайно. Он очень хорошо работает над своей ролью! Он и является Кыванчем Татлытугом потому, что он не опирается только на свою красоту. Моё восхищение!
Подписвам се под всяка една дума на този човек Peace
Орс  Hug разсъждавай си колкото ти душа поиска, не съм казала нищо, не си ме разбрала  Laughing Аз казах каква е моята позиция в това отношение Peace
Айре  Heart Eyes аз ви зафалих всички снощи, нямах сили да споменавам всеки поотделно  Laughing Но, сега специално ви благодаря и на теб и на Дива за страхотните гифчета  bouquet
Миси  Heart Eyes Hug не зная кога ще успея да изгледам всичко ... първо ще си гледам Киво, после всички останали  hahaha

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 09:25 от queen_fenka

# 114
Привет Джесурки Hug Hug
Снеже Hug, Фенче Heart Eyes
хм тия капки и на мен ми се сториха странни, ама предполагам, че са безопасни newsm78
Фенче Heart Eyes, тази статия и аз я бях слагала с превод в предишната тема, ама не пречи да се повтори, защото е много хубава!! ако искаш й хвърли един бг превод, като имаш време Praynig

Снощи си изгледах серията с този качествен превод и много ми хареса, нямам никакви забележки за сега. Peace
Сюжетът се развива динамично и смислено, без някакви издънки(дано така да продължава Едже Praynig) актъорите си играят прекрасно, особено нашето момче, режисурата е на ниво.
Много ми харесва, че сцените се сменят често и така те държи в напрежение и не ти доскучава.
За Корхан-прекрасна игра! толкова е нещастен и подтиснат от тиранията на баща си, но според мен най-много му тежи и това, че е зависим от него-живее в неговата къща, работи в неговите фирми и разчита на неговите пари. Така, че търпи изключително унизителното му поведение спрямо него.
Знае за тайната на баща си, явно от майка му, но Сю не я знае според мен, като по-малка Peace
В другата тема са видяли, че на гроба на майката няма дата на смъртта и предполагат, че е жива и ще се появи по някое време, за да помогне да се разобличи Тахсин.
Друго, което ми направи впечатление, Адалет също крие някаква тъмна тайна-Тахсин й каза на вечерята, че е дал всичко от себе си за да забрави тази случка.
Но пък в същото време Михрибан ще започне да се рови покрай брат й, който е в затвора-и там ще излезе нещо интересно!
Тоя Салих ще излезе скрита лимонка, не каза какво  е говорил Корхан в колата, явно за сега си трае, ама не се знае до кога ще е толкова верен на Тахсин Peace
И на мен много ми хареса(като Светлето) как Туба изигра сцената с видео разговора с майката на Джес-беше много мила и искрена.

това на прима виста-надявам се да се получи дискусия в темата ни за сериала Peace Peace Praynig
а Нуртен анъм да си живее живота както й харесва Wink

това май не съм го слагала тук newsm78

Орси Hug, снощния ти пост ми е леко пресилен, ама може и да има нещо вярно в последното ти изречение. Но съм на мнението на Фенчето, че като не знаем как стоят нещата, нямаме право много да коментираме и обвиняваме!!

хубава седмица на всички bouquet

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 10:32 от Airra

# 115
Привет Hug Hug Hug Hug Hug

Снежка Hug, успокоих се, че няма да съм сама Peace Simple Smile
Това за капките много гадно ми звучи Rolling Eyes Аз виждам промяна на цвета, блясък не знам и то само при Киво Peace Ама няма нужда те очите са му супер и без такива капки Wink И щом променят и цвета няма да са толкова безвредни според мен Peace

Орс Hug, права си, може и повече за Кузей, и за Гюней съм съгласна с теб Peace Не можах да разбера идеята на целия филм, ако Гюней не се беше се превърнал в такъв гадняр, щеше ли Кузи да се събере с Джема или очернянето на образа му е било с цел падането на олмаза и щастието на ГГ newsm78 Значи излиза, че Гуньо им направи услуга и с поведението си ги е събрал, можеше да направят и трети сезон Кузей да се чувства длъжен пред Гюней Peace Simple Smile
И за възпитанието съм съгласна, нищо, че по презумпция родителите трябва да са пример за децата си Peace И аз не мисля, че изказването е толкова невинно и предизвикано от нетактичност, а по скоро замаскирано като такова, от типа казвам ти дъще, сещай се, снахо Peace Simple Smile Все повече и на мен Нуртен ми заприличва на типичната свекърва от турските дизита Peace

Фенче Heart Eyes Hug, разбира се първо Киво ще гледаш Heart Eyes Wink

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за коментара и колажа bouquet bouquet bouquet bouquet

Хубав ден Hug Hug Hug Hug Hug

# 116
Aйре  Heart Eyes благодаря за мнението ти за серията, споделям на 100% bouquet
Помня, че я слага тази статия в предната тема, но я повторих, защото има известна разлика  hahaha
Ето я предишната
Цитат
Юксел Айтуг ( редактор, обозреватель Sabah):
Киванч, на самом деле, очень привлекательный мужчина. Но, чтобы удержать сегодняшнего зрителя, на экранах, одной привлекательности, недостаточно. Необходимо, к сильной игре, добавлять харизму. В этом плане, в сериале "Джесур и Красавица" наш братишка, показывает это все, более чем достаточно.
Порой харизму определяют, одним жестом..мимикой.
К примеру, когда Бехлюль своей нагловатой улыбкой говорил" Бехлюль убегает ".. или когда Кузей держал, одним пальцем телефон.. или когда в Эзеле, в роли Секиза, он был в образе очаровательного бандита.. То есть все эти детали, входят в определении харизмы актера. В последнем сериале "Джесур и Красавица" Киванч собрал все свои детали харизмы, в и вынес их на передний план.
В первой серии, сцена прыжка с джипа на лошадь, требовала долгих часов тренировок.. и на самом деле, результат произвел очень сильное впечатление.
Во второй серии, не говоря о верховой езде, за Киванчем была еще одна эффектная сцена - с места, прыжок на лошадь, этим он укусил палец нашему уважаемому Чунейту Аркин. Конечно же Киванч, такое насилие не совершает.. Он просто, целиком отдается работе, над ролью.. Так что не надеясь только на свою привлекательность.. на передний план, выходит Киванч Татлытуг. Удачи ему.
Ще преведа снощната  Laughing
Цитат
Къванч Татлъту наистина е много красив.Но не само красотата му събира зрителите пред екрана.Прибавяйки към нея ума и силата му и зрителите веднага се събират по време на излъчванията на негов проект. Но, трябва да отбележим, че у този талантлив човек , който сега се снима в "Дръзки и красиви" има даже повече качества от тези, които бяха изброени.
Човешкото обаяние / харизмата на човека / може да се забележи и при най-незабележителната мимика или при най-незначителното движение. Например, да си спомним игривата усмивка на Бехлюл, когато казваше "Бехлюл изчезва" или как Кузей държеше телефона си с един пръст, поведението на привлекателния бандит Секиз ... Къванч обединява всевъзможни варианти на харизмата и предоставя на зрителите себе си.В неговия последен проект той показа талант дори повече от цялата кавалерия, взета заедно!Беше много интересно да се гледа сцената, където Къванч скача на коня, още повече, че тази сцена е снимана след неотдавнашната травма и операция. Във втора серия той отново изпълни такъв трик с коня, че даже Джунейт Акън би могъл да му завиди. Къванч прави всичко това не случайно. Той работи много добре върху своята роля.Той и затова е Къванч Татлъту, защото не разчита само на своята красота.Възхищавам му се!
Този е на моето мнение  Peace И аз отдавам тази Кивомания, която съществува, най-вече на мощната харизма на Къванч. Има много талантливи и симпатични от турските актьори, но никой не успя да ме грабне така, както това красиво синеоко същество от пръв поглед  Heart Eyes
Миси  Heart Eyes Hug а за мен пък още в самото начало на КГ си беше заложен характера на Гюней да е на завистлив, слаб и винаги търсещ вината у другите, но не и в себе си образ. Ако той действително обичаше брат си, така, както Кузей го обичаше, да, смятам, че Кузей нямаше да е с Джемре, колкото и да я обичаше.
Кузей никога нямаше да допусне брат му да лежи в затвора заради него. Още от малки се видя кой от двамата има топки  hahaha в панталоните. За мен този сериал е един от най-стойностните проекти в турската кинематография  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 11:37 от queen_fenka

# 117
Миси Heart Eyes Hug
това с промяната на цвета, според мен го правят със специални филтри на компютър след като сглобяват серията newsm78
Фенче Heart Eyes и за мен КГ е изключително стойностен проект на Едже и Мелек и почти всичко си беше както трябва. Сравнявайки го с нови турски сериали си е класика от всякъде!!

Мерси за превода bouquet bouquet

малко от дрипарника Mr. Green Laughing

а това са дъщеричките на Туба Simple Smile

ама стига с тоя КГ Wink имаме си нова много интересна серия Peace
очаквам момичетата, които се включиха преди в темата ни да дойдат с коментари!! Hug

м/у другото, има вероятност новия сериал на Фе да е също в четвъртък Peace
ще има сблъсък на титаните Mr. Green Joy Joy Joy

продължават да чоплят темата Нуртен-Башак Tired

http://www.posta.com.tr/kivanc-tatlitug-un-annesi-ilk-kez-konust … alerisi-1245439-1
http://www.gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitugun-annesi-gelinimi-uzmusum

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 11:52 от Airra

# 118
Айре  Heart Eyes да, имаме си нов супер сериал, да се съсредоточим върху него  Peace
Цитат
фанаты создали массу клипов, массу артов и продолжают творить, вот он эффект двух самых любимых звезд половины света

Joy Joy Joy да ви видя със Снежето  Hug кой сериал ще гледате и кой ви е по-любим - Киво или Фахрие  newsm78 Аз съм лесна  Party
Хубав ден, дружки!  bouquet

# 119
Фенче Heart Eyes Hug, радвам се, че подхванахме КГ отново, днес имам време да ги покоментирам малко.
Аз мисля, че Г отначало обичаше брат си и го защитаваше, и двамата си пазеха гърба така да се каже. Той по-скоро се възхищаваше от куража на К, което в последствие се превърна в завист, права си. Също така  мисля, че семейството им имаше огромната вина да са това, което бяха като характери след грешните избори, които правеха и за себе си и за тях.
Ужасна грешка беше и  решението да изпратят К в затвора вместо Г. Защо Саами не каза, че той е карал колата newsm78 Но и Кузей някакси се примири с решението защото знаеше, че косвено той е виновен за катастрофата. Не казвам, че Г беше добър, но притежаваше и определени качества все пак Бану да с влюби в него и да работи в голям холдинг. Неизяснените семейни отношения противопоставиха двамата братя, плюс любовта към една жена ги направи конкуренти до смърт, поне що се отнася до Г. В безсилието си Г извърши отчаяни постъпки, така е. ...
Но пък трябва да си доволна, че Г беше такъв злодей за да имаше хепи енд накрая между ГГ Simple Smile

Благодаря за превода на статията bouquet bouquet bouquet bouquet И аз съгласна с всичко написано и се възхищавам на Киво също за харизмата, таланта и красотата му не на последно място Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айра Heart Eyes Hug, ние Нуртен-Башак темата я разнищихме вече Wink Simple Smile
Ще стане интересно както казваш с новия филм на ФЕ и...... Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 12:08 от Miss60

Общи условия

Активация на акаунт