Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • AMS
Себи,  Hug  чак майсторски не са.
Майстори са актьорите!!!
Аз само намерих ключа от бараката  hahaha

Айра,  Hug наистина материалът е много добър.
За старите си клипове,
едва намирах читава снимка преди.
Но сега вече АЯ и Стартв са на ниво.

Продължавам с една друга сцена >>>

# 76
Привет Hug Hug Hug Hug Hug

Айра Heart Eyes Hug, не знам кой я облича Туба, не ме кефи, поне на Башак и ходи този стил Peace Simple Smile
Наша работа си е какво ще публикуваме и на какво ще се радваме В ТЕМАТА НИ Mr. Green
Сега заради този "еротизъм Rolling Eyes" да не ни спрат сериалчето hahaha hahaha hahaha
Иначе Киво се вживява в ролите си, затова ходи облечен като Джес, не излиза от образ Wink Heart Eyes

Дива Hug, за гифовете bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Орс wavey, Себи wavey

Тези ще развалят фигурата преди да съм се снимала и аз, ако продължават така да се натискат hahaha hahaha

Лека Hug Hug Hug Hug

# 77
Привет Hug Hug Hug Hug Hug

Айра Heart Eyes Hug, не знам кой я облича Туба, не ме кефи, поне на Башак и ходи този стил Peace Simple Smile
Наша работа си е какво ще публикуваме и на какво ще се радваме В ТЕМАТА НИ Mr. Green
Сега заради този "еротизъм Rolling Eyes" да не ни спрат сериалчето hahaha hahaha hahaha
Иначе Киво се вживява в ролите си, затова ходи облечен като Джес, не излиза от образ Wink Heart Eyes

Дива Hug, за гифовете bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Орс wavey, Себи wavey

Тези ще развалят фигурата преди да съм се снимала и аз, ако продължават така да се натискат hahaha hahaha

Лека Hug Hug Hug Hug

оххх благодаря ти, че ме разсмя Joy Joy Joy Joy
особено за последното Laughingмного се натискат , нямат срам Whistling

според мен на Туба също много й отива тоя стил Peace особено с късата прическа!
ама ние с теб понякога се разминаваме с вкусовете си за дрехи Wink

Дива bouquet

# 78
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мама Нуртен е написала: "Най-красивата двойка на годината, машаала, да ви пази Господ от уроки".   Wink Mr. Green

Скрит текст:
Цитат
"Самая красивая пара года, МашаАллах, да убережет вас Господь от сглаза" Нуртен Татлытуг, мама Киво

Хих, това било най-вълнуващата сцена за зрителите от епизода.  Wink

Хубав ден! bouquet

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 10:32 от ·٠•Snejka•٠·

# 79
Привеет Hug
Снеже Hug мерси за кафенцето bouquet
Нуртен се радва на новия сериал на сина си, нормално Grinning

тук обсъждт, как Нуртен е пренебрегнала Башак, но поздравява Туба или нещо такова  newsm78 Wink Mr. Green

http://www.gazetevatan.com/cesur-ve-manidar--1011316-makaron/

hahaha hahaha hahaha

# 80

Здравейте  Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes,Айре Heart Eyes

Идвам с кафенце и Кево и ви пожeлавам много приятен ден bouquet

Дива Heart Eyes аз съм луда фенка на гифчетата Party Party PartyМного ги ценя, защото там виждам детайлите в мимика , жестове,погледи!

Този с ключалката е newsm10

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 12:07 от sebilMM

# 81
Себи Hug
такова кафенце пием по всяко време Wink Crazy

малко гифчета и от мен Simple Smile
на едни от най-вълнуващите моменти Heart Eyes

страхотно го изигра Киво Peace

чета някакви неориентирани коментари, че целувката не била страстна  ooooh!
според мен много хубаво си я изиграха тая неочаквана целувка и за двамата Peace
имаше нежност, имаше любопитство, имаше изненада и за двамата, че им хареса!!!

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 11:59 от Airra

# 82
Айре Heart Eyes май сте доста  гифкажийки  Winkв темата bouquet

Колкото до целувката ,така може да се коментира от хора ,които не разбират от целувка, не следят сюжета,не са наясно с нравите в Турция или и трите заедно Laughing Laughing Laughing

Може и  за  следващата целувка да  си мечтае  и чуди как да съчетае мъст с чувства newsm78 newsm78 newsm78

Трудна работа , newsm78но радостното е ,че ни предстои.

Точно с такава визиа най -много харесвам Киво.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 12:21 от sebilMM

# 83
Дива, АйрреHug Hug много хубави гифки. Heart Eyes Благодаря ви. bouquet

Себи, bouquet

Целувката си беше баш тамам за случая, според мен.  Peace

# 84
Себи Hug, първо не следят сюжета.....
Скрит текст:
и второ плямпат без много да мислят Mr. Green

на тая снимка е прекрасен да!! искам го с такава брада, ама ще му развалят траперския вид Wink

хаха Wink

5 неща, които не трябва да правите, когато жена ви гледа сериал с Къванч Laughing

Цитат
5 вещей, который не стоит делать, когда женщина смотрит сериал с Кыванчем Татлыугом.
Женщина не может оторваться от экрана телевизора. Это похоже на мужской футбол, но представьте, что тут играет лишь одна команда. Гол не называют "голом", чемпионов не называют "чемпионами". Так каковы 5 вещей, который не стоит делать, когда женщина смотрит сериал с Кыванчем Татлыугом?
-Нельзя задавать такие вопросы, как "где это, где то?". Да неважно- где! Кыванч тут, вот что важно!
- Не стоит просить ни чая, ни кофе. Сменив канал, вы получите обиду на долгое время. Не злите нас на пустом месте!
- Не стоит капризничать с женщинами, которые каждую неделю смотрят сериал с романтичным, игривым, страстным, накачанным, сильным, сексуальным, прекрасным, голубоглазым Кыванчем Татлытугом. Нельзя говорить им ничего плохого, мужчины, вы только раздражаете этим. Клянусь, что если сделаете что-то не то, то кожура мандарина вдруг может оказаться на вашей голове.
- "Вы так преувеличиваете! Если бы и на меня светило столько прожекторов, то и я бы красивым был! Он похож на картошку на самом деле!". Этими словами вы критикуете Кыванча? Вот это и ошибка! Когда мы смотрим сериал с ним, нам даже трудно дышать, мы витаем в облаках, переписываемся с девочками и не можем воплотить в реальность тысячу желаний с вами, которые хотелось бы.
-Знаете, что лучше сделайте? Тихо и спокойно сидите, когда девушки смотрят на Кыванча по телевизору.

# 85
  • Плевен / София
Здравейте момичета
за протокола....да кажа, че наваксах със сериите и съм готова за коментар.....целувката си беше перфектна за момента и етапа на който са отношенията между двамата....така, че който е очаквал нещо повече, явно не гледа внимателно Wink Джесур ми харесва, а закачките му със Сю придават на сериала допълнително очарование....хареса ми как тя му подари цветята и парфюма за разлика от ситуацията в , която той каза, че тези които е взел не са за нея... Joy Joy Joy
хубава неделя....благодаря ви за всичко написано...беше ми интересно да гледам и слушам това което споделихте Party
хубавоге , че имаме одобрение на двойката и от най високо ниво Wink

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 13:56 от gostenka68

# 86

Aйре Wink понеже сме се разбрали с моята половинка за турските серияли  и неговите безброй вестници с  нетърпение от реакцията му изчетох 5-те условия за мир и любов у дома когато става въпрос за Киво.
Не ми беше трудно , защото и той го харесва от "Перла"
Да не мислите ,че клекнал до мен и следи сериала,ами, просто е по спокоен когато съм зяпнала в монитора Joy Joy Joy

# 87
Себи Wink, щом си ги прочела и ТМ го е приел с усмивка, да не те мислим Joy Joy Joy
Гости Hug, радвам се, че си успяла да наваксаш със сериите Peace

ето и на мен ми е любима сцената Simple Smile Heart Eyes

страхотен чар Crazy Crazy

хубав следобед Hug

# 88
  • Плевен / София
Себи Wink, щом си ги прочела и ТМ го е приел с усмивка, да не те мислим Joy Joy Joy
Гости Hug, радвам се, че си успяла да наваксаш със сериите Peace

ето и на мен ми е любима сцената Simple Smile Heart Eyes

страхотен чар Crazy Crazy

хубав следобед Hug

bouquet bouquet bouquet

# 89
Добър вечер! Hug Hug Hug

тук обсъждт, как Нуртен е пренебрегнала Башак, но поздравява Туба или нещо такова  newsm78 Wink Mr. Green

http://www.gazetevatan.com/cesur-ve-manidar--1011316-makaron/

Г-жа Нуртен, майка на Къванч Татлъту, никога преди не е коментирала снаха си Башак Дизер, обаче похвали сцената с целувката между Туба Бююкюстюн и своя син. Сцената с целувката в сериала "Дръзки и красиви", излъчван по Стар тв,  развълнува всички в социалните медии. Не остави равнодушна и г-жа Нуртен. В инстаграма си Нуртен Татлъту написа: "Най-хубавата двойка на годината, да ви благослови Господ и да ви пази от уроки." Не убягна от вниманието, че г-жа Нуртен, която никога не е писала ласкателни думи за снаха си Башак Дизер, счете, че колежката му Туба Бююкюстюн повече подхожда на сина й.

Скрит текст:
Цитат
Киванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн получили одобрение Матери!!!

Нуртен ханым, мама Киванча Татлытуг, никогда раннее не комментировала, свою невестку Башак Дизер. Однако, похвалила сцену поцелуя Бюйюкюстюн и своего сына.
Сцена поцелуя, в сериале "Джесур и Красавица" всколыхнула все соц медиа. Не осталась, равнодушной и Нуртен ханым.
В своем инстаграм, Нртен Татылтуг написала: Самая достойная пара года!Да благословит вас Аллах и защитит от дурного глаза!
Не ускользнуло от внимания, то, что Нуртен ханым никогда не писавшая, лестных слов, о своей невестке Башак Дизер, посчитала что коллега. по работе, Туба Бюйюкюстюн гораздо больше подходит ее сыну.
материал подготовлен: https://vk.com/kivanctuba  bouquet

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 17:04 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт