Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Себи - Страхотна е Башачка, така и не разбрах тези които не я харесват. За мен е точното момиче за Киво  Heart Eyes много жени е имало в живота му, но само тази я харесах от ден първи  Heart Eyes така харесах и Кенан на Берен Heart Eyes, никога не ми е пречел, винаги съм го харесвала, защото след като започна да излиза с него - започнах да виждам онази заразителна усмивка на устните и, която преди това виждах само в роля.

# 556

Така е Бу има хора ,които са красиви в любовта и с поведението си .
Такива са Башак и Кенан на 100%

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 23:42 от sebilMM

# 557
мен пък берен ме дразни, гледала съм я в един филм с мурат йълдъръм в секс сцена,лежеше в леглото като умряла.После се опитах да гледам Фатмагюл , ама и там като стиснеше устни пак ме нервеше много.
Докато Туба поне не ме дразни,макар че и тя много обича да се врътва по един неин си начин и винаги като я видя да го прави, си викам фръцла. Както и да е, всеки има различни предпочитания

# 558
мен пък берен ме дразни, гледала съм я в един филм с мурат йълдъръм в секс сцена,лежеше в леглото като умряла.После се опитах да гледам Фатмагюл , ама и там като стиснеше устни пак ме нервеше много.
Докато Туба поне не ме дразни,макар че и тя много обича да се врътва по един неин си начин и винаги като я видя да го прави, си викам фръцла. Както и да е, всеки има различни предпочитания

такава й беше ролята в началото на Фатмагюл Peace един уникален сериал за мен!!!!
ама не си гледала Бихтер/Берен в ЗП, нали?
погледни тук за какво става въпрос Crazy
Скрит текст:

а тоя филм с Мурат, аз така и не го догледах, не ме заинтригува Confused

Дива Hug
Скрит текст:
нямах намерение нарочно да противопоставям никой
просто така тръгна разговора
а и всеки си има право на мнение, и начин да го изрази Peace

Себи Hug
Цитат
Киво , освен красив  , убедителен актьор  е и много  разумен мъж!

За това говори изборът му на съпруга.
Башак е много умна и фина жена.Осигурява на известния си  и красив съпруг любов, спокойствие и деликатност.
 Третото го демонстрира с поведението си към майката  му.

Peace Peace

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 23:48 от Airra

# 559
Ами Забранения плод наистина не съм гледала, но тази сцена естествено ,че съм я гледала. Не искам да се изказвам  за сериал, който  не можах да изгледам, защото там пък почти всички артисти ме дразнеха.
Просто казвам, че на мен берен не ми харесва ,макар че съм я гледала доста повече от другите турски артисти. Устните ги стискаше по същия начин и в Щастливи заедно и в един друг игрален филм, заради който се съдеше с продуцента. Това си е нейна черта , не е от ролята. берен и туба са откритие на Томрис не знам коя си и навремето, когато пазара не беше залят с толкова сериали естествено , че бяха номер 1. Но сега нещата много се промениха. Сериите станаха много по дълги времево, поради което започнаха да ги запълват с плява. Сценаристи и продуценти се ръководят най вече от рейтингите. А красиви актриси бол.Получи се едно пренасищане и зрителската критичност е по висока дори от тази на кинокритиците. Както и да е, щом ги гледаме толкова много ,сигурно има защо.

# 560
ОК,
Скрит текст:
щом не ти харесва, изобщо няма да те убеждавам колко е добра за мен  Peace Wink

# 561
Добрутроо Hug

хубава събота Hug

# 562
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes тешекюлер!  bouquet
Виждам, че сте обсъждали снощи играта на Туба и Берен  Laughing Аз няма да ги сравнявам, двете са си уникални по своему, нито пък ще мисля как Берен би изиграла ролята на Сю - ами нямаше да я изиграе като Туба, много ясно, всяка си има своя начин на игра. На някои им харесва този на Туба, на други на Берен  Peace Берен беше невероятна Бихтер, но дали би ми харесала като Сюхан  newsm78 Според мен, тези от АЯ много добре си подбират кой за коя роля е най-подходящ  Peace
 А Сю на Туба определено ми харесва до сега. Хареса ми и как изигра сцената на пътя, а най-вече в тоалетната - почувствах как се задушава, буквално.

А Киво пък беше безподобен просто в някои сцени, евала!  Heart Eyes

Много съм доволна от каста на сериала, добри са много всички, затова и им се получава  Peace Аз вече не мога да си представя други актьори в нито една роля, а ГГ са ми много хубави заедно, доволна съм  Peace
Бу, Себи  Hug за Башак  Peace Peace И аз много  харесвам тази жена, не случайно именно нея си избра Киво за съпруга  Peace Винаги е казвал, че за него други неща са по-важни от красотата. А и тя си изглежда супер , за мен поне Laughing

# 563
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче, Айрре, bouquet bouquet

Дива,  Hug според мен, не е хубаво да даваш квалификации за хора, които изразяват собственото си мнение.  Peace  ooooh! Не можели да светят със собствена светлина?  #Crazy Познаваш ли някого, че да си толкова категорична?  Peace  newsm78

Скрит текст:
В темата за Туба същите - злоба, завист... посредствени. Shocked Спрете се, че сте смешни вече - като не харесваш някого и  изразяваш мнението си, си злобен... А какъв си като даваш квалификации за хора, които не познаваш?  newsm78 Няма да се ядосвам повече, нездравословно е, ще си коментирам сериала, а професорките да си правят анализите и да си пишат високопарните постове!  Mr. Green

Хубавото ни момче. Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 11:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 564
  • София
Добро утро Heart Eyes
Айре,Фенче, Снежи  Heart Eyes
Фенче - Башачката и на мен ми е красива, да няма куклена красота, но е красива жена  Heart Eyes
Снежи - Не обръщай внимание на такива постове и не се ядосвай, те никога няма да разберат разликата между злобеенето и изразяването на мнение различно от тяхното. С годините съм установила, че Тубоманките са странно явление фенки една голяма част, ама вече им свикнах и не им обръщам внимание.

# 565
Фенче Heart Eyes, нямам намерение да ги сравнявам двете, нито да си представям как играе Берен в ролята на СЮ
Скрит текст:
ама съм сигурна, че ще се справи много добре!!
защото няма как да стане, избрали са Туба в тази роля. Peace
на мен все още нещо ми липсва в сериала, за да ме заплени на макс, може би ми липсва любов? newsm78 искам да е трудна, невъзможна, тайна, страстна Crazy
не усещам и кой знае какво привличане м/у Сю и Джес, каквото трябва да има според мен Rolling Eyes

Снежи Hug, докъде стигна със сериите, успя ли да изгледаш 4-та?
погледнах тийзъра на Керем с Лейля, много добре стоят един до друг!!

БУ Hug, не искам да се противопоставяме с никоя тема, но имаме право да изразяваме мнение за играта на ГГ, нали това е съществена част от коментара за сериала!!

м/у другото Седеф се завръща на екран Peace

Цитат
#diziturkHaber
Ханде Сорал, Барыш Кылыч и Седеф Авджы возвращаются с проектом под названием «Запах ребёнка».

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 11:16 от Airra

# 566
Айре  Heart Eyes да, Берен, че ще се справи и с тази роля много добре не се и съмнявам, само, че щеше да е съвсем друга Сюхан , това исках да кажа във връзка с това, което написа Бу  Hug Доволна съм, че избраха именно Туба за тази роля, хем е нежна, хем твърда, а бе супер си е  Peace Изобщо не ме интересува дали някой/я има много награди или не, не ме ли грабне с игра, може и Оскар да е спечелил/а, все тая за мен  Mr. Green
На мен не ми липсва нищо в сериала, чакам всяка серия с огромно нетърпение, много ми харесва за сега, има всичко в него  Peace Е, когато наистина дойде голямата любов ще е къде по-добре, но да не бързаме толкова, сега се опознават, за да може да избухне  АШКА  Heart Eyes А не се съмнявам, че ще е действително гореща, само като гледам началните кадри. Аз пък усещам привличането  Laughing
Снеже  bouquet Страхотен е Керем в новия сериал, ще го гледам! Peace Ето, и това момче ме грабна не с красота, а с игра  Peace
Бу  Hug  thumbsup
Само не зная къде ще ги дават толкова много сериали  newsm78 Явно някои ще ги финализират  ooooh! Желая успех на Седефче, много ми е симпатична  Heart Eyes

# 567
 Hug Hug

За мен Берен е по-добрата актриса  Peace

# 568
ГБУ,  Hug аз още не мога да им свикна, ама и аз спирам да им обръщам внимание. Wink Grinning

Айрре,  Hug не съм наваксала още, но четох превода на Лили. Hug Разбрах, че убийцата на Хасан е Адалет, направо не мога да повярвам.  Shocked Не знам обстоятелствата обаче, като гледам ще коментирам. Peace

Фенче, Hug много е хубав фрагманът на сериала на Керем.  Wink Дано имат късмет с рейтинга. Praynig

Да ви черпя едно обедно кафенце в приятна компания.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 11:46 от ·٠•Snejka•٠·

# 569
  • София
Теро - Няма спор  Heart Eyes

Снеже - Имам вяра на Лейля, не толкова на Керем, че ще е успешен сериал, установих, че тя няма грешка при избор на екип,н а партньор или сериал, а нашето момче е номер 1. Пожелавам им да изкарат два сезона и на тях.

Общи условия

Активация на акаунт