ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 13 [229]

• 46 434
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
АниHug Heart Eyes миличка ,благодаря ти за стоп кадрите..
ЛуHug Heart Eyes Бойче Hug Heart Eyes Мимка, Hug Heart Eyes Искре, Hug Heart Eyes ДидиHug Heart Eyes ВаринияHug Heart Eyes Косенце, Hug Heart Eyes Димана, Hug Heart Eyes Вивчо Hug Heart Eyes
Мили момичета, благодаря ви за компанията.. Hug Hug Hug

Сигурно няколко седмици няма да имам възможност да ви превеждам онлайн, но съм спокойна, защото ще ви оставя в сигурните ръце на Ани Hug Heart Eyes и Ренка Hug Heart Eyes

Оставям ви тези двамата.. Нетърпелива  съм да видя сцената, в която ще разберат, че са братя..  Peace Peace

А това за дЖадъ Hug Heart Eyes

БойчеHug Heart Eyes не се Идосвай, я.. Просто написах това, което почувствах на момента.. В никакъв случай не е статичен, кой го е казал. Няма такова нещо.. Naughty NaughtyЧачко си е Чачко Peace Peace Peace Peace Пък и тук сме заради него, нали? Laughing Laughing Laughing Laughing

Синан Hug Hug bouquet

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug Hug

# 661
Синан  bouquet

Лили  Hug Heart Eyes

Ани, след тази серия и на мен не ми се ляга, ако можех, щях да емна превода веднага  Grinning Grinning

Лека нощ  Peace Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Grinning Grinning

# 662
Доживиях, и на "Вътре" да рева smile3518
Лека нощ newsm46

# 663
Добро утро  Hug Hug

# 664
  • Яко в Матрицата...
Привет мацки! Party Party Hug Hug

Честит Никулден на всички празнуващи! Tada Tada Tada

Нищо не съм гледала освен големия Сарп и малкия Умут Heart Eyes Crazy Crazy и как избърса сълзите на батко си Cry Cry Cry

# 665
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Честит празник на всички празнуващи  bigdance2

Не съм гледала серията, но погледнах надникването и рано-рано ме разплака  Cry
Започва драмата  Peace

И аз съм с усещането от няколко серии, че Арас като игра е много по-добър. Чачо са го изоставили малко на самотек, може да помислят и за неговия образ сценаристите. Има как да го развият и съм сигурна, че Чачо ще се справи блестящо  Heart Eyes

Отново да благодаря на нашата феичка Лили за превода в ефир bouquet bouquet Heart Eyes
На Ани и Синан за преводите  bouquet bouquet Hug
И на всички списващи за коментарите   bouquet bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 666
  • Яко в Матрицата...
https://vk.com/vkturksinema?z=video-83475167_456239861%2F42f34f2d4ff5f41ac2

Линк за руския превод Peace

Оо, Виви Hug Heart Eyes, страхотен поздрав за начало на деня Party

# 667

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Heart Eyes

Лилеее  love001 love001 love001 love001

Сигурно няколко седмици няма да имам възможност да ви превеждам онлайн, но съм спокойна, защото ще ви оставя в сигурните ръце на Ани Hug Heart Eyes и Ренка Hug Heart Eyes

на печелившите - честито!!  Joy Joy

що мрънкате бе  Rolling Eyes Rolling Eyes   hahaha    това е право на джадЪ  Crossing Arms   
ади очаквайте включване  Mr. Green

Ренко Heart Eyes  Виве  Heart Eyes

# 668
Добро утро  Hug Hug Hug

Crazy Crazy

Честит Никулден!  Tada Tada

Crazy Crazy  Най-сладкия балъкчия  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 09:16 от Анонимен

# 669

я....  пак го вдигнали  Joy Joy
машаллах!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68  

Честит празник!  Party Party
Animal Tropical Fish

# 670
  • Яко в Матрицата...

Aferin! Party Party Party

Лу Hug, мерси за рейтинга Hug

# 671
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

я....  пак го вдигнали  Joy Joy
машаллах!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68  

Честит празник!  Party Party
Animal Tropical Fish

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Честит празник!!!!  Party Party Party Party

Джадъъъъъ  Joy Joy вдигнали са го я  Party Party Party

Аз съм казвала още по времето на ПО, че визията на Чачо може да е недостатък  Joy защото на красавците не им дават много сложни роли. И аз мисля, че Сарп има какво още да покаже.  Party И това ще се случи. Обаче в Т са ядосани заради това как се развиват отношенията между Мерт и Ейлем и как се развиват тези между Сарп и Мелек. Едните мноУ дръпнаха напред, другите не могат да останат сами.  Naughty Naughty Joy Joy

# 672
  • Яко в Матрицата...

Аз съм казвала още по времето на ПО, че визията на Чачо може да е недостатък  Joy защото на красавците не им дават много сложни роли. И аз мисля, че Сарп има какво още да покаже.  Party И това ще се случи. Обаче в Т са ядосани заради това как се развиват отношенията между Мерт и Ейлем и как се развиват тези между Сарп и Мелек. Едните мноУ дръпнаха напред, другите не могат да останат сами.  Naughty Naughty Joy Joy

Няма как да дръпнат кой знае колко отношенията на СМел, поне според мен. Коя е Ейлем, коя е Мелек... С щерката на баш мафиотО не е много здравословно да се забърква човек, а той е и полисмен... Вече знам, че ако в 13 серия има някакви благодарности, те ще са с друг адрес Joy Joy hahaha

# 673
  • София
Ще останат сами, като си изяснят кой на кого ще благодари  Joy Joy Joy Joy

# 674
И аз мисля, че Сарп има какво още да покаже.  Party

има ами, нищо голо не е показал  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

аз вече не щЪ да гледам СМел  Crossing Arms Crossing Arms  оная пъпка още ме преследва  Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт