На море в България 2017 г. - 1

• 131 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • На остров
Мими благодаря, но аз не живея в България и ме устройват само чартър пакети от моя град. За това споменах, че не се предлага от туроператорите при мен.

# 181
Резервирах и платих капаро за Блу Ориндж,дано не се разочароваме тази година!Има доста време до август месец!

# 182
И аз резервирах и платих капаро за хотел Белвил от 21.07

# 183
  • Сф
Капаро за Ариана Китен😀

# 184
  • Трявна
Момичета,дайте малко повече инфо за хотел Градина - Златни пясъци.Няколко години подред почивахме в хотел Нимфа-Ривиера-смело мога да кажа,че това беше нашият хотел-само че тази година му направиха основен ремонт и за жалост цената му е стряскаща за нас.Та оглеждах за алтернативен вариант - и попаднах на хотел Градина - близо е до Ривиера/че моят съпруг държи да ползва минералната вода в комплекса/, но нямам идея къде се ходи на плаж,храната как е - изобщо всякаква информация ми е полезна.

# 185
  • София
Резервирано и платено на 100 % за Цезар палас, апартамент за 7 нощувки за Джулая.
Днес получих и ваучерите за настаняване Grinning

Здравейте, през коя агенция резервирахте?
И аз съм се насочила към този хотел.

# 186
И аз резервирах за Цезар Палас. Миналата година бяхме там, доволни сме. Ако някой го интересува нещо, може да пита.

# 187
  • София
През Съни ли резервирахте?

# 188
  • Страната на чудесата
Резервирано и платено на 100 % за Цезар палас, апартамент за 7 нощувки за Джулая.
Днес получих и ваучерите за настаняване Grinning

Здравейте, през коя агенция резервирахте?
И аз съм се насочила към този хотел.
През Съни турс, дългогодишни клиенти сме им и ползваме допълнителна отстъпка.

# 189
Здравейте момичета, искам да попитам дали някой е ходил на хотел Арапя Дел сол? Може ли да сподели мнението си, благодаря предварително!

# 190
  • В.Търново
Не сме ходили, но коментарите не са цветущи.Ако не сте претенциозни....

# 191
Отпуската ми ще е началото на септември. Никога не сме ходили толкова късно на море и моля за съвет.
Къде да се насоча за м.септември и няма да е чак толкова студено морето?

# 192
Като дете винаги ходехме на море в началото на септември (майка ми не понася тълпите) и повечето пъти на Созопол. Съчетавахме го с Аполония. Ходили сме и на Приморско. С една дума, на юг от Бургас.

# 193
То си е до късмет, но последните години времето до 6 септември е прекрасно.

# 194
  • София
По южното Черноморие  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт