Голямата тема за малките масла - 16

• 110 845
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
За болезнена менструция бях взела на дъщеря ми на таблетки  риган, пи 2 пъти по три месеца с почивка от 2 месеца- никакъв ефект нямаше

# 706
  • Варна
Пих го 2 пъти на ден по около 5 мл и стигна за месец.

missNoir, и аз получих моето - 50 мл е шишенцето. На етикета пише да се пие 1 път дневно по 2 мл. Да не бъркаш нещо или си забравила как си го пила, защото дозата ми се вижда доста голяма? Ако пия два пъти на ден х 5 мл, ще ми стигне за 5 дена. Няма ли опасност да се предозира, ако се пие 2х5 мл дневно? Hug
Явно бъркам.
Извинявам се, че ви подведох.
Ясно помня, че го пих както пише на етикета.
Точно така, само сутрин на гладно пиех.
Мерих с една мерителна лъжичка и май не я пълнех до горе, където е 5 мл, а по малко, значи е било 2 мл.
Обърках се с маслото от кимион, него го пих два пъти на ден  newsm78

# 707
В сайта пиша 2-3 пъти на ден по една чаена лъжичка. И вчера като се свързаха с мен за поръчката потвърдиха, че така се пие...

# 708
  • Чукарландия
На етикета пише 1 път на ден по 2 мл, от сайта с жената, която говорих също каза по един път на ден по половин чаена лъжичка, даже каза, че може вместо сутрин на гладно, да се пие вечер преди лягане, защото на гладно в някои случаи маслото дразнело стомаха. Peace

# 709
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, аз основно повече ви следя, но иначе останах много доволна от маслата, като започнах да ги ползвам по-често Simple Smile. Сега искам да се обърна към вас за насока, тъй като имам хормонални проблеми косата започна много бързо да ми се омазнява и искам да ми кажете дали има някакво масло, с което мога да я мажа и да забавя този неприятен ефект?

# 710
На етикета пише 1 път на ден по 2 мл, от сайта с жената, която говорих също каза по един път на ден по половин чаена лъжичка, даже каза, че може вместо сутрин на гладно, да се пие вечер преди лягане, защото на гладно в някои случаи маслото дразнело стомаха. Peace
Днес пристигна моето, едва сега го отворих и виждам, че опаковката не е същата като от сайта.
На него пише Риганела и отдолу "поддържа здрава имунната система храносмилателна флора"
А на това от сайта пише Риган, Бял трън - убива широк спектър бактерии, гъбички и паразити.
Дали въобще са еднакви  newsm78
В понеселник ще се обадя да питам.

# 711
  • Варна
El, според мен са ти изпратили нещо друго. 

# 712
  • Перник
Padme, преди време на мен много ми помогна масло от гроздови семки.

# 713
дами, този бял трън го видях в аптека преди няколко дни - обиклях много, защото търсех нещо друго и не запомних в коя /някъде в центъра на София около Графа, но там са милион аптеки/
защо не го поръчате да ви го донесат в някоя аптека, а вие просто да го вземете от там? от време на време така поръчвам разни неща и ако на едно място не работят с дадени продукти, то на друго не ми отказват, не се налага да плащам и доставка

# 714
  • Пловдив

А как го ползваше преди или след баня, съжелявам ако сте го коментирали аз чета темата, но тук се излива толкова много информация, че няма как човек да я запомни Simple Smile

# 715
Сега искам да се обърна към вас за насока, тъй като имам хормонални проблеми косата започна много бързо да ми се омазнява и искам да ми кажете дали има някакво масло, с което мога да я мажа и да забавя този неприятен ефект?
Мисля, че почти всички масла ще ти свършат тази работа, ако ги ползваш редовно. Аз се мажа преди всяко миене на косата и без да слагам наелонова шапка или да спя цяла нощ с намазана коса  - пак работи. Достатъчно е един час преди миене да се намажеш, но наистина трябва да си редовна. Полека-лека можеш да изместваш с един ден миенето. Единствено с бретона ми е проблем, защото много си пипам косата там и се омазнява по-бързо от останалата.
Бях стигнала до един път седмично миене преди време. Сега пак се боря да постигна този ефект. Не става бързо, но при мен определено работи. Peace

# 716
  • Перник

А как го ползваше преди или след баня, съжелявам ако сте го коментирали аз чета темата, но тук се излива толкова много информация, че няма как човек да я запомни Simple Smile
Преди баня правя маска с масла като стоя с нея 1-2 часа и отивам хубаво.

# 717
  • Пловдив
Благодаря много за насоките момичета  Hug.
Ще си взема тази седмица едно масло от гроздови семки и се почвам  Grinning

# 718
  • Чукарландия
Днес пристигна моето, едва сега го отворих и виждам, че опаковката не е същата като от сайта.
На него пише Риганела и отдолу "поддържа здрава имунната система храносмилателна флора"
А на това от сайта пише Риган, Бял трън - убива широк спектър бактерии, гъбички и паразити.
Дали въобще са еднакви  newsm78
В понеселник ще се обадя да питам.

И моето е "Риганела". Мисля, че са еднакви, но не ти пречи да питаш за твое успокоение. На етикета на гърба пише: Продуктът "Риганела" е комбинация от активните вещества на уникалните билки: Риган и Бял трън. Та, затова мисля, че е един и същ продукт с този на снимката в сайта. Peace

# 719
Да, но на етикета никъде не се споменава за гъбички, паразити и т.н  newsm78
Ще звънна утре и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт