След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 59

• 111 206
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Аллекс, Анджи  bouquet
Мерси за яснотата по въпроса. Hug
Сценаристите доста размества събитията и реших, че нещо съм отървала. Но кадърът с бащата на Шахика и субчтета са ясен аргумент. От тук иде заблудата - играта, която са си играли двамата шефове на компанията.
Цитат
Има нещо което не разбирам newsm78- Когато заплаши Ендер ,че ще следва закона и скоро ще го посетят полицаи той яко я шамароса и просна на земята с цицината на челото newsm78
Защо после я биха и бодигардовете му
Себи при ретроспекцията в края се оказа, че Селви сама помоли Ендер да я удари. Направиха го бодигардовете му, защото той,"кавалерът" не можел да бие жена.  Laughing
Много опасна игра започна Селви на три фронта... Как ще я завърши, като Дахан я излови бързичко на пазара при срещата с Ендер, не ми се мисли...

# 646
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Аллекс, Анджи  bouquet
Мерси за яснотата по въпроса. Hug
Сценаристите доста размества събитията и реших, че нещо съм отървала. Но кадърът с бащата на Шахика и субчтета са ясен аргумент. От тук иде заблудата - играта, която са си играли двамата шефове на компанията.
Цитат
Има нещо което не разбирам newsm78- Когато заплаши Ендер ,че ще следва закона и скоро ще го посетят полицаи той яко я шамароса и просна на земята с цицината на челото newsm78
Защо после я биха и бодигардовете му
Себи при ретроспекцията в края се оказа, че Селви сама помоли Ендер да я удари. Направиха го бодигардовете му, защото той,"кавалерът" не можел да бие жена.  Laughing
Много опасна игра започна Селви на три фронта... Как ще я завърши, като Дахан я излови бързичко на пазара при срещата с Ендер, не ми се мисли...

Мисля си, че въпреки, че я излови на пазара с Ендер, Даахан все още не е много наясно. Може да е започнал да подозира, че е във връзка с отвличането й (и няма да е далеч от истината  Wink) но не и нещо повече.
А трите ковчега, според мен са във връзка с това, което звучеще през цялото време в главата му - Ендер им е приготвил три гроба, за да ги зарови живи, Даахан приготви, в преносен смисъл ковчезите. В момента на този афект, в който испадна, надали е правил точно сметка за виновни и на кого трябва да отмъщава. Той няма трети човек за ковчег - разбрахме, че Фахри му е извън подозрение засега (успя да го забаламоса), Селви изобщо я изключвам от бройката за отмъщение някакво - трябва да й изслуша първо доводите за срещата с Ендер и срещата на пазара.
Но, ... ми е чудно каква ще е тактиката на Даахан след видяното на пазара - ще дебне изкъсо Селви, без да каже нищо и ще играе игричка или право куме в очи ще бъде - веднага ще я застъпи за истината  Thinking Thinking

Отново Ирин - за 5-ти епизод
Цитат
Olene Kadar, 5 серия.
У нас новая сценаристка, та, что работала над сценарием Королька. Очень скучала по ее закадровым монологам… Сердцем скучала… В этих фразах вся суть. В них смысл и разгадка. Ответ на все, даже незаданные ещё вопросы. С возвращением…
« Пусть запишут эту нашу коротенькую жизнь. Я хочу сказать, чтобы завтра, когда все раскроется, стало ясно, что мы были до сумасшествия правы… Пусть никогда не забывается то, насколько бесстрашными были наши сны… Пусть не забываются вечера, когда мы пили, поднимая бокалы за братство… Когда не слушали тех, кто говорил, что мы одиноки… И каждое утро просыпались назло всему. Мы сохранили, как старое воспоминание образ своей мамы… Рассыпались… Рассыпались надежды. В бурю падали птицы. Нож перерезал наши судьбы… Для чего мы родились? В каких слезах мы захлебываемся? Наше детство прошло под звуки обрывавшейся струны саза… Наше сердце всхлипывает… Не переставая всхлипывает… Одиночество на темных уголках улицы… Наше сердце…Наше сердце, величиной с кулачок, принимало все трудности… Принимало нашу судьбу такой, какая она есть… Наше упрямство, наши обиды, наши надежды! Посмотри на мои пальцы, на мои волосы… Они так осиротели. А из моих глаз текут холодные ночи без колыбельных… Не уходи, брат…»
Йылмаз , брат… Обнаженные мысли. Оголённые нервы. Одиннадцать лет тайны, и вдруг в одночасье… по глупому… Ревность? Откровенность Эндера… Откровенность, граничащая с пошлостью и подлостью, пересекающая черту, но так естественно и открыто, что у Сельви не хватает сил воспротивиться… Дагхан или брат? Выбор, в котором, как не крути, все углы острые. Как не повернись – все больно… Осознание, что брат – убийца. Пощечина… Сколько там обиды. Не боли, не безысходности и даже не ярости, а именно обиды...Пощечина не сестры, а матери… Если бы он не… Если бы она не… Судьба? Нет, не судьба диктует выбор, выбор определяет судьбу… И вот, брата, как хищника после выступления, дергая за ошейник, уводит с арены дрессировщик…Зверь идёт в свою клетку, где его, в случае успеха, ждёт честно заработанный кусок мяса, а в случае провала удары хлыстом. Ап, и дуло пистолета уже у виска друга. Ап, спущен курок… Ап, и зверь сам идет на своё место, он привык. Он знает - так должно быть… Каждый живёт в своём собственном аду, Селви.
Бериль… Каждый шагнувший в пропасть разобьется… Как изящно, с улыбкой, в танце тебя подвели к черте, но шагнула за нее ты сама… Как не вглядывайся в глаза Дагхана, там тебя уже нет… Ваша мелодия оборвалась… А вот зазвучит ли снова? Селви… Ком в горле мешает вздохнуть, видя Бериль и Дагхана вместе. В глазах притаились слёзы. Но уже любит, уже его ждет. Глупо, наивно ждать, ведь он не должен прийти к ней. У него нет на это причин, но она ждёт…
Знакомое, но забытое чувство семьи… Неторопливо-неспешные совместные вечера за столом… Уютная атмосфера семейных посиделок после ужина…Всеобщее веселье, которое обволакивает, как теплый вязанный плед в промозглую погоду… Ночь… Касание его руки… Его горячее дыхание, обжигающее твой лоб… И потоком льющаяся грусть… Грусть не то по утраченному, не то по несбывшемуся… Грусть, пронзительная настолько, что она кажется светлее и чище радости… Камеру точно держали руки художника…

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 23:08 от mama_an_ji

# 647
  • Враца
И малко Кара Севда:
Цитат
Впервые в "Бесконечной любви": будет играть песня "Закружи меня в танце, пока мы не проживем любовь до конца"( Dance Me to The End of Love).
В новой серии будет играть бессмертная песня "Dance Me to The End of Love" великолепного певца Леонарда Коэна, который ушел из жизни в прошлом году. Впервые в турецком сериале, были приобретены права на эту песню, в новой серии "Бесконечной любви" Кемаль и Нихан будут романтично танцевать по эту песню.

В новой серии 15 февраля романтичный танец Кемаля и Нихан под песню Леонарда Коэна "Dance Me to The End of Love" передаст огромную любовь на экраны. В минуты полные любви между Кемалем и Нихан, которые так долго ждали зрители, Кемаль будет шептать слова песни на турецком Нихан, тем самым еще раз признавшись ей в любви.

В зарубежных фильмах и сериалах многие певцы исполняли "Dance Me to The End of Love". Но в "Бесконечной любви" будет использована оригинальная интерпретация песни Леонарда Коэна и тем самым сериал окажется в списке тех немногих произведений, в которых был использован оригинал.

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 648
Добро утро Hug Hug Hug

мисля ,че Дахан има подозрения  и във Фахри newsm78
Иначе какво правеше в квартала му , че се срещна и със сина си/без да е сигурен разбира се ,но името на детето го изпрати в спомените от преди 11 год.

Много лошо качество на снимката , но много хубаво настроение ,което е по-важно Laughing

Доколкото разбирам тази седмица ще гледаме  много любов на екрана  и в двата сериала  ОК и ЧО- дано!

Приятен ден и седмица bouquet

# 649

Добър вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От вчера не съм писала и вас ви няма ,ама сега почти съм откачила.

Има трей към 6-та серия  и то какъв Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бу в сряда ще гушка и  целува Неслето , а Енгин няма да прости и сътворява СТРАХОТНА целувка.
Сега му се е паднало да целуне годеницата на Бурак.

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY2 … tc2czNDUzNzg3OQ==

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 20:37 от sebilMM

# 650
Себи  Hug Никакво време нямам за темата , но не мога да те оставя сама  Crazy Фрагманът е бомба  Mr. Green Докторчето май няма да издържи на чара на адвокатката  Laughing Много са красиви  :love

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 20:41 от little_miss_trouble

# 651

Литенце Heart Eyes Hug  не се притеснявай Hug

Аз когато мога ще поддържам огъня ,че е много горещо тези дни.

Важно е за мен  всички в Турция  да разберат , че ФАХРИЕ и БУРАК са не само много красиви , много се обичат и са МНОГО  добри актьори!!!!!!!!

# 652
Себи Hug Струва ми се,че фрагманът направо ще взриви не само нас, но и  туитър  Mr. Green

Иначе относно рейтинга няма смисъл да се притесняваме   Hug Ето какво е казала Бану / съпругата на Тимур Савджи /

Цитат
Бану Савджи (жена Тимура Савджи): Серии и освещение (тон цветов) изменились в связи с событиями сериала. Мы тоже доверяем своему сериалу и очень любим👊🏻 Проблем нет, не переживайте, просто день сложный, это нормально... будет еще лучше🙏🏻 

# 653
  • София
Красота! Много красив и чувствен фраг! Без думи останах  love001
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Чудесен подарък за утрешните празници, особено в комплект с чаша хубаво вино  smile3503 newsm47

Чух от вас, че Енгин бил спец в целувките - еми вярвам ви  Joy Joy Joy

Литълче Hug Себи Hug

# 654
  • Враца
 Laughing Laughing Laughing
Алекс, което го може Енгин  - го може. Исках да видя Фахрие при неговите целувки -  Wink Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даали е задрасквала сцени този път  Wink Wink Wink Joy Joy Joy 
Толкова е чувствено, че те оставя без дъх - и то само секунда, две  Heart Eyes Heart Eyes

Себи,   благодаря за фрагмана   Heart Eyes Heart Eyes bouquet
Изгледах го вече "100' пъти и сърцето все спира  Blush Blush

Мен пак ме обхвана манията за естествените колажи  ooooh! ooooh! Laughing

Фахрие обаче играе като "змей" - така се раздава в този сериал  ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Но покрай тази хала, покрай този ураган Енгин, няма как да не влезеш в окото на урагана и ти да се раздадеш на 100% Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс, може заради утрешния празник да са решили да ни зарадват  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

И като си помисля как могат да ни попарят със следващия фрагман, ставам  Sick

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 22:08 от mama_an_ji

# 655
Мами Hug  Страхотни колажчета bouquet Такава хубава екранна двойка ,  определено предразполага за такива красоти Hug

Алекс Hug  Надявам се по случай седмицата на любовта новият епизод да е изпълнен с приятни изненади  Praynig

# 656
  • Враца
ЛитълHeart Eyes Heart Eyes

Много нежна сцена  Heart Eyes  Повече ме впечатлява от самата целувка  Heart Eyes Blush

# 657
  • София
Мами Hug  Страхотни колажчета bouquet Такава хубава екранна двойка ,  определено предразполага за такива красоти Hug

Алекс Hug  Надявам се по случай седмицата на любовта новият епизод да е изпълнен с приятни изненади  Praynig

Литълче, предполагам, че единственото приятно нещо следващата серия ще е целувката, която обаче вече не е изненада  smile3503

Опасявам се, че серията ще е тежичка предвид срещата Селви-Ендер, проследена и подслушана от Дахан  ooooh!, пироните на Ендер и ковчезите на Дахан също ще си кажат думата, та ..... не знам  newsm78 Май и Св. Валентин заедно с Трифон Зарезан няма да успеят да разплетат плетката, дето я оплетоха нашите хубавци  Naughty

Но фрагманът е трепач!  smile3544 Ама да видим следващия, с който по традиция ще ни приземят!  bash

Не мога пак да не сложа от тази красота - любимият ми момент newsm47

Не знам как се целува, ама май знам какви мисли му се мотаят в главата  hahaha hahaha hahaha

# 658
  • Враца
А тези двамата как гледат  Mr. Green Mr. Green

Надявам се този прием да е реалност, а не нечия мечта, сън, блян или каквото и друго да било  Praynig Praynig

# 659

Ами аз не се усещам нито къде съм , нито докога ще трае това ми състояние на доволство и надежда.

Добре го измислиха екипите и на двата сериала   ЧО и ОК  с  много любовни сцени  в седмицата на любовта Heart Eyes

А ,ако ги видим двамата Фе и Бу утре  в реала гушнати за секунда поне  ще бъда най- щастливия човек!!!

Общи условия

Активация на акаунт