След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 59

• 111 205
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А тези двамата как гледат  Mr. Green Mr. Green

Надявам се този прием да е реалност, а не нечия мечта, сън, блян или каквото и друго да било  Praynig Praynig

Мами Hug, на това се надявам и аз - да не е сън  Naughty Харесва ми как гледат като натровени с гъби  hahaha  А пък какво ще да е - сценаристите вече са го измислили Simple Smile
И гледам, гледам, гледам ........... ми не е задрасквала сцени  smile3503 То ако трябва да задрасква ..... по-добре побоищата да ги махне, полу-целувките и целувките си ги искам, че са ми голяма тръпка  smile3533

Себи Hug може и да ги видим в реала БуФчетата -  равновесие трябва да има newsm47

Къде изчезна Гани, почвам да се притеснявам  ooooh!

# 661
  • Враца
Скрит текст:
А тези двамата как гледат  Mr. Green Mr. Green

Надявам се този прием да е реалност, а не нечия мечта, сън, блян или каквото и друго да било  Praynig Praynig

Мами Hug, на това се надявам и аз - да не е сън  Naughty Харесва ми как гледат като натровени с гъби  hahaha  А пък какво ще да е - сценаристите вече са го измислили Simple Smile
И гледам, гледам, гледам ........... ми не е задрасквала сцени  smile3503 То ако трябва да задрасква ..... по-добре побоищата да ги махне, полу-целувките и целувките си ги искам, че са ми голяма тръпка  smile3533

Себи Hug може и да ги видим в реала БуФчетата -  равновесие трябва да има newsm47
Къде изчезна Гани, почвам да се притеснявам  ooooh!

И аз я мисля от онзи ден  Thinking   Свикнала ни е винаги да е на линия  ooooh! ooooh!   

# 662

Генчееее...... обади се миличка Praynig С една думичка - добре съм , ама си почивам.
Не съм добре - Praynig нета е откачил, ама кажи нещо Praynig
 Мисля , че никой не те упреква , че те няма.Само дано си добре Praynig

И сега да не стане чат да си сложа нещо хубаво Sad

# 663

Желая ви хубаво настроение  целия ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Hug

Praynig Моля за извинение Embarassed Embarassed Embarassed Heart Eyes Трябваше ми малко време Embarassed

Скрит текст:
Много ми се насъбра ooooh! ooooh! Емоциите и тревогите ми доближиха ниво МАХ и в реала и във виртуала Embarassed Важното е да сме живи и здрави Praynig Praynigи нещата ни да се случват по възможно най-добрия начин

Честит празник newsm51 newsm51

Heart Eyes Heart Eyes

# 665
  • Враца
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes
 Praynig Моля за извинение Embarassed Embarassed Embarassed Heart Eyes Трябваше ми малко време Embarassed

Скрит текст:
Много ми се насъбра ooooh! ooooh! Емоциите и тревогите ми доближиха ниво МАХ и в реала и във виртуала Embarassed Важното е да сме живи и здрави Praynig Praynigи нещата ни да се случват по възможно най-добрия начин

Честит празник newsm51 newsm51

Heart Eyes Heart Eyes

ГаниHug Hug Heart Eyes
Когато си готова  Heart Eyes Heart Eyes
Ние сме тук  Hug
На всеки му се случва да изпуши понякога ooooh! Heart Eyes

Честит празник - двоен, който, както го празнува  Hug

# 666
Добро утро , прекрасни  Hug По принцип съм си традиционалистка, но точно в нашата тема, няма как да не отбележим празника на любовта  Heart Eyes  Дано ние и нашите БУФчета, винаги бъдем пияни от любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гани Hug Важното е, че си добре  Praynig Praynig Praynig Притеснихме се  Heart Eyes Чакаме те  Hug bouquet

# 667

love001ГЕНЧЕ Two Hearts Two Hearts Two Hearts пиша само за да те уверя , че много съм щастлива  да те видя при нас Hug
                                 bouquet newsm51

До Самата Смърт 6.Епизод Трейлър - Бг Субтитри
https://www.vbox7.com/play:5f0d37ae4f

На работа съм.До скоро на всички bouquet

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 14:50 от sebilMM

# 668
 Heart Eyes Embarassed  Embarassed Embarassed  Hug

Embarassed Даже не знам - какво да кажа Embarassed Embarassed Прекрасни сте Heart Eyes Heart Eyes

КС Embarassed Много жестоко ми беше това с Денизче Sad Едно е - когато Кемал  изхвърли купените дрешки в кофата за боклук... и съвсем различно - да се радва на детенцето си, говори...да очаква да чуе - Баба и ...... ooooh! ooooh!

ОК Heart Eyes Heart Eyes Приказни са... Всичко ми харесва Embarassedдори - небивалиците Wink Embarassed Традиции - какво да правим Wink Embarassed

Тук - Селви - се разстрои от чутия индиректен отговор на въпроса - Каква искаш да бъда за теб Embarassed

Сега е ред на Дахан да се поразочарова малко Wink ако си е помислил, че Селви се сърди за нещо друго - освен за намесата в адвокатските й дела

Особено пък - след като ги видя с Ендер. Предупрежденията й към Берил и нежеланието й да работи за тях са логични.

Praynig Дано в 6-та серия да се разберат най-накрая - Тя адвокат ли му е - или не е Praynig  Wink

Ще Heart Eyes Embarassed Ще Embarassed Heart Eyes

Wink Embarassed Алекс Heart Eyes Joy Не само Дахан  Wink  и Селви - изненадва Wink Аз никога няма да мога да успея да събера - в толкова малък сак - толкова много багаж Embarassed Embarassed Сръчковци  Heart Eyes

Скрит текст:
А тук си беше - откровена реклама на декоративна козметика Embarassed

Нека да има - Спонсори Praynig Praynig Praynig Нали - за това се борят - с тези рейтинги ooooh!

Ирин е започнала с гледането на Облака Wink
Скрит текст:
Цитат
Irina Kravchuk
Да уж, сюрприз. Сегодня один за одним прям. Решила взглянуть "Облако", говорят что хорошая работа Энгина, шикарный Мустафа у него получился, я уже на 12 серии. И там такой сюрприз я вам скажу... Вранье, что в турецких сериалах нет постельных сцен... Ну такой огонь. ......... Раз ТИМС уже такое выдавало, так может еще повторить...Страшно подумать, что может быть.

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 16:54 от Ganaila

# 669

Еееееееееееееееееее......................... Генче  Heart Eyes влизаш в темата с : af

Огън и жупел са и двамата ! И най вече това момиче , което обичаме .....безмерно!!!!

Харесвам ги и чакам да сразят рейтингите!

А .... тези са ясни- обожават се Hug Hug Hug

# 670
  • Враца
КС Embarassed Много жестоко ми беше това с Денизче Sad Едно е - когато Кемал  изхвърли купените дрешки в кофата за боклук... и съвсем различно - да се радва на детенцето си, говори...да очаква да чуе - Баба и ...... ooooh! ooooh!

Скрит текст:
ОК Heart Eyes Heart Eyes Приказни са... Всичко ми харесва Embarassedдори - небивалиците Wink Embarassed Традиции - какво да правим Wink Embarassed

Тук - Селви - се разстрои от чутия индиректен отговор на въпроса - Каква искаш да бъда за теб Embarassed

Сега е ред на Дахан да се поразочарова малко Wink ако си е помислил, че Селви се сърди за нещо друго - освен за намесата в адвокатските й дела

Особено пък - след като ги видя с Ендер. Предупрежденията й към Берил и нежеланието й да работи за тях са логични.

Praynig Дано в 6-та серия да се разберат най-накрая - Тя адвокат ли му е - или не е Praynig  Wink

Ще Heart Eyes Embarassed Ще Embarassed Heart Eyes

Wink Embarassed Алекс Heart Eyes Joy Не само Дахан  Wink  и Селви - изненадва Wink Аз никога няма да мога да успея да събера - в толкова малък сак - толкова много багаж Embarassed Embarassed Сръчковци  Heart Eyes

Скрит текст:
А тук си беше - откровена реклама на декоративна козметика Embarassed

Нека да има - Спонсори Praynig Praynig Praynig Нали - за това се борят - с тези рейтинги ooooh!

Ирин е започнала с гледането на Облака Wink
Скрит текст:
Цитат
Irina Kravchuk
Да уж, сюрприз. Сегодня один за одним прям. Решила взглянуть "Облако", говорят что хорошая работа Энгина, шикарный Мустафа у него получился, я уже на 12 серии. И там такой сюрприз я вам скажу... Вранье, что в турецких сериалах нет постельных сцен... Ну такой огонь. ......... Раз ТИМС уже такое выдавало, так может еще повторить...Страшно подумать, что может быть.

Heart Eyes Heart Eyes

Дано Ирин е права за дългосрочния план на Кемал във войната за детето  Praynig Praynig Praynig  Дано правилно е предвидила действията и мислите на сценаристката  Praynig Praynig

А гледайки тази сцена спомняте ли си това култово хващане на ръка  Heart Eyes Heart Eyes изведнъж ме гръмна спомена за тези ръце  Heart Eyes Heart Eyes

Даа, и това също  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гани, Алекс
, гледате ли ICERDE ?  Heart Eyes Heart Eyes    ooooh! Аз съм много "вътре" с него  ooooh!

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 22:53 от mama_an_ji

# 671

За да приключи деня и започне новия да си дойдем на думата Laughing

Мами Heart Eyes-  страхотен спомен  ."Ръцете  ти единствено виновни".... на Лили Уванова/до сега я търсих  но не я намерих Sad Embarassed/

Лека нощ Hug

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 00:42 от sebilMM

# 672
Добро утро  bouquet
Себи, ето  Hug

https://www.vbox7.com/play:ecd9e3d9f2&id=1466058&p=collection

А треят на 6-ти еп. е фантастично направен - кадри, музика, текст... Хммм.... Hands Clap omm
"Коя си ти Селви?" - хем въпрос, чисто мъжки, извел от равновесие Дахан, хем въпрос, който явно има отношение с появило се съмнение у Дахан.
Струва ми се, че няма да е сън срещата, но въобще не ми идва наум какво може да е събитието, което да ги събере на едно място.  Thinking
А по повод тази картинка

аз виждам един ошашавен Ендер, останал с отворена уста пред гледката и тъй като погледът му е насочен към Дахан, май е изненадан от появата му (абе смрацафоцан ми се вижда; хахаха, хубава българска дума  Laughing). Погледът на Берил е насочен към Селви. В него, според мен, се чете загуба и обида. Явно не е очаквала появата на Селви с Дахан, че и в такъв разкошен вид.  Laughing В резюме: каквото и да е събитието, струва ми се, че поканената е Селви. newsm78 Може и да бъркам, но това ми е логично.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 08:30 от Katya_I

# 673
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Кате Heart Eyes много ти благодаря за песента.

Мисля си за същото, че тази среща ще се състои и поканената е Селви , като адвокат на Берил, а Дахан няма да пропусне възможността да е до нея  за кураж и наслади на смарцафоцаните  Wink  им физиономии.

Приятен ден Hug

# 674
  • Враца
Останаха още има-няма 34часа до започването на серийката и ще разбервм всичко с което се опитаха да ни шашнат Laughing  и да се порадваме на как беше  newsm78 - смарцафоцаните физиономии на сем. Психо.(тази дима вече ми е любима.- открадвам си я  Party Laughing)

Здравейте сега!!! Hug Hug Hug

Нямам търпение да минат тези часове  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт