Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Туко-що изгледах Flesh and Bone и не видях да има тема за сериала. Само проверих, че е само един сезон и няма да има втори. Като цяло ми хареса. Така и не видях и не разбрах, защо всички бяха така обсебени от Клеър. Не ми хареса и избора за главна актриса. Нито имаше тяло на балерина, нито танцуваше изумително. На моменти беше леко абсурдно изражението на Пол, пълно с възхищение и сълзи, заради посредственото и изпълнение. Всъщност единствената от цялата група, която имаше присъствие, тяло и изящество на балерина беше Кийра. Прекрасно танцуваше. Но да не задълбавам чак толкова, тъй като сериалът не беше само палци, имаше много повече от това. А, именно драма, слабост, насилие, лудост, самонараняване, депресия, обсесивно-компулсивно разтройство, страдание, завист, страст, вманиачаване, желание за нараняване, за величие, за притежаване, за надмощие, за нещо забранено и грешно, немислимо, но желано, извратено, но и свидно...хаштаг  Laughing
Находка ще се окаже този сериал. Жалко, че свърши, бленувам за още мъже по чорапогащи, женска завист, низка страст и мръсни интриги.

# 46
На мен Клеър ми се стори с извивки, а не клечка като съквартирантката си, която почна да си губи зрението, заради слаботията си, но актрисата си е истинска балерина! Кийра е класа над всички! Украинка беше актрисата, ако правилно си спомням. Всички там са професионални балетисти и балерини. Не мога да си представя напрежението, под което живеят всеки ден-да са в най-добрата си форма, за да не ги измести някой друг!

# 47
Да, четох че главната актриса е професионална балерина, но не личи във филма.
Напрежение е да и сериалът много добре го показва. Тази тематика винаги много ме е привличала.

И не мога да не отбележа най-красивият и изящен opening titles ever.

# 48
  • КиТ
Днес за пореден път забелязвам, че на фейсбук страницата на "Кухня", който приключи, рекламират нов сериал - "Хотел Елеон" - нещо като продължение, значи сигурно е хубав Simple Smile  Мисля, че първи сезон вече е излязъл, но не мога да го намеря - знаете ли добри сайтове за руски сериали, които не изискват регистрация?

Води се спин оф,ама по руски  hahaha Има тема тук във форума,там се коментира,че сега започва излъчването в Русия,може би скоро и при нас  Peace

# 49
Днес за пореден път забелязвам, че на фейсбук страницата на "Кухня", който приключи, рекламират нов сериал - "Хотел Елеон" - нещо като продължение, значи сигурно е хубав Simple Smile  Мисля, че първи сезон вече е излязъл, но не мога да го намеря - знаете ли добри сайтове за руски сериали, които не изискват регистрация?

Води се спин оф,ама по руски  hahaha Има тема тук във форума,там се коментира,че сега започва излъчването в Русия,може би скоро и при нас  Peace
Благодаря за отговора Simple Smile А аз си мислех, че вече е започнал и го търсих... Утре ще намеря темата Simple Smile

# 50
Чудна тема!  bouquet

Ще взема някои идеи от тук!

Аз съм изгледала и продължавам да гледам следните:

Private Practice, House MD, Fringe, Grey's anatomy, Cougar town, The big bang theory, Game of thrones, Saving Hope, V, Mom, Alo Alo

Ако някой се интересува, нещо по-конкретно, да пита...!  Peace

# 51
  • Русия
Гледам и обичам всякакви, последно време предимно китайски и корейски. В момента гледам корейския "Бодигардът: К2". Корейските ми харесват, щото обикновено са под 20 серии, сериите са по 40 минути, и действието се развива бързо, китайските пък са позитивни и винаги имат добър край.
Обичам и детективи - руски и американски.

Любимите ми са канадско-немският "Lexx" от далечната 96 година (фантастика, пародиен), американският "Светулката" (фантастика) и корейският "Кметството" (както е често при корейците - смесица от драма, политическа драма и мелодрама).

# 52
  • София
Сетих се да попитам - някой гледа ли "Дърк Джентли"? Според някои чужди ревюта е много добър, според други - прекалено объркан. Подновен е за втори сезон и би трябвало да е откачен - това понякога е приятно, понякога - равнозначно на негледаем...
Аз го гледам, нищо общо с оригинала, много е шантав.
Британският повече си ми хареса.
Всичко ново ми изостава, че и старо също, нямам време  ooooh!
Иначе от време на време си пускам някоя серия на Hooten and the lady, много ми е приятен.

Любимите ми са канадско-немският "Lexx" от далечната 96 година (фантастика, пародиен), американският "Светулката" (фантастика)...
Много много любими, особено Лекс  Heart Eyes

# 53
Едно време започвах поредицата, но не ми хареса и я оставих. Беше толкова отдавна, че вече не помня подробности...Може би като нямам нещо планирано за четене, ще прелистя първата книга пак.

Доколкото знам (от сайтовете), оригиналът не е бил много по книгата и не е имал фантастични елементи. Интересно дали новият е по-близо до източника... Сега - като остане време преди празниците ще го изгледам. Ако не друго - поне е подновен за втори сезон - може би това е добър знак за качеството? Simple Smile

# 54
От новите сериали  - Bull, Conviction, Good Behaviour, Shooter. От старите - Madame Secretary, Rosewood.

Руски сериали и не само в :
http://www.seasonvar.ru/
http://seria-z.net/
Има и на оригинален език със субтитри, но не вярвам да има човек, който да не слуша руски.

# 55
  • срещу двата комина :)))
изпуснах темата  Hug

ново почти нищо не гледам, последните ми сериали бяха Grantchester, финалният сезон на Ripper street ( чудесен ) и сега започнах The Durrells  Heart Eyes

# 56
Ех, жалко че бяха само 6 епизода https://www.youtube.com/watch?v=CFnVE3Iic6A&t=33s

btw кой е сериала който показват на края?

# 57
  • София
ха, 4-ти сезон на Викингите не бил завършил...

Ех, жалко че бяха само 6 епизода https://www.youtube.com/watch?v=CFnVE3Iic6A&t=33s

btw кой е сериала който показват на края?

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_724029151 … amp;v=KrHdYfORc_4 Morpheus Meets His Spirit Guide, Sean Bean | Wasted
http://www.imdb.com/title/tt5906924/?ref_=nm_flmg_act_8

# 58
Изгледах The Fall и честно казано не ме остави така, както предният сезон. Не особено вълнуващ или държащ те в напрежение, а любимите ми диалози от предните два сезона бяха доста оскъдни и незадоволителни в този.

# 59
Аз сега покрай сина ми се запалихме да гледамe заедно One Tree Hill, много хубав сериал, който е свързан с бакетбола Simple Smile Препоръчвам за тези с по-големи деца

Общи условия

Активация на акаунт