Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема  bouquet

Започнах Flesh and Bone и за сега ми харесва. Не е чак толкова брутален, колкото го предствавят. Очаквам да разкрият напълно същността на Бамби, която хем е много стеснителна, плаха, с непоносимост към докосване, хем се чекне на пилона. Единствените два филма, които съм гледала с подобна тематика са Черният лебед и един много силен филм на Хоумарк, където балерината се бореше с анорексия.

Инак чакам определени сериали да свършат и да ги почвам:

The Affair
Outlander
Shameless
The Leftovers
Poldark
The Fall(знам, че е свършил, но все пак още отлагам)
Гилморките ги чакам в бг торентите със субтитри

Има и още със сигурност, но не се сещам за момента.
Следя си редовно Готъм. Много ми е любим. Заради атмосферата и пъстротата на героите. И защото Батман ми е любимият супер герой  Laughing

Младият папа пак да го спомена. Приключих го наскоро и съм очарована, от всичко. Да, не е за всеки. На някои ще се стори муден и безинтересен, но на мен ми напълни душата. Всяка сцена е арт, всяко вдишване и издишване има замисъл, дълбок. А Джъд е просто великолепен, толкова на място за тази роля, колкото и всеки друг от каста. И не на последно място искам да спомена, че хуморът в този сериал е гениален.

Останалите сериали, които ги чакам от догодина по-добре да не изреждам, че ми прилошава и от тези които съм изброила до сега. Кога се натрупаха толкова много не знам  Tired

# 31
Днес за пореден път забелязвам, че на фейсбук страницата на "Кухня", който приключи, рекламират нов сериал - "Хотел Елеон" - нещо като продължение, значи сигурно е хубав Simple Smile  Мисля, че първи сезон вече е излязъл, но не мога да го намеря - знаете ли добри сайтове за руски сериали, които не изискват регистрация?

# 32
  • BG
Благодаря за темата. От новите сериали най-много ми харесва Aftermath.И  Westworld не е лош, но прекалено неясен ми е на моменти.

# 33
Забравих до допълна, че и Westworld следя. Нощен гост, какво не ти е ясно?

# 34
  • Вестерос
Явно за предполагаемите 3 времеви линии.

Outlander е подновен за 3-ти и 4-ти сезон, а в момента се подготвя 9-тата книга, така че има да чакаш да свърши  Laughing

# 35
  • BG
Ами доста неща, този Арнолд жив ли е, тези видения които има Долорес от преди какви всъщност са, мъжът в черно разкри в миналия еп.  за себе си някои неща, така че толкова не ми е под въпрос, четох и за времевите линии в темата, но и тях се наложи да ги прочета няколко пъти.

# 36
Librarians са готини. Като Hooten......., и като Atlantis.

# 37
  • Вестерос
Ами доста неща, този Арнолд жив ли е, тези видения които има Долорес от преди какви всъщност са, мъжът в черно разкри в миналия еп.  за себе си някои неща, така че толкова не ми е под въпрос, четох и за времевите линии в темата, но и тях се наложи да ги прочета няколко пъти.
Заповядай в темата, там се вихрят теории за всичко, което си писала  bouquet

# 38

Outlander е подновен за 3-ти и 4-ти сезон, а в момента се подготвя 9-тата книга, така че има да чакаш да свърши  Laughing

Cry Сега, като се замисля първи сезон си завърши като финален.  Laughing

По принцип не чакам сериалът напълно да приключи, а само сезона, който се излъчва. Накрая просто си го излапвам наведнъж. Тез сериали ми изяждат ежедневието.

Не знаех за 3 времеви линии. И аз ще намина в темата.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 20:36 от bubanka

# 39
  • МАРС
Ъ, три времеви линии? ooooh!
Явно фактът, че заспивам докато видя апатичната физиономия на Долорес, ми е попречил да вникна в каквато и да е времева линия. Mr. Green
Скротума явно е прав, тъпият ми мозък може да възприема само кървищата от Ходещите мъртви и не е за този сериал(негови думи).

# 40
Аз пък все се каня да го гледам, но не ми остава време от другите неща - може би по-нататък, като се посъберат сезони  Simple Smile 

# 41

По принцип не чакам сериалът напълно да приключи, а само сезона, който се излъчва. Накрая просто си го излапвам наведнъж. Тез сериали ми изяждат ежедневието.

Еми хайде тогава дърпай втори сезон, той е излязъл Simple Smile сега чакаме трети

# 42
  • Вестерос
Някои чакаме с нетърпение!

# 43
  • The point of no return
Благодаря за новата тема!  bouquet

В момента гледам - Lucifer, Travelers и Incorporated. Имам да наваксвам с Frequency and Lethal Weapon.

Чакам новите сезони на -  Shades of Blue, The Expanse, Fortitude, Outlander.

# 44
Фенка съм на латино сериалите , но от няколко години насам въртят само турски и индийски , това ме вбесява наистина .. Много ме е яд , че не дават латино сериали както до преди 10 години даваха редовно по БТВ , НОВА ТВ , и Диема Фемили ...

Общи условия

Активация на акаунт