Пазаруване от Amazon - тема №57

• 85 683
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Странно,но два тракинг номера на дхл,които виждам в испанския вип ,не излизат при проследяването в сайта на дхл,нито на бг пощи ,нито на другите руски сайтове за следене .

И моите номера не излизат в сайта на дхл бг, а съм сигурна, че в петък се проследяваха. Сега пише:
No result found for your DHL query. Please try again.
 newsm78

# 31
  • София
Здравейте,
Имам нужда от помощ. Както писах в предишната тема, DHL е отказал да остави пратка на превозвача, т. като има изискване за възраст над 18 г. /поръчах игра за PS 4 - Mortal Combat/ и превозваче не може да представи карта на мое име. Лошото е, че в пратката пътува и една тротинетка от сделките, която е за коледен подарък. Мога ли по някакъв начин да променя доставката да е до България, за да мога да представя лична карта. Изобщо какво ще ме посъветвате. Като върнат пратката от на Амазон, ще ми върнат ли автоматично парите?

# 32
  • Пловдив
Аз изобщо не знам какво се случва с испанската поръчка.На 24 .11 са пратили един артикул-нямам тракинг ,не знам как и с какво са го пратили.В петък имам блокирана сума за още 5 продукта-а виждам че са пратили 7 -тоест два дублирани.А мултикукъра е друг модел.
Нямам нищо отказано,но пък 2 още стоят.Та не ми е ясно какво става.
Имам доста поръчки оттам,но такова чудо не ми се е случвало.

# 33
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Странно,но два тракинг номера на дхл,които виждам в испанския вип ,не излизат при проследяването в сайта на дхл,нито на бг пощи ,нито на другите руски сайтове за следене .

И моите номера не излизат в сайта на дхл бг, а съм сигурна, че в петък се проследяваха. Сега пише:
No result found for your DHL query. Please try again.
 newsm78

В сайта на дхл се виждат моите.
Като се избере проследяване по референция на изпращача, в най-горния ред: референтен номер, се постави номера и след това в полето "от дата" върнах произволно 20.11. След това пратките ми се появиха. Simple Smile

# 34
  • София
Много ли ще е рисковано, ако поръчам Grohe термостатичен комплект от склада like new с доставка до Англия? В такъв случай ще мога ли да ползвам гаранцията в случай на проблем? Мерси!

# 35
  • София
Shantal, благодаря за линковете с дронове и кънки! bouquet
Leila, на мен ми отказаха и двете хлебопекарни от 16 евро испанците, а аз много искам и си поръчах Панасоник от английския амазон, която някой беше показал в темата.

# 36
Запис и от мен. Аз чакам доста неща този път, но много не са намалени от черен петък.

# 37
  • софия
Здравейте и от мен нямах възможност да пазарувам от Черен петък, но се надявам за намаления покрай Коледа, оглеждам се за комплекти тави и тенджери, за сега съм се спряла на Тефал.

# 38
Когато ви е изпратена част от поръчка от испанците,имате ли тракинг?

# 39
  • София
И аз да не ви изпусна...Много скучно беше този път, бая финанси спестих  Mr. Green Mr. Green

# 40
От черния петък само фотоепилатор. Предпочитам да дават по-често -20% на стоки от склада, отколкото такива постни черни петъци...
Благодаря за темата  bouquet

# 41
Ох и аз поръчах Плейстейшън и сега ви прочетох,че не ги доставяли до превозвачите без ЛК.
Някой пробвал ли е да изпрати на превозвача сканирана личната си карта.Дали няма да стане така?

# 42
  • София
Ох и аз поръчах Плейстейшън и сега ви прочетох,че не ги доставяли до превозвачите без ЛК.
Някой пробвал ли е да изпрати на превозвача сканирана личната си карта.Дали няма да стане така?
Не бих си пратила ЛК на превозвача, после кой знае къде ще свърши тази информация...

По темата с испанския ВИП: Имам блокирани пари за 2 неща, обаче нямам мейл за тях, датата за доставка е като на оставащите 4 неизпратени неща от същата поръчка - 09-dic-2016 - 05-ene-2017. Нямам мейл, съответно нямам и тракинг. Не са правили опит да ми вземат ваучера от 7Е, дано си го изтеглят, защото няма за какво друго да го ползвам. Общо взето клоня към "Никога повече испанския ВИП, ако ще и без пари да дават нещата". Големи разправии, голямо чакане...

# 43
Кой пакет поръча? Защо да не ги доставят до превозвачите без ЛК?  Shocked

# 44
  • София

А първоначалния пост с проблемите с доставянето бяха за фото епилатор, нали? Кой е бил доставчика? Сега звънях до единия от превозвачите и ми казаха, че амазон им доставяли по десетки пакети наведнъж и е малко вероятно куриера да изиска ID-то точно на подателя, но естествено не можа да ми гарантира, че със сигурност ще получат пратката.

Общи условия

Активация на акаунт