Пазаруване от Amazon - тема №57

• 86 237
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
KittyCatty, това не е номерът за проследяване. Тези номера са с 046, да не копираш част от номера на поръчката си? Кога си получила номерът за проследяване? Ако си го получила днес, изчакай поне 2-3 дни, докато отиде физически пратката при DHL, след това ще има движение. Преди това пратката фигурира само като заявка за поръчка.
Не е нужно да пускаш два еднакви поста.

Ами това е....

http://prikachi.com/images.php?images/262/8972262P.jpg

Няма причина за безпокойство според мен - и аз имам пратка изпратена вчера с номер,  който започва с 429 и сега проверих - тя също е тръгнала от Суонси, UK.
Имам също с 052 и 046 - те са тръгнали от Германия - така, че номера всякакви.  Peace Важното е да пристигнат, обаче и аз не разбирам логиката да отказват продукти, като се изпращат по 2-3 бройки от същите на други клиенти.  Странно.  Confused
И моята пратка, която напуснала Германия на 25 е вече в София. Къде проследяваш пратка с номер, започващ с 429?

В някакъв момент се появяват dhl.de, но се въоръжете с търпение, защото е възможно да пристигнат по-бавно. Имах поръчка с такъв номер през септември -  пратиха я от Франция, после мина през Белгия, Германия и дойде до тук за около 20 дни.

# 256
# 257
Отиваш на todays deals -> grocery

Пише, че стартира за прайм юзерите в 11:05am

Поправка - сега забелязах, че не са довечера, а утре сутринта Simple Smile

# 258
Май няма никаква логика.Сега пращат артикули, които по - рано отказали на други. Например, на мен ми канцелираха вертикалният уред за гладене, 3ката тигани на Тефал,с оправдание, че доставчика им не ги предлага вече. А видях тези дни, че са изпратени на други потребители  Shocked Но каквото дойде, пак добре. Съжалявам, че не успях да се сдобия с хлебопекарна  Wink
Чакам това чудо утре https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00KPT6AOG/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1 Дано оправдае очакванията ми Wink
az имам такъв - много съм доволна

# 259
  • на Мелмак
Да се похваля - от 10 поръчани испански неща, вчера са шипнали 7 , с UPS .
Доволна Grinning
Имаше две неща ,които наистина ми трябваха , но... няма пълно щастие.

# 260
Според вас да рискувам ли за едно плетено и много цветно портмоне от склада със следното описание "Used - Good
Item will come repackaged. Minor cosmetic imperfection on the top, front or sides of the item. Minor cosmetic imperfection on the bottom or back of the item."

# 261
  • София
От двете поръчки , са изпратени по 1-2 неща и датата на останалите артикули за доставка е променена за трети път на 29-dic-2016 - 04-ene-2017.
Има ли друг тези дати?

# 262
# 263
От двете поръчки , са изпратени по 1-2 неща и датата на останалите артикули за доставка е променена за трети път на 29-dic-2016 - 04-ene-2017.
Има ли друг тези дати?

При мен е същата работа.

# 264
  • Popovo
При мен пък никакво развитие по 16-евровите поръчки.Има ли друг карък или съм само аз?  Thinking Cry
Нито ги анулират, нито пък теглят пари. Crossing Arms

# 265
iankampanova ,Kisses и при мен е така със срока, вече е/ 29-dic-2016 - 04-ene-2017/, не е сигурно кои артикули ще дойдат и дали ще дойдат-дори не уговарям предварително размени Hug

# 266
И при мен са такива, поне на една със сигурност, утре ще се поправя ако греша,сега съм от телефона,от две поръчки само едно изпратено за момента

# 267
  • София
При мен пък никакво развитие по 16-евровите поръчки.Има ли друг карък или съм само аз?  Thinking Cry
аз имам една кафемашина, хич не помръдва. Пише доставка между 9 -15 декември.

# 268

И аз съм така. Чудя се дали да им пиша или да не се занимавам изобщо.  Rolling Eyes

Получих Instant pot-а от немския амазон, беше 80Е. Сега остава да намеря време да го разуча.

# 269
  • гр. София
И аз още тръпна с 16 евровите сделки. Днес получих две кафемашини с капсули. Пътува и уреда за кис. мляко, обаче хлебопекарната и Актифрая не мърдат, а виждам, че някои от вас вече са ги получили дори. На тях май най-много държа. Седят с дата на доставка 29.12-4.01.  ooooh!

n.y.x., на мен ми беше отказана тази кафемашина.  Peace

Скрит текст:

И аз съм така. Чудя се дали да им пиша или да не се занимавам изобщо.  Rolling Eyes
Получих Instant pot-а от немския амазон, беше 80Е. Сега остава да намеря време да го разуча.

Аз го чакам в четвъртък. Поръчах го след като ми отказаха мултикукъра.

Общи условия

Активация на акаунт