ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 803
  • 740
  •   1
Отговори
MÜEBBET

Продукция: TIMS
Продуцент: Тимур Савджъ
Сценарист - Елиф Усман Ергюден
Режисьор на първите серии - Умур Турагай

Сериалът "Müebbet" с Енгин Акюрек, Фахрие Евджен и Сарп Левендоолу в главните роли, режисьор Умур Турагай, автор на сценария Елиф Усман Ергюден, ще започне през месец януари по канал АТВ. Сериалът ще ни разкаже за любовта на живота на адвокат с идеалистични възгледи с човек попаднал в затвора, в резултат на манипулирани/нагласени мръсни игри.

В ролите:

Engin Akyürek- д-р Даахан
Роден: 12 октомври 1981 г. (възраст 35), Анкара

Fahriye Evcen- адвокат Селви
Родена: 4 юни 1986 г. (възраст 30), Золинген, Германия

Gülcan Arslan- Оя Текин
Родена:1 май 1986 (възраст 30), Сакаря

Sarp Levendoğlu- Йомер
Роден: 25 декември 1981 г. (възраст 34), Анкара

Tansu Biçer
Роден: 4 юли 1978 г. (възраст 38), Анкара

Добре дошли и приятни минути в темата!

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 11:18 от bubanka

# 1
  • Once there was a Hushpuppy...
А, такааа, ново гнезденце Wink

Мерси за новата тема, Пепелче Heart Eyes Hug
Радвам се, че ще гледаме тия двамата сладури в общ проект.

# 2
  • В Града на липите
 wavey Привет, и късмет на новия сериал!

# 3
Пъпи, Hrisi, добре дошли!  Hug

И нещо от фейсбук:

Цитат
Актрисата Гюлджан Арслан ще играе ролята на годеница на сърдечният хирург доктор Даахан. Ще се казва Оя Текин в сериала. Все още се спори за точният превод на заглавието, но най -вероятно ще е "Доживотна присъда" или " За цял живот". Младата адвокатка ще се опита да помогне на доктора да " изчисти" името си и да го отърве от "капана" в който е попаднал. С течение на времето защитникът Селви ще се влюби в клиента си и ще се заформи любовен триъгълник

И снимка на снимачния екип от фен страницата на Енгин:

Не е ново, но тук се споменава, че началото ще е през януари:

http://dizihaberleri.dizifragmanlar.com/muebbet-dizisi-oyuncular … r-oyuncu-kadrosu/

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 11:55 от pepel_ot_rozi

# 4
Привет и от мен!  Hug Хвърлям и аз едно рамо на темата с пожелание за успех, добруване и приятно хортуване. Иначе ми е още рано. Радвам се, че партньорка на Енгин ще бъде фахрието. Аз отдавна си я харесвам нея и това беше едно от желанията ми. Очаквам в бъдеще да ми се сбъднат и другите - Елчин и Берг.
Всъщност Фахрието не е от най-успешните им актриси и нямам представа защо е така. Хем е хубава, хем добре играе. По време на „Курт, Сеит и Шура“ Киво беше споменал, че е много капризна и често трябвало да я чакат. Може би тук се крие причината. Не знам. Но лично аз смятам, че ще са добър тандем с Енгин и ще можем да им се наслаждаваме. Разбира се много е важен и сценария. Засега от това, което излиза, не съм много въодушевена, но няма да гадая, ще си чакам.

Само едно не мога да разбера - защо му е на това младо и красиво момиче да си прави толкова коректури. И без тях си беше хубава.

# 5
Дими,  Hug Hug Hug

Цитат
Иначе ми е още рано.
Рано е наистина, но се беше чуло и че в края на декември може да започне дизито, така че не е лошо да се събираме вече под знамената. Simple Smile

Скрит текст:

Фахрие Эвджен и Энгин Акюрек готовятся выйти перед камерой для нового сериала "Пожизненно". Компания Тимс, взявшая обязательство подготовить проект для канала Атв к январю 2017 года, 21 ноября начала съемки. В этой ситуации есть возможность начать трансляцию сериала "Пожизненно" в декабре.
 На данный момент нет точной даты, но должно быть в запасе, по крайней мере, четыре серии, чтобы начинать трансляцию.
Кадровый состав сериала "Пожизненно" был объявлен. К касту присоединился ещё игравший в сериале "Долина волков" Рагып Саваш. Четыре серии проекта "Пожизненно" будут готовы самое ранее к концу декабря.
Есть некоторые проблемы с днем трансляции сериала "Пожизненно". На данный момент у канала Атв есть только один свободный день. В среду канал Атв показывает "Кто хочет стать миллионером". Для канала Атв снимается ещё один сериал - "Этот город придет за тобой". Для того чтобы начать сериал "Пожизненно", как мы ожидаем, будет сделан финал в транслируемом в четверг вечером сериале "Довольно". По этой причине мы не передаем точную дату начала.

А ето и една жълтина за хонорара на Фахрие. Simple Smile Как пък го разбраха.. #Crazy

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/11/blog-post_162.html

И нова снимка на снимачния екип:

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 12:31 от pepel_ot_rozi

# 6
  • Once there was a Hushpuppy...
Димони, какво имаш предвид с коректури Thinking Аз, понеже съм от последните, които научават такива работи Rolling Eyes и си мисля, че тя е напълно естествена. Единственото, което прави е, че спортува и е доста отслабнала от периода в Листопад.
Което, отдавам разбира се на възрастта. Знаете, със сигурност на по-млади години лицата са по-закръглени и с течение на времето се променяме. Стопяват се някои подкожни мазнини, е, не при всички Wink

Много се радвам, че се събрахме - Хриси, Димони Hug

# 7
Ето нейни снимки от 2011. Май е по- пухкава.

# 8
Привет и от мен, уважаеми!  wavey Hug
Радвам се, че ви намирам! Пепелче, успех на темичката!  newsm51 newsm51
Чакам с интерес началото на новото "пътешествие", дали ще пътешествам и аз.... времето ще покаже Wink Peace.

Скромно мнение по засегнат въпрос  Wink Peace
Скрит текст:
Окото ми засича доста фейс-тунинг по главната героиня, но щом си се харесва така.... моля Peace. Според моето разбиране младостта си е красива и без намеса Simple Smile. Но пак казвам - въпрос на лично разбиране.  newsm03

# 9
  • В Града на липите
Решиха ли най-сетне, как ще се казва сериала? Или още са на етап налучкване. Simple Smile

Мен много не ме вълнува, кой как изглежда, а дали ще има химия Wink
Иначе Фахрие съм я гледала в няколко серии на Чучулигата, но като отклониха неузнаваемо сценария от оригинала, спрях да го гледам. Та там беше много сладка. Хареса ми.

# 10
Кити,  Hug

Хайде да те посрещнем с:

Решиха ли най-сетне, как ще се казва сериала? Или още са на етап налучкване. Simple Smile

Мен много не ме вълнува, кой как изглежда, а дали ще има химия Wink
Иначе Фахрие съм я гледала в няколко серии на Чучулигата, но като отклониха неузнаваемо сценария от оригинала, спрях да го гледам. Та там беше много сладка. Хареса ми.

Май феновете задават същия въпрос на Тимур. Simple Smile

Фахрие е хубавица и с нейния Бурак са супер. Дано и с нашето момче ѝ се получи. А аз я харесах и с Къванч в Курт Сеит и Шура.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 13:03 от pepel_ot_rozi

# 11
А стига бе!  ooooh! Ще ме изгонят от къщи ако подхвана 4 дизи. На трите дето ги въртя им хванах чалъма за по-късно гледане направо с превод. Е, без КС. За него намирам прозорци за гледане и online.  Wink Joy
Та значи Енго и Фахрие.  Thinking По сватовска линия галиба ще съм?!  tooth
Пепелче, добре си се сетила, деврем!  Hug bouquet

# 12
А стига бе!  ooooh! Ще ме изгонят от къщи ако подхвана 4 дизи. На трите дето ги въртя им хванах чалъма за по-късно гледане направо с превод. Е, без КС. За него намирам прозорци за гледане и online.  Wink Joy
Та значи Енго и Фахрие.  Thinking По сватовска линия галиба ще съм?!  tooth
Пепелче, добре си се сетила, деврем!  Hug bouquet
Селфи, добре си дошла!  Hug Hug Hug

Споко- аз докато чакам, гледам БСА, Пойраз, КСевда, Майка, ДКрасиви. А да не изброявам колко още съм изгледала до към 5-6 серия, ей така, докато чакам преводите. Simple Smile И не се гордея с това, но още не са ме хванали вкъщи. Simple Smile

# 13
Айде и аз тук. Заредила съм едни америакански сериали, но за новият с Енго ще отворя специално място, най-удобно ми е в сряда  Grinning Grinning Grinning
Фахрие ми е много симпатична, надявам се да се получи добър тандем, че за химията на главните ГГ съм вдигнала летвата.

# 14
Забравих да питам за заглавието.  smile3555 Като се абстрахирам от странното звучене на бг  Embarassed /мюиебет  Embarassed го произнася Гугъл амджа/ като как точно се превежда думата?  newsm78
Ай кусура бакма, ама много ме развесели заглавието.  tooth Добре започва.  tooth

Общи условия

Активация на акаунт