ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Много ми е интересно как точно ще се случи тази любов. Да предадеш развитието на любовните отношения на фона на борба с вътрешните демони е много сложна, но и много интересна задача за един актьор и много искам да видя как ще се справи с това Фахрие. Няма да е лесно за героинята й да предизвика съчувствие и подкрепа от страна на зрителите. Вярвам в таланта й и не се съмнявам, че ще ни очарова.

Селви вероятно изпитва угризения не само, че е участвала в престъпление и е дала лъжливи показания, а и защото смята, че и двамата с брат й са станали част от това заради нейното заболяване. Затова няма да е лесно хем да изчисти съвестта си, хем да не навреди на брат си. На мен обаче ми се струва, че има и нещо друго около брат й, но ще видим newsm78

Дали Даахан ще прояви разбиране към постъпката на едно малко и болно момиче или ще е безкомпромисен? Знаем че сърцето често не слуша разума и вероятно ще има вътрешна борба. Той е лекар, а лекарите са добри и милосърдни хора. Но годините на безнадеждност в затвора и опропастения живот сигурно са обвили това добро сърце в ледена кора. Как точно ще пробие тази кора Селви и ще получи ли прошка?

Берил все пак е посетила Даахан в затвора и той я пита за бебето, но едва ли е получил отговор. Дали пък не го е родила и изоставила някъде и в някакъв момент да се появи? Щото не и се вярва да си го гледат с оня глиган мъжа й.

Продължавам да гледам, остава ми цял час. Laughing

# 481

Цитат
Часть 1

Я НИКОГДА РАНЕЕ НЕ ГОВОРИЛА "ДА" С ТАКИМ ВОЛНЕНИЕМ
Фахрийе Эвджен рассказала о новом сериале "До самой смерти", который транслируется на канале АТв; а также о предложении руки и сердца, которое она получила от возлюбленного Бурака Озчивита.
✔Сказала "Вот оно!" , когда прочитала✔
Я два года не была на экране, поэтому тщательно выбирала проект. Я сказала "Вот оно!", когда прочитала сценарий "До самой смерти". Работа с богатой историей (как и я ожидала), интересными характерами.
Я очень полюбила героиню Сельви, которую исполняю.

✔ПРЕДЛОЖЕНИЕ РУКИ И СЕРДЦА БЫЛО ОСОБЕННЫМ✔
Мы с Бураком стараемся проводить свободное время вместе. Предложение, которого получила от него, было особенным. Я в жизни никогда не говорила "да" с таким волнением. Есть теплая связь между мной и моими поклонниками. Они тоже хотят видеть меня вместе с Бураком.

# 482
  • Бургас
 Hug Hug Hug на всички

Добре дошла на * Дъга  Hug и привет на Нианта и Ети Hug
 Thinking Петък вечер е, а СелФи нереде ?!  Crossing Arms

Отивам да си пусна серията и завтра ще споделя вчепетления  Laughing

Довлачих ви музиката, споделям всеобщата възхита и аз  Crazy

Peace И каналът, вероятно ще добавят още  newsm78 Или ако някой търси мюзик от други сериали  Peace

Snejka,  bouquet благодарско за инфото! На Димони  Hug мерсаж за фрага и на всички - за споделеното!  bouquet

# 483
Аз много ще се радвам ако преценката и на Фахрие, и на Енгин е вярна и те са се заели с един интересен и успешен проект. В таланта им не се съмнявам. Затова очаквам да видя един успешен тандем, не само в моите очи, а по принцип. Всички предпоставки са на лице.
Фахрие и Бурак са прекрасна двойка. Желая им щастлив съвместен живот.

# 484
Голяма сладурка е Фе! Нов проект и предложение за брак! Уааау! Да са завинаги заедно и щастливи с Бурак.

Много си подхождат ГГ, играят страхотно, просто аз не смея да ръся суперлативи, едва на първа серия сме, а ни предстоят още поне долу-горе 24; нов режисьор и оператор, да видим дали сценаристката ще задържи темпото на смислена история с адекватни диалози. Актьорите не могат да направят интересен сериала, вярно е, могат да го продадат в цяла ЛА.
Абе всичко и всички много ми харесват, но не бързам да се настройвам на тази честота, аз тръгвам с една по-скромна кошничка и ако Димони е права и стане всичко боза, ще го гледаме от към забавната страна, имаме опит  Laughing

Шо, мерси за музиката, наистина страхотна!

# 485
  • В Града на липите
Цитат
Актьорите не могат да направят интересен сериала, вярно е, могат да го продадат в цяла ЛА.

ЛА ние в кърпа вързана, сега ще превземаме Азия.  Grinning с УАУ пак  Wink
Енго е със същата прическа, може още да го помнят  Grinning

П.п. И на мен ми харесват като двойка ГГ, и като тройка също.
На Пепелче, Берил не й допада, ама си е хубавица. Пък и гена й е добър, не остарява грам.
Редно си е док да бъде щурмуван от всички налични хубавици, след целия сух режим!

П.п. Много щастие на Бурак и Фахрие. Гледахме ги с Димони малко в Чучулигата едно време, големи са сладури. Хубава двойка. Жалко, че прецакаха сценария на сериала, можеше да стане  страхотен с тоя каст, ама не би.

# 486
  На мен пък ми стана мъчно за Берил когато плачеше ,седнала на спалнята след като видя Даахан да излиза невинен от затвора. Живяла с онзи високия мазник 11 години без любов и без да може да върне времето назад  Sad Сигурно си спомни колко влюбени и щастливи са били ...А и с бебето ще има някаква драма  ooooh!

Шо Hugи аз благодаря за музиката - четвъртата тема - Невинен затворник- ми къса сърцето,а от другите получавам лека тахикардия, А няма кой да ми измери пулса  Crossing Arms Simple Smile

# 487
Със Сонат Бахар - ще има интервю

# 488
Ще го има ли дизито на бг? Не ми се иска баш първи болюм да го мятам с рус суб.  Confused

пп - Шо,  Hug това Олене кадар много постно бе.  Confused Напират ли те някак по-ентересан рими?  Wink

# 489
Ама, Селфи, ти представяш ли си върлите фенки на Енгин да не направят превод на български? Иначе можехме и ние да стъкмим един превод от руски, но не виждам смисъл да се напъваме, а и защо трябва да има сума ти превода.
Рускините май вече го докараха на 10 превода на серията.   newsm47

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 14:40 от Dimony

# 490
  Сестричката на Даахан - много свежо и лъчезарно момиче  Simple Smile

# 491
  Сестричката на Даахан - много свежо и лъчезарно момиче  Simple Smile

Да, сестричките (и малката, и голямата) са много сладки.

# 492
Аз се учудвам, че играта на Фахрие ми хареса толкова много. Това си е изненада за мен Simple Smile
Направо 100%-во превъплъщение.
Енгин ми е ясен. Винаги е невероятен Wink

# 493
Димони,  Hug явно събота по обед още не съм се била разсънила.  ooooh! Продължавам да се излагам.  Embarassed Нишан има ли доле горе кога се очакват бг суб?  newsm43

# 494
Селфиетке,най-вероятно утре по някое време ще има превод-екипа винаги е бил бърз и качествен Hug

Общи условия

Активация на акаунт