А и някакси ми се струва, че няма химия между него и Туба.
Като се сетя между Енгин и Туба какво беше, пожар.
Къванч да се стяга, че фенките ще са разочаровани.

.Едната го харесва,но явно друга ревнува.Чак госпожата разбрала,че е обект на дамско внимание и му намигала и тя в коридора
.Но,когато го прави знам,че ме очаква критика
.Тоест това намигане при нас означава нещо от сорта:"Имаш ли да кажеш нещо в своя защита или да те мятам аз"
.Виждам,че не само аз го забелязвам.Но и това сигурно е част от леко "дървения й образ",който би трябвало да се поизмени с напредването на сериите.

Братя, сестри, зълви, тетки...
Обърках се тотално! На кой му бяха малко действащите лица ?!

Много хубав и много талантлив, спор няма. Не съм от припадащите по него, нито типичният фен /то и на Енго не съм, и май-май, така като се замисля, на никой не съм
/ но мисля, че в ролите си като цяло, се справя отлично. Друг е въпросът, както отбеляза Ди
, какви са вижданията за превъплъщенията и изпълненията на определен актьор на сценаристи, режисьори, оператори и сие, навързани по трасето
Не е никак маловажно те да успеят чрез избора на актьорите в съответния проект да извлекат максимума и да внушат точно това, което са искали да внушат
Дано сте ми разбрали мислата, че днес съм в приповдигнато настроение
А като добавим и фенските мераци, работата съвсем загрубява
Освен това и всеки зрител си има лични виждания и предпочитания, някои се приближават много, други са на огромни разстояния, но така е навсякъде. Ето, на мен например и Туба ми е съвсем ок, и се облещвам като чета някои коментари по неин адрес, но това е положението, свате
Добре, че успехите на никой актьор не зависят от нашите експертни оценки
Поне толерантни обаче, мисля, че можем поне да се опитаме да бъдем

Препоръчани теми