ИН ВИТРО! Къде и при кого?

• 21 608
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Сузи, защо не опиташ при д-р Лилия Димитрова във "Вита"? Аз започнах процедура, когато беше още във "Виена инвитро център", във "Вита" ходих два пъти на преглед. За мен тя е много добър специалист и прекрасен човек.
Да , и аз обмислям и този вариант. Как мина твоята процедура?

# 16
Сузи, не знам дали ще съм ти от полза, защото аз бях с донорска яйцеклетка. Процедурата мина много добре, д-р Димитрова успя да спечели не само мен, но й сестра ми, която ми стана донор, както и съпруга ми, който като цяло имаше резерви относно тази процедура. На сестра ми направиха лека стимулация, за да не натоварваме организма й излишно, а и ние със съпруга ми не искахме много ембриони. Трансферът беше извършен на петия ден след пункцията, имаше останал само един ембрион. Той по-късно се раздели на две и сега си имаме две еднояйчни близначета момченца. Сестра ми се чувства добре, със съпруга й правят опити за трето дете.

# 17
Сузи, не знам дали ще съм ти от полза, защото аз бях с донорска яйцеклетка. Процедурата мина много добре, д-р Димитрова успя да спечели не само мен, но й сестра ми, която ми стана донор, както и съпруга ми, който като цяло имаше резерви относно тази процедура. На сестра ми направиха лека стимулация, за да не натоварваме организма й излишно, а и ние със съпруга ми не искахме много ембриони. Трансферът беше извършен на петия ден след пункцията, имаше останал само един ембрион. Той по-късно се раздели на две и сега си имаме две еднояйчни близначета момченца. Сестра ми се чувства добре, със съпруга й правят опити за трето дете.
Много се радвам за теб!
Желая ти ,безпроблемна бременост и да се похвалиш с живи и здрави бебчета.Твоя успех ме надъхва с оптимизъм! Joy

# 18
Благодаря ти, вече се родиха и са у нас, гледаме се. Успех и на теб!

# 19
Здравейте искам да попитам, тъй като в момента се борим да имаме дете, но май все повече и повече нещата отиват към инвитро, а не по класическия начин. В момента работи със специалисти от репродуктивна клиника, но последно време не се чувствам сигурна при тях. Не сме започвали действия по подготовка на инвитро, нито за кандидатстване по фонда. Въпроса ми е може ли от тази клиника примерно да ми подготвят документите за кандидатстване, знам че отнема време за излизането на заповед за одобрение, та ако ни одобрят и имаме заповед да направя процедурата в друга клиника и каква е процедурата? Или от където са ми подготвили документите за кандидатстване задължително там трябва да се правят процедурите. Благодаря предварително.

# 20
  • София
Да.

# 21
Въпроса ми е може ли от тази клиника примерно да ми подготвят документите за кандидатстване, знам че отнема време за излизането на заповед за одобрение, та ако ни одобрят и имаме заповед да направя процедурата в друга клиника и каква е процедурата? Или от където са ми подготвили документите за кандидатстване задължително там трябва да се правят процедурите. Благодаря предварително.

Здравей, dream, може клиниката, в която ходиш в момента, да подаде документите от твое име и да ти даде входящия номер, а в последствие, когато ти дойде реда по фонда, да направиш опита на друго място.

Когато ти се обадят за получаване на заповедта от фонда те питат дали оставаш в същата клиника, или ще правиш опита в нова. Използвай времето докато си чакаш заповедта (около 10 месеца), за да си намериш нова клиника и да решиш къде ще процедираш. Успехи!

# 22
Дани 77, а защо толкова много опити при същия лекар и в същата клиника, още повече, че никога не сте имали възможност да коментирате резултата? Аз лично след два, три неуспеха бих потърсила друг специалист. Честито за успеха!
Ами някои от тях бяха на естествен цикъл, за това казвам 10, стимулираните са 5.
Все си мислех, че със свеки пореден опит се върви напред...знам ли. Накрая страшно много се ядосах, защото последния в Надежда си беше лекарска грешка при стимулацията още.
Както и да е, още 3 месеца ми останаха до финала Simple Smile Дай Боже всичко мине като по вода...

# 23
Здравей,
Прочетох историята ти. Много добре те разбирам. Аз съм с 5 неуспешни инвитро и икси и една инсеминация. Започнах в Малинов, Надежда, Токуда и Вита. 11 години борба, но уви, без резултат. И на мен са ми казвали, че ще трябва да опитам с донорска, но не съм готова. В момента съм в поредната дупка и не правя нищо. Не се отчайвай! Ако е писано, ще стане.

# 24
Здравейте момичета !
Само за инфо. искам да вмъкна.
3 неуспешни опита  при Стаменов.
1 неуспешен при Баев.
Всички са ин витро с добро качество на ембриони както и лигавица и др.Само нямам тръби и съм с хипотиреоидизъм.

# 25
Смърфче, опитай при д-р Лилия Димитрова.

# 26
Здравейте момичета !
Само за инфо. искам да вмъкна.
3 неуспешни опита  при Стаменов.
1 неуспешен при Баев.
Всички са ин витро с добро качество на ембриони както и лигавица и др.Само нямам тръби и съм с хипотиреоидизъм.
Правили ли сте кариотип? На нас ни препоръчаха да направим изследването, не сме решили дали ще го правим

# 27
аз съм неуспех при Лилия Димитрова да не говорим, че държанието "достаточно пациенти имам и без теб" смятам за неприемливо, да беше казала ПРЕДИ процедура

# 28
  • София
Atata, доколкото чета по форумите, а и каквото виждам със собствените си очи вече година - Д-р Димитрова не си позволява такова отношение. Съжалявам за неуспеха, но при нея има лично отношение към всеки пациент, не е като в Надежда например... За мен за сега тя е най-добрият избор.

# 29
  • София
защо все надежда се посочва, че нямало лично отношение  newsm78
доста време я посещавам, съвсем си е лично отношението.

Общи условия

Активация на акаунт