Потопете се в света на Varekai с Cirque du Soleil

• 15 775
  • 155
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Varekai означава "някъде другаде", "навсякъде". Този необичаен свят съществува в гората, на върха на вулкана.

# 136
  • На черешата
Varekai означава "някъде другаде", "навсякъде" или от румънски „Където и да е“ - този необикновен свят, в който всичко е възможно съществува в гората, на върха на вулкан.

# 137
Varekai означава един необикновен свят, който се намира вдън гори, на върха на един вулкан. Свят, в който всичко е възможно.

# 138
Varekai- където и да е, навсякъде по света. Олицетворява волната ромска душа. Ще е впечатляващ спектакъл, убедена съм!

# 139
Varekai - според Уики, на езика на странстващите цигани думата означава „където и да е“, но конотацията май е по-скоро "някъде другаде"... т.е. не според очакванията - точно като мястото, на което попада главният герой. Разбира се, постановката на Cirque du Soleil вече е влязла като първо значение на думата във всички справочници, според които шоуто Varekai е акробатична прослава на номадската душа. Simple Smile

Попаднах на темата случайно, защото малкото ми дете скоро се загледа по ярко зелените афиши на Varekai в един МОЛ, но аз, честно казано, се двоумя. Allegria толкова ме омагьоса, че още не съм сигурна дали искам да видя Varekai... просто за да не се разомагьосам...

# 140
 Varekai e необикновен свят, който се намира на върха на вулкан вдън горите, свят, където всичко е възможно.

# 141
  • Пловдив
Varekai - "където и да е", "навсякъде по света", това е необикновен свят, който се намира на върха на вулкан вдън горите, там, където всичко е възможно.

# 142
Varekai идва от ромски означава и  "където и да е".
Спектакълът на Цирк дьо Солей е  за един свят вдън гори, на върха на един вулкан, свят, в който всичко е възможно.

# 143
Varekai - навсякъде, където и да е. В случая - свят, в който всичко е възможно.

# 144
  • София
Vаrеkai означава  навсякъде, където и да е.
Вдън гори, на върха на един вулкан, съществува един необикновен свят – свят, в който всичко е възможно. Свят, наречен Varekai.

# 145
  • София
Varekai - на ромски  означава "навсякъде" и "където и да е".
Необикновеният свят, в който всичко е възможно се намира на върха на един вулкан.

# 146
  • Кюстендил
Varekai означава " навсякъде" или "където и да е",  "от където"...
Вдън гори, на върха на един вулкан, съществува един необикновен свят – свят, в който всичко е възможно. Свят, наречен Varekai.

# 147
Varekai - на ромски език "Навсякъде" или „Където и да е“

# 148
  • София
Vаrеkai означава  навсякъде, където и да е.

# 149
Varekai - "където и да е", "навсякъде по света", това е необикновен свят, който се намира на върха на вулкан вдън горите, там, където всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт