Намаления – зима 2016

• 161 167
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В Уайкики имат вече до 50% намаление, доста неща бяха намалени..особено жилетки , пижами, шапки..... ама аз само една шапка забърсах :/

# 316
Здравейте, момичета Simple Smile Знае ли някоя от вас кога започват големите намаления в Миролио на Графа-от 50% нагоре, кога пускаха голямата разпродажба?  newsm78
Благодаря ви  bouquet

# 317
  • София
намаления до 30% в магазини Scandal, Scandal Kids, Guess, Liu Jo, Pepe Jeans, Gas, Desigual, Yamamay и Fusion!

# 318
  • София
- 15 % на Sephora за всяка покупка над 100 лв, от 16.12-20.12. за всички марки.

# 319
  • София
Някой ходи ли до МОЛ Парадйс за промоцията на Galenic?

# 320
  • Sofia
Някой ходи ли до МОЛ Парадйс за промоцията на Galenic?

Аз. Има отстъпки, но не на единични продукти, доколкото разбрах. Промоцията е нещо от сорта – "Купуваш 2 и получаваш 3-то подарък". Но не мога да ти кажа с точност какви бяха комплектите. Малко омешана работа ми се видя, честно казано, а и не се задълбочих. Със сигурност предложенията са изгодни, де, но зависи от кои точно продукти имаш нужда. Има време до Коледа, така че ще видя дали ще купя нещо точно оттам. Peace

# 321
  • 1st floor
Затварят магазин House в Мега Мол в Люлин и има 40% на всичко до неделя  Peace
Жалко, че го затварят. Sad Но точно това си мислех последните месеци, като гледах колко е празен магазина. Кроп дали ще остане? Останала съм с впечатление, че имат нещо общо двата магазина.

# 322
Да, от една веерига са Хаус и Кроп. Кроп също беше доста празен, но не попитах дали ще го затварят него. Но най-вероятно е така. Доста е слаб този мол, чува се, че и други магазини имат намерение да затварят.

# 323
  • 1st floor
Лошо, бяха ми под носа и главно от тях пазарувах.

# 324
  • София
Има 40 процента и в Мохито . Може би и него ще затварят. Но е доста пообрано.

# 325
  • София
Да, от една веерига са Хаус и Кроп. Кроп също беше доста празен, но не попитах дали ще го затварят него. Но най-вероятно е така. Доста е слаб този мол, чува се, че и други магазини имат намерение да затварят.

Reserved също затваря. Онзи ден бях и казаха, че ще е отворен до петък. Много малък им бил оборотът.

Някъде намаление на парфюми? Търся Ню Йорк на Ван Клийф за подарък.

# 326
  • 1st floor
Супер направо. Може и целият мол вече да затваря, това бяха четирите магазина, от които пазарувах. Tired

# 327
  • София
Аз чакам на Зара намаленията. Дано почнат от 22 декември. Юни месец почнаха на 22-23 мисля. Не, че има кой знае какво да се купи, но поне 2-3 неща може.

# 328
В Хаус намалението на всичко ли е и какво значи, че магазинът е бил празен? Малко неща ли са останали? Ако някой е минал през Мега мол тези дни моля да каже, за да знам дали да ходя днес или утре. От Мохито също се интересувам. Много жалко, ако наистина затварят магазините. На мен този мол много ми допадаше точно, защото няма хора и блъсканица, както във всички други, има размери и бяха събрани точно магазини, в които често пазарувам. В последните месеци доста попадения имах в Хаус и, ако си струва намалението ще намина.

# 329
  • София
От днес в Бенетон -30%,досега беше само за притежателите на Fidelity card.

Общи условия

Активация на акаунт