Намаления – зима 2016

• 161 059
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
   Честита Нова Година!

Понеже стана дума за пазаруването с талоните за намаление в Peek&Cloppenburg, да попитам – те за всички стоки в магазина ли важаха или само за вече намалените? Нямам никакъв спомен как беше предишни години. newsm78

# 526
  • София
а какви са тези талони за намаление в Пийк анд Клопенбърг?  newsm78

# 527
  • Sofia
   Ами, нали всяка зима, няколко седмици след Нова Година, има една кампания с талончета за намаление. Притежателите на клиентски карти май ги получават по пощата, но и на място пред самите физически магазини на Peek&Cloppenburg винаги има служители, които раздават талони на преминаващите посетители на мола. Тези талончета ти генерират % отстъпка, ако пазаруваш за над определена сума. Примерно, ако купиш стоки за 50 лв., талончето ти сваля 10 лв. от стойността на покупката, и т.н. Но не си спомням дали това с талоните важеше само за sale-продукти. Май "да", за съжаление.

# 528
  • София

Понеже стана дума за пазаруването с талоните за намаление в Peek&Cloppenburg, да попитам – те за всички стоки в магазина ли важаха или само за вече намалените? Нямам никакъв спомен как беше предишни години. newsm78

Талоните за отстъпка важат само за вече намалените стоки.

Честита Нова Година!  People Santa People Santa People Santa

# 529
  • Sofia
   Така си и знаех... Мерси! Hug

# 530
  • Бургас
За H&M:
При връщане на артикули от намаление в магазините ти дават една карта със сумата вътре. Знаете ли колко време е валидна тази карта?
На мен ми казаха 3 години.
Да, 3 години е.  Peace

Благодаря!

# 531
Здравейте, има ли намаления в Pull and bear вече
И да попитам в Бургас и Стара Загора моловете текат ли същите намаления като в София

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 23:52 от ushimushi

# 532
Здравейте, има ли намаления в Pull and bear вече
И да попитам в Бургас и Стара Загора моловете текат ли същите намаления като в София
Да. Мисля, че бяха до -50%.
В повечето случаи намалените неща са същите в цяла България, но винаги има и изключения. Специално Pull and Bear, Bershka, Zara имат онлайн сайтове с безплатна доставка до магазин като така се избягва шанса да няма размер в магазина и е по-удобно.

# 533
  • София
А Мохито може ли да се поръчва онлайн?

# 534
Благодаря за бързият отговор, а последно да попитам доставката на дреха в магазин безплатна ли е, защото в сайта ми иска данните на картата ми?

# 535
Ами нали трябва да платиш дрехата?

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 12:38 от Bradley Cooper

# 536
  • Sofia
В сайта на mdl виждам много малко артикули за деца, така ли е или недовиждам?

# 537
А Мохито може ли да се поръчва онлайн?

И мен ме вълнува това?

А Ню Йоркър имат ли сайт? Харесах си една рокля, но ми нямаше номера в магазина, в който бяхме  Cry

# 538
H&M дали пуснаха по- големи намаления?

# 539
  • София
H&M дали пуснаха по- големи намаления?

До - 50 %  до 30.01 и в сайта и във физическите магазини .

Общи условия

Активация на акаунт