Професионални серии за коса - тема 111

• 100 013
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Моя сешоар е на gamma piu... купих си от регионалния представител на Лореал. Професионален е, много удобен и компактен.
за 2 седмици бях със сешоар на парлукс, също беше хубава косата ми с него, но не както с моя.

# 286
Чак серии не, балсама на Alterna Replenishin Moisture (щом започнах да го държа по-дълго време от указаното(30min - 1h), при мен започна да се държи като силно хидратиращ, дори и да съм мила преди това със силно протеинов ш-н (RepairX) И се отказах за момента да купувам други хидрат. продукти -че имам и два неотворени балсама : Moisture Intense и RepairX .  Peace
 Минала съм основно на продукти на Алтерна. И купувам други марки само на такива продукти, които са доказано добри и всеобщи любимци (но само когато имам нужда от тях Blush)
 Опитвам се да нямам повече от 3-4 продукта от един тип, за да мога да си ги ползвам докато са в годност.  Peace

# 287
Не ти ли пресушават косата продуктите на Алтерна?
Права или чуплива ти е косата? Извинявай за многото въпроси и благодаря! bouquet Hug

# 288
Епона, има голяма логика в изработката на четката. Определено при работа с обикновената, особено като работиш върху себе си именно това, че е равна "пречи" в известна степен. Каква марка е, не успявам да видя или ако може да дадеш линк? Мисля, че и на мен би ми била от полза.

Четката е на Denman. И разресващата ми четка е тяхна, по качество откровено мога да кажа, че се сравнява на Mason Pearson, но на супер цена.
Вече няколко пъти пробвам тази стилизиращата и обемът в корена винаги става брутален! Аз попринцип не страдам от обем там, та затова даже ми се налага да туширам с финиши. И потвърждавам, че косата ми е пригладена и бляскава. Повече, отколкото с четки на марки като Лейбъл М и Мороканойл, със същия сешоар.

А от къде ги купуваш? Нещо не успявам да я открия. Може би в английските сайтове?  Hug

# 289
# 290
  • София
Ние нямаме климатици, но проблема с връхчетата си е на лице, и зима, и лято.
Моето мнение е, че това е състояние на косата. Единствено с туширане с продукти може да се повлияе, за оправия - няма такава  Mr. Green Е има една - ножичката, ама не винаги е вариант  Mr. Green

# 291
благодаря на всички за споделеното!  bouquet Hug

# 292
Бубанка, опитай да спиш със хлабав кок  Peace

# 293
Не ти ли пресушават косата продуктите на Алтерна?
Права или чуплива ти е косата? Извинявай за многото въпроси и благодаря! bouquet Hug
Няма проблем  Hug Косата ми е с фин-нормален косъм чуплива, нетретирана, дълга до средата на гърба (ако успяваш да видиш добре аватара, това е моята коса). По-добре ми се отразяват протеинови продукти, чувства се от време на време че има нужда от по-силна хидратация, но не е болка за умиране- нищо, което да не се оправи с една хидрат. маска или както аз си намерих вариант просто да престоя повече време с балсама. Peace

# 294
Бубе, този (д)ефект взех да го получавам, когато застудя, заваля и миех с хидратиращи продукти и съответно с такъв финиш. Втория ден изпръхнала и едновременно с това ужасно суха коса.
В този студ мия поне с балансиращ продукт клонящ към протеин , а финишите ми ежедневно са протеинови - гладка, мека, но жилава коса, без фриз и наелектризиране, а нося шапки  Crazy

Забелязвам, че по това време на годината косата ми крещи просто за протеин. И друго забелязвам....ако съм на вън дълго време косата ми си остава хубава поне 3-4 дни, но на климатик или пък радиатор, духалка става на 3 ден една никаква - не е мръсна, а безформена и гадна на допир.
ИЗВОД: Колкото е по-студено, толкова по-добре се чувства косичката ми Heart Eyes

# 295
До сега не поръчах нищо за косопада, но утре се прибирам в Бг.
Двоумя се между ампулите на Напура за сезонен косопад или силен косопад.
Какво косище намерих в сифона, че хлъцнах.
От ЧП ме чака терапията за растеж и куп други неща, но не за моят проблем.
Една ампула за еднократна употреба ли е? На бройка ли да взема или направо да гърмя като другите ампули 12 бг.

# 296
  • Пловдив
cloè , добре би било да си вземеш цяла кутия. Едно, че излизат по-евтино, второ - ще си приложиш пълния курс на профилактика, ако така мога да се изразя.
Лично аз деля почти всички ампули на два пъти. Достатъчни са ми. До този момент е нямало случай да не ми стигне половин доза да се намажа колкото е необходимо, особено тези за скалп.

Момичета, аз влязох да ви попитам друго: кремът на Мажистрал ефикасен ли е за потушаване на сухотата, онази от отоплителните уреди, която сте обсъждали, но без да матира твърде много? Някой изпробва ли го вече достатъчно време? За по-топло ползвам на Джойко хидратиращия спрей, но сами разбирате, че с тези температури няма начин да се напръскам и да изляза. Поне не искам да се маскирам като сноп пшеница  hahaha в главата. Чудих се, дали крема няма да е по-удачния вариант  Thinking. А защо не го взех с останалите продукти от серията, и аз не знам. Сега, обаче, си търся причина да го придобия.

# 297
  • Пловдив
Опитвам се да се преборя с косопада,но нещо не успявам.Пробвах Napura шампоан+ампули ,но нямаше ефект.Сега се чудя дали да взема Nioxin-някой пробвал ли е техни продукти?

# 298
Щом Напура не е помогнала не вярвам друга козметика да е решението. По-скоро е някакъв вътрешен проблем може би. Липса на витамини и минерали или хормонален дисбаланс.  Thinking

# 299
Много уважавам продуктите на Напура, и най вече ампулите им, но да съм честна при последния косопад не ми помогнаха, та вече не ги смятам за винаги ефектни всеки път или при всеки (както и всяка друга козметика). Няма добри и лоши продукти, висок клас, нисък клас и т.н. Има подходяща и неподходяща козметика за всеки  Peace
А косопада преборих...ами с ампули Алфапарф. Много момичета са доволни също от Аминексил на Лореал, Деркос на Виши...

Общи условия

Активация на акаунт