Професионални серии за коса - тема 111

• 100 052
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • На ръба..
Изтървах ви ама ще наваксвам.
Разчиствам наличностите от поне 6 месеца насам и установих, че са ми останали само 4 броя шампоани и маски и всеки път си мисля че ползвам един и същ  Laughing ...мисля че това е критичния минимум, който мога да достигна.
Връщам се да чета за нови попълнения.

# 316
Стигнах до един момент когато доста различни серии започнаха да ми действат еднакво... Вие имате ли такива моменти? С каквото и да измия, косата стои по еднакъв начин - средно положение, нито уау-ефект, нито лошо... Това донякъде е добре, нямам големи разочарования от продукти, но пък и нещо свръх, супер не виждам... Joy
Този месец пробвах нови серии - пре-уош+маска от новата серия на Лореал и ш+б на Макадамия за нормална/ плътна коса... Доволна съм, първата прави косата плътна и блестяща, втората - мека и хидратирана... Peace

# 317
lunna pateka, тази серия на Лореал ли имаш предвид?

http://us.lorealprofessionnel.com/hair-care/nutrifier/masque-masque

Аз харесвах Лореал, а отдавна не съм ползвала техни продукти.
Intense Repair нещо не намирам, знаете ли нещо за тзи серия?

# 318
Intense Repair нещо не намирам, знаете ли нещо за тзи серия?
Нещо изпокриха серията и е съмнително.Наскоро търсих, че с една приятелка се чудехме защо така.Шампоанът все още може да се намери на доста места, маската - само в Ягодка я открих.

# 319
  • София
Аз си купих новата маска на Лореал също. Харесва ми, хидратира, но не е уау ефект.

# 320
Аз си купих новата маска на Лореал също. Харесва ми, хидратира, но не е уау ефект.
А можеш ли да я сравниш с Интенз? Аз се чудя дали новата не е на нейно място.

# 321
Като казахте за Лореал Интенз Рипеър се сетих да питам какво стана и със серията Файбърсютик? Много искам да я пробвам, но дори и не фигурира в българските магазини, а не просто да е изчерпана. Да не е спряна?

# 322
  • Пловдив
Като казахте за Лореал Интенз Рипеър се сетих да питам какво стана и със серията Файбърсютик? Много искам да я пробвам, но дори и не фигурира в българските магазини, а не просто да е изчерпана. Да не е спряна?

Спряна е.

# 323
Привет! Може ли да ми препоръчате хубави кристали за коса? Досега си взимах на rolland, не бяха лоши.

# 324
Момичета, аромата на олиото Elixir Ultime силен ли е? Задържа ли се повече време на косата като маслата на Маракеш и Moroccanoil?

# 325
  • Бургас / София
Привет, момичета чудя се дали да не взема за свекървата някакъв шампоан за подарък. Тя е с трайно къдрене, моля препоръчайте ми шампоан или някакъв стилизант, предварително благодаря Hug

# 326
Момичета, аромата на олиото Elixir Ultime силен ли е? Задържа ли се повече време на косата като маслата на Маракеш и Moroccanoil?
Не бих казала, че е силен. На моята коса специално се задържа няколко часа.

# 327
Дани, мерси за отговора  bouquet

# 328
Здравейте! Чета из темите, но не мога да се ориентирам Simple Smile
До сега не съм ползвала професионална серия за коса, но от лятото насам започнах да имам значителни проблеми с нея. Косата ми започна да се омазнява страшно бързо (като я измия на следващия ден вече започва да изглежда като мръсна), а карайчетата (след омбрето, което правих) цъфтят ужасно, започна и да пада доста. Иначе е права, гъста, но тънка.
Дали някоя би могла да ме посъветва на първо време как да опитам да я възстановя! Ходих при една фризьорка за консултация, но мнението й дори за мен (която не разбирам от това) е смешно. Четох, че доста от вас са доволни от Алтерна и Керастас, към тях съм се ориентирала за сега, но от всичките серии не знам какво да избера.
 Моля ви, помагайте!

# 329
Не мисля, че веднага трябва да се нахвърляш на най- скъпите марки. Аз много подценявах по- евтините като Лакме, докато не получих тестер на техен шампоан и много го харесах. Преди това ползвах серия на Керастаз. Rolling Eyes  Примерно, като за начало си вземи протеинов шампоан и хидратираща маска, да си опознаеш малко косата и след това по мненията тук да можеш да преценяваш как ще се отрази даден продукт на твоята коса. Шампоаните на Лакме са хубави-deep care като протеинов, шампоана за обем на Секси хеър, който е и безсулфатен, Афоджи за изтощена коса...Най- добре започни да четеш старите теми и да си записваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт