Перник-26

• 130 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Перник
Здравейте, предстои ни да си купим къща в квартал Църква. Може ли да ми кажете как става и до кога е записването за ясла в детска градина Радост. До колкото видях няма друга в квартала. Детето е на 1г и 6м. 🙂

Добре дошли в нашия квартал! Simple Smile Моето дете отдавна вече не е във възрастта за градина/ясла, но по наше време записването ставаше по всяко време след разговор с директорката Simple Smile

Аз имам друг въпрос - моля, препоръчайте ми фирма/майстор за проектиране и изработка на кухня! Естествено, искам да е много хубава и качествена и на много добра цена Grinning

Здравейте, ние наскоро поръчвахме вграден гардероб от Мебел Груп и сме много доволни от момчетата. Наши приятели ни ги препоръчаха, които са си правили кухня при тях и те са много доволни. Кухнята им наистина е добре направена и са усвоили много добре мястото. Имат Фейсбук може да им разгледате нещата ако ви допаднат да се свържете с тях.
Изобщо не съм доволна от тях. Скъпо, недоправено, недомислено.

В крайна сметка ние си поръчахме кухнята при Влади Владимиров от Студена. Сега сме в очакване. Проектът ми хареса много, човекът разбра какво искам без много обяснения и се съобрази с всичките ми желания. Надявам се да не се разочаровам от реализацията Simple Smile

# 601
  • София
Здравейте, ако някой продава апартамент или познава човек, който се разделя с имота си, може да ми пише на лично.

# 602
Здравейте, бихте ли ме насочили къде в перник има лкк комисия с гинеколог ?
В болницата МБАЛ Рахила Ангелова. По-ниската сграда отстрани на 3-ти етаж 37-ми кабинет.

# 603
Здравейте, може ли да ми препоръчате сервиз в града, в който сменяват екран на телефон?

# 604
  • Перник
На ул. Търговка има едни бутки между магазин Лили и нотариус Манов. Там съм сменяла дисплей преди няколко месеца.

# 605
Здравейте Simple Smile може ли да ми препоръчате добра масажистка в Перник?

# 606
Здравейте, имам проблем с миялната, но не мога да намеря техник. Можете ли да ми дадете контакт на някой?

# 607
  • Перник
Здравейте Simple Smile може ли да ми препоръчате добра масажистка в Перник?
Аз съм доволна от Аделина - тя е рехабилитатор, ходя на масаж на гръб и кръст. Кабинетът й се намира в съвсем нова сграда в малките постройки зад спирка шахтьор.

# 608
Телефон и препоръка за добър очен лекар? Д-р Богомилова отпада, защото записва часове за м. септември, нямам възможност да чакам до тогава. Благодаря.

# 609
  • Перник
Телефон и препоръка за добър очен лекар? Д-р Богомилова отпада, защото записва часове за м. септември, нямам възможност да чакам до тогава. Благодаря.
Доктор Калинова - същият кабинет при Богомилова, срещуположната смяна. Млада и внимателна, останах доволна, не ме претупа. Нямам обаче телефон за контакт, съжалявам, опитайте на място ако не откриете в интернет.

# 610
Доктор Калинова - същият кабинет при Богомилова, срещуположната смяна. Млада и внимателна, останах доволна, не ме претупа. Нямам обаче телефон за контакт, съжалявам, опитайте на място ако не откриете в интернет.
Как е малкото име на д-р Калинова?

# 611
Здравейте, бихте ли ми препоръчали нефролог в Перник ?

# 612
Здравейте Simple Smile Наскоро се наложи баща ми да посети нефролог и не успяхме да открием такъв в нашия град Sad д-р Вяра Церовска има кабинет в болницата, но не работеше.

# 613
В поликлиника българия има доктор Ирина Михаел , доста добри отзиви има , но аз не мога да чакам дълго за час
[/b]
Здравейте Simple Smile Наскоро се наложи баща ми да посети нефролог и не успяхме да открием такъв в нашия град Sad д-р Вяра Церовска има кабинет в болницата, но не работеше.

# 614
Здравейте , може ли мнение за ДГ “Българче” - филиал Сградата на бившото IV СОУ Св. Климент Охридски? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт