Перник-26

• 130 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Къде се намира този салон? А Емилия къде работи?

# 646
Салонът се казва Emiliya beauty studio има страница във фейсбук, както и сайт доколкото помня. Намира се на ул. Лом бл.16 в квартала. Емилия е собственичката на салона и работи като фризьор.

# 647
Здравейте, търся добра фризьорка на име Ани. Simple Smile Четох мнение на съфорумничка че имала салон в Изток, някъде около "Сладко и солено", ако става дума за същата. Някой нещо да може да подскаже?

# 648
Здравейте, търся добра фризьорка на име Ани. Simple Smile Четох мнение на съфорумничка че имала салон в Изток, някъде около "Сладко и солено", ако става дума за същата. Някой нещо да може да подскаже?

Здравейте! Не се сещам за фризьорката по име, но щом се намира около “Сладко и солено” предполагам, че е някъде по улица Благой Гебрев. Има в блока на кафе “Ла Негро” фризьорски салон на име “Силви”.. никога не съм ходила там и не знам как се казва фризьорката, но може да видите там. Иначе от другата страна на Езиковата гимназия, точно над Виваком също има фризьорски салон. И там не съм ходила и не знам как се казват момичетата, но също е близо до “Сладко и солено”. Успех! И ако сте доволна, споделете мнение, ще бъде полезно. Благодаря!

# 649
Интересна статия на "Капитал" за MALL PERNIK

# 650
Здравейте,
трябва ми добър кинезитерапевт/масажист в Перник за болки във врата и гърба. Някой може ли да препоръча?

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 12:59 от summerlovee

# 651

Здравейте! Не се сещам за фризьорката по име, но щом се намира около “Сладко и солено” предполагам, че е някъде по улица Благой Гебрев. Има в блока на кафе “Ла Негро” фризьорски салон на име “Силви”.. никога не съм ходила там и не знам как се казва фризьорката, но може да видите там. Иначе от другата страна на Езиковата гимназия, точно над Виваком също има фризьорски салон. И там не съм ходила и не знам как се казват момичетата, но също е близо до “Сладко и солено”. Успех! И ако сте доволна, споделете мнение, ще бъде полезно. Благодаря!

Благодаря! Оказа се над Виваком. Била добра. Ще пиша като я посетя. Simple Smile

# 652
Здравейте, може ли мнение за д-р Стаменов от Поликлиника България. Някой бил ли е при него, доволни ли сте?

# 653
Здравейте знаете коя лаборатория работи в събота в Перник и прави бързи тестове?

# 654
  • София
Проверете в Цибалаб и Поликлиника България.

# 655
Здравейте, някъде в Перник правят ли антицелулитни масажи? Ръчни по-точно, а не с уред?

# 656
  • от Луната
Надявам се, че няма да наруша правилата на форума, но ако е така моля модератор да ме информира. Смятам, че откриването на такава академия по програмиране в града ни ще бъде от ползва за много деца. В тази тема е описано https://www.bg-mamma.com/?topic=1420587 .

# 657
Би било страхотно! В момента в града ни децата могат да учат за танцьорки, артисти и бойни изкуства. Хубаво е да има и нещо по-различно.

# 658
Здравейте, може ли препоръки за добър УНГ в Перник? Става въпрос за малко дете, благодаря.

# 659
Здравейте, може ли препоръки за добър УНГ в Перник? Става въпрос за малко дете, благодаря.
Д-р Ленев, преглежда в Трета поликл. в "Изток", след обяд.
В център д-р Рангелов, д-р Александрова.

Общи условия

Активация на акаунт