Перник-26

• 130 253
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Не зная за къде си се записал, защото не помня как беше. Имаше кабинет и в Минната болница на първи етаж. Сега предполагам, че е спокойно от към пациенти. Успех.

# 631
Тъкмо писах и ми се обадиха за потвърждение, казаха на партера на Минна болница 🙂 Благодаря!

# 632
Здравейте, знаете ли дали някъде в Перник горят кокоши трън? За 2ри път ми излиза на едно и също място и вече ме изнервя..

# 633
  • Перник
Здравейте, знаете ли дали някъде в Перник горят кокоши трън? За 2ри път ми излиза на едно и също място и вече ме изнервя..
Аз съм ходила за горене на кокоши трън при др Димитрова в поликлиника Св Иван Рилски.

# 634
Здравейте! Някой знае ли при изписване на бебе в пернишката болница, дали имат фотограф?

# 635
Здравейте! Някой знае ли при изписване на бебе в пернишката болница, дали имат фотограф?

Когато нас ни изписваха, трябваше да дойде един мъж, но не дойде. Simple Smile Ние си направихме хубави снимки, тъй че надали е нужен.

# 636

Има фотограф, но мисля,че трябва предварителна уговорка. Моят мъж говори с него в деня преди изписването, беше дошъл да снима друго изписване тогава.

# 637
Здравейте някой знае ли дали има работещ очен лекар в събота в Перник?
Благодаря ви предварително!

# 638
E, хубава работа, ама БГ. След година и половина чакане, гръмки реклами, банери... наааай-накрая отвори врати MALL PERNIK. На сайта се виждат банери и лога на много фирми и магазини. Но всъщност са отворени 2 магазина, 1 кино и една сладкарница.
Адресът е ул. Кирил и Методий 23.  Като в момента са отворени Технокомерс, Рефан, Happy Puppy - drinks and delicious foods и кино комплекс Cineland. Скоро се очаква да отворят Пепко, Матстар и книжарница Сиела. Ето ФБ страницата. Billa, JYSK и Технополис са извън сградата.
Влиза се с Green pass Sad

# 639
  • София
Скоро, скоро, ама колко скоро? Пълна пародия е този мол. Вероятно Перник Плаза ще е по-добре.
Щяха да избият рибата, ако бяха отворили преди празниците.

# 640
Те щяха да отворят миналата есен, после уж за празниците, после уж за Великден. Най-накрая обещаха за септември. И през септември пуснаха съобщения, че ще се забавят още. А сега отвориха, ама само с киното Grinning Никой не ще да плаща наеми вътре, при условие, че не влизат клиенти... а проблемите идват, защото хората нямат сертификати. И много правилно.

# 641
Скоро, скоро, ама колко скоро? Пълна пародия е този мол. Вероятно Перник Плаза ще е по-добре.
Щяха да избият рибата, ако бяха отворили преди празниците.
През април 2022 щели да отворят и останалите магазини, поне така пишат на ФБ страницата. Но на същата тази страница бяха обещали още пролетта, че през септември 2021 ще отвори Мол Перник, а това не се случи. Така че... голи обещания.

# 642
Здравейте! Blush

Ще се обърна към дамите в темата… Можете ли да ми препоръчате добър фризьор в Перник? Става въпрос за руси кичури и подстригване. В момента трябва да се матират, но попринцип си търся нов фризьор.

Ходех в продължение на 5 години всеки път в Естет (при Йоана Пенева и екипът ѝ). Винаги съм била доволна и въпреки че, цените не са много ниски, даже никак, никога не съм съжалявала за парите, които оставях на момичетата… до последния път. Исках да ми направят същото, което ми правят вече 2 години.. а именно руси кичури, но много тънки. Процедурата започна 1 час след като отидох.. т.е закъсняха с часовете както всеки път.. но аз съм свикнала при тях. Процедурата беше от 11:00 до 17:00… като аз обаче си бях направила планове за вечерта, които не бяха да изляза навън с приятели, ами имах важна и неотложна среща с хора, които трябваше да ремонтират нещо вкъщи. Съответно от 15:30 започнах да повтарям, че имат още час и половина да приключат с всичко… нито ми бяха измили косата след боята, пък какво остава за подстригване. Повторих няколко пъти, че имам неотложни ангажименти, като накрая сестрата на Йоана реши да започне да ми се кара как така не съм си оставила цял ден специално за пеоцедурата и защо съм си направила други планове. Съответно аз я попитах дали от 10:00 до 17:00 не е цял ден? В 16:45 започнаха да ми мият косата, а тепърва предстоеше подстригване и сушене. Съответно ме подстригаха за точно 3 минути и ме проскубаха, за да ме изсушат за оставящото време.

Естествено, след тази велика процедура, ми унищожиха косата, защото казах, че искам тънички кичури, а те ги направиха дебели като украската на скукса…. и като си пусна косата, е все едно цялата съм я боядисала, а не са кичури. И от толкова много русо, косата ми се прецака, загуби блясък, еластичност, късаше се постоянно ии започна да капе… ама много да капе. След това дойде есента и започна и сезонният косопад, което беше някакъв страшен наистина косопад. За 3-те минути не бяха подстригали нищо, и естествено трябваше да се доподстригвам вкъщи сама, защото ако отида пак, трябва да си запиша час за след 2 седмици минимум.

И така… споделих Ви историята си, за да помогна на някой евентуално и да има предвид моята история. Ако не бях бързала за следващата ми уговорка, вероятно нямаше нещата да бъдат такива… но седях в салона 7 часа.. което реално си е цял работен ден. Със сигурност подстригването щеше да бъде по-добро, както винаги са го правили, но за жалост това последнно посещение си беше пълна трагедия за мен. В нито една посока не ми хареса резултата, нито отношението, за да продължа да ги посещавам за цените, които са обявили и за престижа, който имат в града. Не желая да казвам кой е прав и кой крив, просто така са се стекли обстоятелствата, само споделям.

Вече минаха 6 месеца от тогава и косата е в по-добър вид вече, както и косопада спря, но пък стана време за подстригване пак, както и за матиране.

Ще се радвам, ако ми препоръчате вие добър фризьор за тази процедура. Също така, ако имате лош опит, би ми бил полезен, за да го имам предвид при избора си. Може да ми пишете и лично, не тук в темата.

Благодаря Ви много! Лека и спокойна вечер!

# 643
Благодаря за споделеното мнение! И аз съм недоволна от тях и съм в търсене на добър фризьор, който знае и може да прави балеаж. Ще следя. Моята фризьорка замина за Дания, иначе аз по-добра от нея в нашия град не съм видяла..
А колкото до Естет - прехвалени са доста. Направиха ме да изглеждам ок точно за 2 седмици, след което косата ми беше жълта.. толкова за 230лв.. и на всичкото отгоре си тръгнах с опропастен панталон от боя, който няма как да се оправи..

# 644
Присъединявам се към негативните мнения за Естет… ходила съм два пъти и няма да отида пак. И аз като останалите момичета си бях отделила и двата пъти по половин ден, не се спазват никакви часове, не е приятно също, че върху косата ти работят по три момичета, в зависимост коя колко е заета, отношението последният път също не ми хареса.
Препоръчвам да опитате при Емилия в квартала. Жената работи много добре и е много любезна.

Общи условия

Активация на акаунт