И Йоана спи нощем с пижама. През деня с дрехите, не преобличам. Къпя я през ден, два. Иначе всяка вечер дупе, ръчички. Май е време да започнем и зъбите, че ги забравям. Пък те си растат. Нищо, че е още само на мляко. Днес излязохме за малко, много й беше интересен снегът, но спря и почти няма натрупало.
Не иска да яде нищо различно от кърма...Тези дни ще я пробвам пак с някакво пюре, от купешката тиква на Гербер остана погнусена. Ще взема да й сваря аз. Много рано изникнаха тия зъбки, хич не разбира защо й спира манджата като я махна след като ме захапе. Най-накрая се научи да се обръща сама по корем, но обратно не може и като се измори ляга с разперени ръце
Не иска да яде нищо различно от кърма...Тези дни ще я пробвам пак с някакво пюре, от купешката тиква на Гербер остана погнусена. Ще взема да й сваря аз. Много рано изникнаха тия зъбки, хич не разбира защо й спира манджата като я махна след като ме захапе. Най-накрая се научи да се обръща сама по корем, но обратно не може и като се измори ляга с разперени ръце
. И също колко е прегледа и с ехограф? Иииии къде се намира тоя Райков че от и-нер нещо немога да разбера, има 284782 теми за тях но от преди 5 6 години.
Абсолютно и аз така знам, че децата се кефят повече на кашоните, отколкото на съдържанието 

Препоръчани теми