ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Ако се спра окончателно на ЗВБ ще споделям. Макар че по ми се искаше май да си е с пюрета, не защото е по-добре, а защото ми е познато вече. Но ако Йо не иска ще пробваме друг вариант. И на мен не ми е зор да замества ядене, но е време да хапва и нещо друго. Ние в сряда ще разберем колко е пораснал, Дано сме здрави, че да сложим втората ваксина...Хората ги свършиха, ние сме с една   ooooh!

# 361
И ние влачим една ваксина. Тъкмо да я сложим и баткото се връща сополив от училище. Изобщо не ми се вярва,че скоро ще я сложим. Докато се изредят всички със сополите от един вид и идват следващите от друг вид Grinning

# 362
  • Русе
Ама ви остава само една или? Пък ние сме само с една Хексацима...Сега трябва първия Синфлорикс да сложим. Дано де. Каката е принудително във ваканция да не довлече нещо и се надявам да успеем да се опазим здрави.

# 363
и на нас ни остана една ваксина и вчера трябваше да ни я сложат но уви.Аз от два дена съм с гнойна ангита.Просто нямам думи.Ходя с хирургическа маска за да не заразя бебо а той миличкия ме гледа с такъв страх в очите.Сигурно се чуди коя съм.

# 364
Ама ви остава само една или? Пък ние сме само с една Хексацима...Сега трябва първия Синфлорикс да сложим. Дано де. Каката е принудително във ваканция да не довлече нещо и се надявам да успеем да се опазим здрави.
Дефакто ни остават две,но му ги бият в един ден,затова я наричам една. Т.е първите два приема и от двете ги минахме,остана последния.

# 365
и на нас ни остана една ваксина и вчера трябваше да ни я сложат но уви.Аз от два дена съм с гнойна ангита.Просто нямам думи.Ходя с хирургическа маска за да не заразя бебо а той миличкия ме гледа с такъв страх в очите.Сигурно се чуди коя съм.
Ние спим в една стая,често в едно легло,денонощно сме заедно,хич не мога да си представя да съм по 24 часа с маска,а и той много се плаши от всякакви промени във външния ни вид. Баща му днес се подстрига и голям рев падна Simple Smile Така де,дано не се налага да се стига до необходимостта наистина от маска.

# 366
Втора вечер момата ни прави на калинки.  Не иска да се приспива - ако заспи се буди бързо и започва да се тръшка и хили едновременно. Като напушена е Grinning Снощи заспа в 22 ч. Днес заспа в полунощ. И младежът помрънква,  а нямаме никакви признаци за зъби,  само симптоми.

# 367

Здравейте.
Покрай хубавото време ние направихме чудесна разходка извън града за през деня и да го похваля бебчо - беше много добър и послушен Simple Smile

Ние вече имаме заместено хранене на обяд със зеленчуково пюре и и след това към 17:30 каша.
Чудя се обаче за кашата педиатърката ми нищо не спомена, но се чудя да я давам ли всеки ден? И с какво да разнообразявам...че засега съм взела 2-3 вида оризови, оризова с ванилия, оризова с банан... Обаче доколкото знам тези каши запичат, и е видно че бебчо се мъчи доста. За щастие не сме имали пропуснат ден да се изходи, но все пак явно му е тежко.

Много е важно ако има болен човек, било то и майката да ходи с маска и да проветрявате често. И аз го правих няколко дни, няма как... Но няма нищо по-гадно от болно бебче!!

За щастие на бебо му биха ваксините когато трябва, всичко си беше по план, вече минахме и една консултация в която нямаше ваксини, само мерки и преглед... и следващия преглед ще е чак след НГ когато вероятно ще ни дадат направлението за изследванията.

# 368
  • София

Чудя се обаче за кашата педиатърката ми нищо не спомена, но се чудя да я давам ли всеки ден?

Дени, моята педиатърка ми беше казвала за кашата, ако искам да му я давам, да е два-три пъти седмично, не всеки ден.
Аз не давам каша обаче. Следобяд давам по три лъжички плодово пюре и АМ след него.

# 369
С този перманентен запек на Огнян,май ще почна да въвеждам плодовете преди кашите. Той,след като от малко картоф съчетан с нещо регулиращо от зеленчуците,щом се запича за дни наред,представям си с кашите какво ще е.

# 370
Aз категорично ще пропусна кашите. Моята хем наддава прекалено бързо, хем всичко ѝ действа запичащо.  Tired

# 371
  • София
Aз категорично ще пропусна кашите.

Аз също клоня натам  Peace

# 372
  • София
Беборан си ограничи храненията на 5 на ден. Вчера си изяде цялото пюре, тъй че вероятно отказа е бил инцидентен и както казахте от глад. Кашички ще включим, но сигурно в ограничено количество.
От както намали храненията и почна да заспива по-рано следобед започнс да се буди по-рано. Сега се дъбужда към 5:10-5:20, а понякога в 4:20-4:30 и в наспан. Иска да си говорим малко и след около 30-40 минути пак заспива с бибката. После спи до 6:30-7:00. Как да го отуча от това събуждане?

# 373
Аз също мисля да не давам оризова каша. След зеленчуците, ще минем на плодове. Има доста противоречиви мнения за кашите и по точно за оризовите.
Мами, какви прибори за хранене ползвате за бебето?

# 374
След всекидневните и целодневни бани със смрадлика, дупето на бебо се оправи, е съвсем леко розовее, но до утре сутрин мисля че ще е наред. От всичко изпробвано досега  ( все скъпа козметика) най-ефикасни се оказаха крем Здраве и пудра на Jonhson's baby.

Мами бебо се изправи на дъската на кошарата преди 2 дни. Минава стаята пълзейки за 2 3 минути , голямо диване е от сега, ама аз така си и мислех , като ни знам с татко му Mr. Green..Започна се голямото пазене !! Mr. Green
Лъжичките му са на Baby Mix , силиконови и се огъват , което улеснява хапването.

Общи условия

Активация на акаунт