За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 53

• 56 814
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Доста време ги ползвах със сина ми и бях доволна. Не съм го оставяла да спи с памперс-гащи, т.е. слагах нормален памперс през нощта.

# 646
Нощем може и да пропускат. Молфикс са едни от най-смотаните памперси, ужасно пропускат. Всичко друго ще е по-добре.

# 647
Явно Молфикс наистина са супер зле, макар че досега нямахме проблеми. Докато бяхме на 4ка всичко беше наред, и после изведнъж на 5та вече не е. Пробвахме и Пуфис, които на нас не ни понесоха, и някакви Бейби Лов на ДМ, също не ни понесоха, Памперс ме е страх да пробвам, понеже много се подсича и Памперсите били по-агресивни към кожата, отсега си представям какво мазало ще стане. Сега остана Либеро, което не можем да го намерим из целия град, и то какви други марки има. Колкото трябва ще дам за памперси, само да се реши най-накрая този проблем, че не може всеки ден да сменяме спално бельо, дрехи, отделно аз го дебна и ако го изпусна става интересно.

# 648
Защо Памперс да са агресивни към кожата? Ние само такива ползваме и съм доволна.  Rolling Eyes

# 649
Защо Памперс да са агресивни към кожата? Ние само такива ползваме и съм доволна.  Rolling Eyes

Ами теорията им беше на майките, че в Памперс химикалите били по-агресивни, защото Памперсите попивали и по-добре и съответно за по-добро попиване - повече химия.Но когато казах, че бебето се подсича лесно и все е червен, всички ми настояваха в никакъв случай да не ползвам Памперс. Та оттам се стреснах, понеже при нас е постоянна борба.

# 650
Пробвай Babylino, те са с някакви сертификати за липса на вредни вещества. Има ги във Фантастико и Кауфланд, вероятно и на друго място.

# 651
  • Бургас
Пробвай Babylino, те са с някакви сертификати за липса на вредни вещества. Има ги във Фантастико и Кауфланд, вероятно и на друго място.

Тези са страхотни. Peace
Можеш да опиташ и памперсите на Лидл - Тужурс, също са хубави.
Гащите на Либеро си ги остави. Като дойде време да сваляте памперса, ще си ги ползваш.

# 652
О ние с Памперс така и не се понесохме.Така му червеше дупето и накрая се изрина целията.Кошмар ви казвам.С Молфикса пак се червеше.С Евибейби уж беше добре ,докато не качи на следващият номер и пак същото  Peace Най- понасяше Пуфиса.Единствено се е червил заради дрискането от излизането на зъби.От няколко месеца почнах да купувам памперс-гащи.Много съм доволна няма зачервявания,но не мисля че стават за бебета под годинка.Сина ми е вече на година и 7 и скоро ще се опитам да махнем памперса надявам се успешно  Peace Praynig

# 653
Дааа, и ние много се обринахме от зеления памперс, при преминаването към по-голям номер. Пуфис ни понасят идеално.

# 654
  • София
И от мен един глас за лидълските пампреси - с малкия много време ползвахме тях.

# 655
  • София
Като е хремаво детето колко често пръскате физиологичен разтвор в нослето?

# 656
  • Бургас
Като е хремаво детето колко често пръскате физиологичен разтвор в нослето?

Аз около 4-5 пъти на ден. Май може и повече, ама то е такава борба, чееее ...

# 657

Тези са страхотни. Peace
Можеш да опиташ и памперсите на Лидл - Тужурс, също са хубави.
Гащите на Либеро си ги остави. Като дойде време да сваляте памперса, ще си ги ползваш.
Благодаря за съветите, ще си купя всички, които изброихте, и ще ги пробвам. Памперс гащите мисля да подаря на едно момиченце, което сега ще сваля памперса, но на пипане на Либеро бяха просто супер мекички, не миришат, разликата е от небето до земята.

# 658
А на Пуфис-а какво му е? В смисъл - какво имате предвид под ''не му понасят''  newsm78 Аз взех от тях като за начало, защото бяха на промо, обаче като гледам с тях ще си караме, много ми харесват. С каката ползвах ДМ-ските бейбилов, и те са тънички и комфортни, но сега  излизат по-скъпи от пуфис. И да кажа, че
Скрит текст:
до днес в Е-маг има промоция на всичко, вкл. и памперси, в сряда поръчах - на много добра цена са, както и мокри кърпички Хъджис - чудесни са, ей сега ги пробвах

# 659
  • ту тук, ту там
Само Хъджис кърпички ползвам аз.
Иначе сме със зелен памперс, нямам оплаквания.
Племенницата пък я изгледаха с Либеро, ама на мен ми се струваха съвсем като хартиени.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт