Спечелете коледен ваучер с Baby Crema

• 15 483
  • 255
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, използваме сапун Baby Crema - невероятен е. Много сме доволни. Препоръчвам!

# 241
Харесвам мокрите кърпички на Baby crema , както и шампоана за коса и тяло.

# 242
Ползвам редовно мокрите кърпи на Baby Crema, както и шампоанът за коса и тяло с лайка и алое вера.
Днес купих от новите шампоани Play time  с ягода и горски плод. За жалост не бях сред късметлиите, може следващия път. Simple Smile

# 243
Мокри кърпи и шампоана 2 в 1.

# 244
Мокри кърпички

# 245
 Харесвам мокрите кърпички на Baby crema

# 246
  • София
купуваме кърпичките на Baby crema, както и душ-шампоана 2в1, зключително удобен и нежен за детската коса и кожа

# 247
И в момента ползваме мокрите кърпички на  Baby crema ,много свежо миришат и са идеални за почистване.Доволни  сме и от сапунчено  Baby crema

# 248
 Харесваме и използваме мокри кърпи и шампоана 2 в 1 Simple Smile

# 249
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купувам редовно мокрите кърпички и шампоана за коса и тяло с лайка.Отскоро съм и верен фен на оцветяващото слънцезащитно мляко. Heart Eyes Предпазва отлично нежната детска кожа,а нанасянето му се превърна в забавление за моето дете  Heart Eyes

# 250
  • София
В момента - шампоан Baby Crema (от старата или новата серия), иначе редовно купувам от мокрите кърпички Wink

# 251
Много ни харесват мокрите кърпички и душ-гела

# 252
Мокрите кърпички на  Baby crema се използват от цялото ни семейство ежедневно. Редовно купуваме  шампоана Play time  и душ-гела 2в1. Свежи, приятни и щадящи деликатната бебешка кожа. За следващото лято съм решила да пробваме оцветяващото слънцезащитно мляко.

# 253
Харесваме и използваме мокрите кърпички и не ги заменяме за друга марка  Peace

# 254
Използваме мокрите кърпички и много ги харесваме у дома!

Общи условия

Активация на акаунт