Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
От каква възраст децата могат да започнат да карат ски или сноуборд?
Какъв е оптималният период за обучение по ски на деца?
Какви са препоръките за индивидуално обучение по ски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
От каква възраст децата могат да започнат да карат ски или сноуборд?
-
Какъв е оптималният период за обучение по ски на деца?
-
Какви са препоръките за индивидуално обучение по ски?
-
Кое ски училище е подходящо за деца?
-
Какви съоръжения и условия има в Боровец за деца?
Мислим тази година с мъжа ми да пуснем големия ни син (на 4г3м) на ски-лагер през януари-март. Едноседмичен е, всеки ден ги возят до Витоша от градината, организиран е от фирма, специализирана в обучения по ски и сноуборд за деца и възрастни (Марина Спорт). Приемат за обучение деца от първа група, т.е. от тригодишни. Определено си мисля, че една седмица няма да е достатъчна за каквото и да било обучение, а и не е никак евтино (230 лв), но пък идеята е поне детето да види какво представляват ските и да се престраши да се качи на тях
Ще видим вече дали ще му допадне, понеже моите майчини притеснения са, че той е доста предпазлив по принцип. Баща му (който кара ски, за разлика от мен и не е от страхливите) смята обаче, че покрай другите деца и нашият ще се престраши да се качи на ските.