Париж - 13

• 109 048
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Бихте могли да се обадите по телефона или да запитате по Email.
Всъщност 22.03 е първият ден на пролетта - може пък да е free!

# 601
  • София
Ще им пиша, дано бързо отговорят.
Разрових се из сайта им, но не намерих никакво инфо за 22.03 Confused

# 602
Няма да е безплатно,  по-скоро извънредно да е затворен.
Не се коментира много покрива на Galeries Lafayette за посещение. Препоръчвам ви го- самият магазин си струва да се види вътре, а от покрива се открива чудесна панорамна /а и безплатна/ гледка към Париж. Освен това наблизо е магазинът на Lindt, където има хубав топъл шоколад. Операта също е много близо, ако имате време, влезте да я разгледате.

# 603
  • София
В стачка са, това ми отговориха Confused
Много жалко Cry

# 604
  • София по рождение
А разхождахте ли  се с корабче по Сена? Чудя се да резервирам ли? А ако вали.

# 605
  • Варна
А разхождахте ли  се с корабче по Сена? Чудя се да резервирам ли? А ако вали.

Има много места на които не ви трябва предварителна резервация , само главоболие.Може да си купите билет и да се качите от всички спирки , няма опашки Simple Smile

# 606
А разхождахте ли  се с корабче по Сена? Чудя се да резервирам ли? А ако вали.
Някои от линиите на туристическите автобуси включват и корабче. Питайте на място, но от резервация смисъл няма.

# 607
  • Русе
добро утро, дами и Честит празник  bg

Малко тъп въпрос но имам колебания. Знам 10 думи на английски (испаноговоряща съм). Ще се оправя ли с тях из Париж? Знам че французите не обичат да говорят други езици но все пак е туристически град, и би трябвало поне инглиш да говорят на възловите места.
Има евтини билети за октомври (тогава са най-евтини) и се чудя дали да се хвана на това хоро  newsm78
Предната година в Рим извадих късмет и все на испанци попадах, но дали ще имам този късмет и в Париж  newsm78

# 608
  • Русе
Не е вярно, че не искат да говорят. Стига да го знаят. Аз и на руски съм говорила в Париж в една сладкарница. Не се тревожи. А и с телефон в ръка всичко е възможно - пишеш на транслейтъра, той превежда, подаваш го на човека - той чете и ти отговаря уй или но. Изтегли си приложенията за транспорта и нямаш проблеми.

# 609
  • Русе
Благодаря  Hug

# 610
  • На острова
И аз като прясно завърнала се мога да потвърдя, че това са митове, че не говорят на английски. Аз също бях слушала легенди как не говорели английски, как ти “отговаряли” на френски или те игнорирали, но не е така. Навсякъде се разбирахме чудесно, не се притеснявайте.

Sause Baus!, мерси, пожелавам на теб и на всички предстоящи им Париж /отново/ незабравими преживявания там ❤

# 611
Митове,митове, ама преди 15г. наистина не искаха да говорят на английски. Нооо вече няма такова нещо, социализирали са се 😂😂😂 Струва ми се, че съвсем скоро и арабски ще им се наложи да говорят, но това е друга тема 😉

# 612
  • Русе
Благодаря още веднъж, дами но пак ще се простя с мечтата да видя Париж. Тъкмо прочетох тази тема, извадих всичко необходимо за пътуването + хотел, и накрая ще ходя на семейно събиране в Тоскана. Направо ми се дорева  Tired Дано в този живот да успея  Praynig

Пожелавам Ви прекрасни моменти в този неповторим град  Hug

# 613
Ели, явно така е трябвало да стане. Ще дойде и твоя момент. На мен пък Тоскана ми е такава любов... Италия никога не ми омръзва ❤

# 614
Благодаря още веднъж, дами но пак ще се простя с мечтата да видя Париж. Тъкмо прочетох тази тема, извадих всичко необходимо за пътуването + хотел, и накрая ще ходя на семейно събиране в Тоскана. Направо ми се дорева  Tired Дано в този живот да успея  Praynig

Пожелавам Ви прекрасни моменти в този неповторим град  Hug
Ехееее, де да можех да отида и аз на едно такова събиране в Тоскана. Мечта, мечта, дано да стане реалност.Другия път в Париж.

Общи условия

Активация на акаунт