Любители на Котки - Тема 110

• 45 075
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Танче Hug
Не ми се мисли какво ще правите като започне Насето да маркира, душичка, жал ми е за него. Tired
Дано здравословно е добре, другото има решение....

ММ е говорил с нашия ветеринар, като се приберем в Щатите февруари ще заведем котарака за пълни изследвания, питал го е за кастрация, доктора е казал да изчакаме пролетта, ако започне да маркира веднага.

Топче:

Това ни е новото място за дремане, как се побира не знам, но кърти там, днес почти цял ден стоя, дали заради слънцето и това не знам.

# 151
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какви сладости сте наредили!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Естаствено, че слънчевото място е най-удобно, независимо колко е тясно. Laughing

# 152
Има цяла слънчева тераса на разположение, а той да се навре баш там. Laughing

# 153
Здравейте, ние се опитваме да се опознаем а дребния. Изкарахме заедно два дена вече. Голям е сладур Simple Smile Обаче много налита на крака и ръце. Какво намира в тях - не зная. Хубавото е, че свикна с котешката тоалетна. Лошото е, че я сложихме в хола, за да може да свикне. И сега лека полека трябва да почнем да местим легенчето към тоалетната.

# 154
Искаме снимка. Flutter Как се казва бебока?
Бебетата са така, хапят и драскат.
Може да прочетеш из старите теми доста е споделяно по този въпрос и не само.
За да не се научи да ви драска по ръцете, защото те смятат, че това е част от играта /за справка Топче, той ръкавици не признава  Naughty/, сложи ръкавица. Peace

# 155
Ивекс, не всички бебоци  Mr. Green
Моята най-възрастна котка един път нокът не е извадила, както и дъщеря й. За това са ми така на сърце тези двете, не знаят, че са котки  Heart Eyes.

# 156
  • София
Здравейте, ние се опитваме да се опознаем а дребния. Изкарахме заедно два дена вече. Голям е сладур Simple Smile Обаче много налита на крака и ръце. Какво намира в тях - не зная.

Как какво - ми просто мърдат! И са толкова удобни за хапане, особено пръстите:hahaha: Обаче, за да не свикне да ви гризе като краставици, трябва да слагате дебела ръкавица и само с нея да си играете с него. Трябва да научи, че ръка без ръкавица не е за игра. А на ръкавицата може да излива всички страсти hahaha Иначе ще стигнете до конфликтни положения. Като се има предвид, че котките до третата си година са си игриви, пред перспективата да бъдете гризани и надлежно надрасквани, си струва да се напънете да промените нещата Peace Hug Е, освен ако не ви кефи и вас Joy Щото аз например, когато имам малко коте, ходя с ръце на паяжина Laughing Просто нищо не може да ме разколебае да го набарам тоя малък тумбак с гола ръка! Heart Eyes И, да знаеш, яко ти завиждам, че в момента имаш малък котьо Heart Eyes Кефи му се максимално, че котешкото детство е кратко, за жалост. На четири месеца вече са с размерите на голяма котка.

# 157
Ивекс, не всички бебоци  Mr. Green
Моята най-възрастна котка един път нокът не е извадила, както и дъщеря й. За това са ми така на сърце тези двете, не знаят, че са котки  Heart Eyes.
Късметлийка. Mr. Green

Аз съм пробвала няколко пъти с ръкавица, но беше вече късно, Топи се беше научил. Слава Богу вече не хапе, само когато го провокирам, разбирайте при ежедневната фризура.

# 158
Момичета, ще кача снимки по-късно. Дотогава, ето една снимка от обявата: https://olxbg-ring12.akamaized.net/images_prodavalnikcom/1036190 … oteta-_rev005.jpg

Това с ръкавицата е чудесна идея. Още днес ще взема  Hug

Днес сутринта беше много смешен Simple Smile)) Толкова милувки отнесох в лицето. Идва с муцунка право към устата ми, извръщам глава, и се умилква в носа ми, след това в ухото Laughing

# 159
Бебета. Heart Eyes
Кое е мъничето?

# 160
Първото, дето му се вижда муцунката. Току-що направи първото си качване на дивана  Laughing Слизането го усвои бързо, ама качването по-трудно  Laughing

Вчера му накупих разни неща, към които почти не прояви интерес - къщичка, тунелче, драскалка, мишка ...  Naughty Mr. Green

# 161
Не се изхвърляй с котешките неща за игра, не всички обичат. Peace
Моят не ги поглежда, за сметка на това само дебне да добара химикал, спирала или нещо друго, което може да го гони из къщи.
Много са сладки всичките, душички.

# 162
  • София
Момичета, ще кача снимки по-късно. Дотогава, ето една снимка от обявата: https://olxbg-ring12.akamaized.net/images_prodavalnikcom/1036190 … oteta-_rev005.jpg

Сладък малък кокорчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 163
Тунела за котки знаете ли как го ползва? Захапва връзките и почва да го влачи  hahaha

Момичета, няма ли котешка тоалетна, която да може да се хвърли директно в тоалетната?
Редакция: намерих това: http://m.zooplus.bg/feedback/1/0/shop/kotki/postelki_za_koteshki … /cats_best/351867. Звучи доста добре

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 12:02 от Мишелин

# 164
  • София
Мишелин, честито! Много радост ви пожелавам заедно. А относно еко тоалетната, моята твърдо отказа да ходи в такава.

Общи условия

Активация на акаунт