Любители на Котки - Тема 110

• 45 075
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
 Joy Joy
Снимките от този тип са ми любими.

# 676
# 677
  • Сандански

Да ви покажа моята маца  Peace

# 678
Добре дошли, радвам се да те видя тук. Hug
Как се казва мацинка, на колко години е?

# 679
  • Сандански
Добре дошли, радвам се да те видя тук. Hug
Как се казва мацинка, на колко години е?
Бети на галено тя е на 3 години и 8 месеца

# 680
Голям сладур е, пиши често и качвай снимки, на последното много се радваме всички. Flutter

# 681
  • София
Здравейте   Hug Hug Hug

Искам и аз да се присъединя към групата на собствениците на четириноги бедствия - това е моето момиче  Бела Heart Eyes
Скрит текст:

Родена е на 22.04.2016 и е една бяла, космата и бясна топка, Heart Eyes изключително социална, гушлива и обичлива, лапите си почти не ги използва, предпочита прегръдките и затова дупето и е огромно. У дома всички се шегуваме, че маца най-много обича коремчето си, защото постоянно намира какво да си хапва. Най-любимото и нещо на света е да събаря предмети и да гледа реакциите ми  hahaha hahaha hahaha не винаги е забавно за мен, но за нея определено.  Като цяло е здраво и палаво коте, единствено е глухичка, но нито за нея, нито за нас това е проблем, живеем си спокойно, единствено за сигурност си имаме каишка със звънче, за да може ние да я чуваме къде е, тъй като тя не може. Но не бих я заменила за друго коте  Heart Eyes

# 682
  • Сандански

Това е синчето и  Peace

# 683
Много сладко бебче. Heart Eyes

Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus), добре дошли! Много красива Бела.

# 684
  • София
Ето ни и като бебета  Heart Eyes

# 685
Душичка блага.

Аз да се оплача, че днес отново се инати и не иска да яде, ходи, чопли, врътва се и заминава, направо ми писна.
Снощи пак така,  не искаше да яде, отворих му две консерви, не ги и помириса, заминаха при котките долу, но за сметка на това като надуши мм, че яде беше първи. ooooh!

# 686
  • София
Г-ца Бързо се уча много Ви е прекрасна Белата! очите и са хипнотизиращи ... как мечтаех за синеоко - поне коте  Wink но не ми било писано ....

# 687
  • Пловдив
Ние се прибрахме по нощите с Бубу. Сега свикваме една с друга. Grinning

# 688
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Видях много сладки нови котачета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Добре дошли!  Hug

Супер!  Grinning Утре снимки  Party

# 689
  • София
Честито! Да се спогодите бързо и да се радвате много години една на друга!  Hug

Добре дошли на новите попълнения! Страхотни мацета видях!  Heart Eyes

Наско тази нощ намерил шапката на кака си, от тези с помпон на върха. Голяма игра е паднала! Всичко беше в отскубнати прежди, а шапката е в окаяно състояние. Sad

Общи условия

Активация на акаунт