Пети клас

• 85 569
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • нейде там, където ....
Не на ден, на седмица не може да има повече от две контролни според наредбата - чл. 20, ал.
 1
. Има дефинирано и какво е контролна работа, като външните оценявания май не се вписват в определението.

# 451
Някой да има тест за изходно нивопо история, че навсякъде са само по старата учебна програма.

# 452
Някой да има тест за изходно нивопо история, че навсякъде са само по старата учебна програма.

Във вторник ще го върнат, ако не е късно ще ти го пратя.

# 453
Не е късно за четвъртък е. Ако искаш ето ел. ми поща: diana7102@abv.bg
Благодаря предварително.

# 454
Аз съвсем ви изпуснах цялата учебна година, която, мнооого се радвам, че приключва  ooooh! Още не мога да преценя дали ПМГ беше най-доброто решение, но както и да е.
Вече сме на ваканционна вълна и ми е интересно как ще я прекарат децата. След натоварената учебна година, ми се иска лятото да е интересно и забавно. Записахме го на лагер в началото на септември, ще си ходи и на плуване. По негово желание юни ще ходи на английски, а юли, ако издържи изпита, на програмиране. Плануваме и едно семейно пътуване, но като цяло, сякаш в Бургас няма голям избор за лятото.

# 455
От другата седмица ще ми е напълно ваканционно, тогава и класът отива на екскурзия. Щерката ще пропусне и голямо чудене се чуди какво ще правят 5-6 деца тук.
Утре им е изходното по немски. Щерката заедно с още едно дете ще правят утре и извънредно  изходно по география, че изтърваха миналата седмица, едно състезание в събота, и това е за тази учебна година!
Лятото наблягаме повече на морето, а вкъщи тя ще си организира времето,  както и е удобно.

# 456
Нашето лято е планинско Simple Smile
Започваме на 16 юни с рафтинг и платки Simple Smile ...
Баба и дядо са морски, та морето си е по подразбиране..

# 457
  • София
Ние ще ходим на Делфинариума във Варна за ЧРД (резервирала съм й плуване с делфини), през Юли - лятното училище в Зоопарка, орез Август - море....

# 458
не са ни върнали изходното по история, но са върнали по български http://prikachi.com/images/629/9136629b.jpg. Ако някой иска другите страници да пише.

# 459
не са ни върнали изходното по история, но са върнали по български http://prikachi.com/images/629/9136629b.jpg. Ако някой иска другите страници да пише.

Давай го, изглежда обхваща целия материал.

Може на лични, ако друг няма интерес.

# 460
Да има друго такова диване кат мойто?!? Crazy
Цяло лято на море-а той не ще! Щял да стои при бабите си...няма те такова същественце
Twisted Evil

# 461
  • нейде там, където ....

Давай го, изглежда обхваща целия материал.

Може на лични, ако друг няма интерес.

Има, има. Нашето изходно ще е на 12.06. Ще го зачистя и дам за тренировка.

# 462
Ами, да ви кажа, че и морето омръзва, нищо, че всички си мислят, че нашето лято минава предимно на плажа  Mr. Green
Това с делфините звучи много интересно...но 200лв. Rolling Eyes
На рафтинга отдавна му се каним - дано скоро да успеем, че и на мен ще ми е много интересно.
Все по-трудно става организирането на времето заедно - отпуски, ваканции, мероприятия  ooooh! Наложи се да го освободим 4 дни от училище, защото пътувахме - ами оказаха си влияние, честно казано, уж не са много 4 дни, но все пак...

# 463
  • Бургас
Моята пък тази седмица е в къщи,че се разболя.Уж е оформена вече,ама да видим.На 12 ти ще имат изходно по математика.

# 464
  • София
Ами, да ви кажа, че и морето омръзва, нищо, че всички си мислят, че нашето лято минава предимно на плажа  Mr. Green
Това с делфините звучи много интересно...но 200лв. Rolling Eyes

Да, но така помагаме на делфинариума! Peace

Общи условия

Активация на акаунт