Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - 4 тема

• 122 140
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
С робота не би трябвало да има съществена разлика откъм влагалището. По-скоро се чувстваш по-добре и шаваш насам-натам, носиш бельо  Mr. Green; аз не бях изписана още на твоя етап  и не ми е създавало проблем течението.

# 316
  • Бургас
А,няма страшно.Неведнъж съм писала как психясах и хукнах в спешното,защото и на мен след операцията ми течеше някаква подобна на кръв течност.И ми се случи не докато лежах в болницата,а точно като започнах да се движа,да излизам на малки разходки.В спешното бяха много внимателни(чак да не повярваш),пратиха ме на гинеколог.Лекарката се случи хирург,успокои ме,че така се чистел организмът след такава операция.Бях много уплашена,защото вече нямах матка,даже шийката на матката бяха махнали и закърпили набързо каквото е останало от влагалището.
Около десет дни и аз ходих с превръзки.Ако много се притесняваш иди в някое спешно,но аз те съветвам да не се шашкаш толкова.
Голяма прегръдка от мен  Hug

# 317
Благодаря момичета, успокоихте ме.

# 318
  • Бургас
 Hug Hug Hug
До десет дни, най-много две седмици трябва да отшуми.На мен ту нещо като кръв,ту такова жълтеникаво,ту кърваво-жълтеникаво-кафяво ми течеше.Ще мине.Аз първо много се чудих как и защо тече,но явно е нормално при такава операция да се случи.

# 319
Hug Hug Hug
До десет дни, най-много две седмици трябва да отшуми.На мен ту нещо като кръв,ту такова жълтеникаво,ту кърваво-жълтеникаво-кафяво ми течеше.Ще мине.Аз първо много се чудих как и защо тече,но явно е нормално при такава операция да се случи.
                           Оффф на моменти върви като чешма, направо виждам как капе, имам чувството че ще ми изтече лимфата. Иначе нямам болки и кръв.

# 320
  • София
Аз също около 15 дни имах различни течения Simple Smile нормално е,организма се чисти!

# 321
Аз се бях панирала яко на 10 ден след операцията, защото тръгнах да чистя нещо из къщи и ми протече яко кръв. Мъжът ми ме закара веднага до клиниката и там на място ми казаха, че единия шев се е отворил и оттам кърви. Направиха ми тампонада с някакво кръвоспиращо в нея и на другия ден ме викаха за контрол. Казаха ми много да внимавам в картинката и да се пазя, та след това гледах повече да лежа и командарих децата.
На другия ден видяха, че кървенето е спряло и махнаха тампонадата, но имах жълтеникаво течение до към 5 седмица. След това спря и се възстанови нормалната влагалищна секреция.

# 322
Здравейте момичета, благодаря за отговорите.Днес спря течението. Аз в петък се изтрелях до професора, във вторник ще направя и скенер на таза. Искам да попитам Димяни дали е правила скенер на таза.

# 323
  • София
Здравейте момичета, благодаря за отговорите.Днес спря течението. Аз в петък се изтрелях до професора, във вторник ще направя и скенер на таза. Искам да попитам Димяни дали е правила скенер на таза.
Здравей,не ми е правен!

# 324
Здравей,не ми е правен!
                            Благодаря Димяни, попитах защото професора предложи а и една от жените беше правила. Момичета Вие сте страхотни, бъдете здрави, щастливи и обичани.

# 325
Аз съм правила скенер на таз преди операцията. И съжалявам, че го правих - при малък стадии е почти безмислено. След операцията, доколкото знам, се прави преди лъчето, за да може да се настрои прецизно зоната за облъчване, така че да навреди възможно най-малко.

# 326
Моето течение е същото като описаните по-горе, с тази разлика, че се появи половин година след операцията. Утре съм на гинеколог, за да видим за какво става въпрос и се надявам да се окажат банални конци...

# 327
  • София
Здравей,не ми е правен!
                            Благодаря Димяни, попитах защото професора предложи а и една от жените беше правила. Момичета Вие сте страхотни, бъдете здрави, щастливи и обичани.
Мен ме оперира 2013 г.и не ми е предлагал Ходех през 1 та година на 3 мес.на преглед и след това до сега на 6 мес.

# 328
При мен професор Томов искаше скенер на таза за да е сигурен, че това което изтича е лимфа, да изключи на 100% че не е урина. На засега не се налага, няма да правя.

# 329
Аз съм правила скенер на таз преди операцията. И съжалявам, че го правих - при малък стадии е почти безмислено. След операцията, доколкото знам, се прави преди лъчето, за да може да се настрои прецизно зоната за облъчване, така че да навреди възможно най-малко.
                            Да така е, една от жените с които бях оперирана ще започва лъче и са и казали, че трябва да направи за да видят къде точно да облъчват.

Общи условия

Активация на акаунт