Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - 4 тема

• 122 144
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
Моето течение е същото като описаните по-горе, с тази разлика, че се появи половин година след операцията. Утре съм на гинеколог, за да видим за какво става въпрос и се надявам да се окажат банални конци...
   Всичко ще е наред.                           

# 331
Изобщо не се сетих да ти кажа, че може и да е урина. Но би трябвало поне на аромат да различиш, ако не на вид. Радвам се, че си по-добре  Simple Smile
Ако решиш да правиш скенер с контраст, планирай за всеки случай, че може да се забавиш. Аз получих алергия към контраста и искаха да ме оставят да нощувам в болницата.

# 332
Здравейте момичета, температурата ми спада до 35 градуса. Знам че след операция е възможно, но все пак. Имал ли е някой такава температура, възможно ли е да е от инжекцийте за разреждане на кръвта, изписаха ми 7 за вкъщи. А и аз много се движа, дали не првкалявам с движението.
Аз поддържах един месец висока температура- около 38.

# 333
Благодаря Hug
Кой Славчев, къде, в София ли?

Ние сме от Пловдив. Лекарите, които цитирах са от Пловдив. Христамян е завеждащ аг онкологията в Университетската болница, другият също с това се занимава в клиника Селена.

Кики, не знам защо и колоноскопия.
Мен от онкологията в Пловдив ми казаха да търся или Христамян или Плевен. Само добри неща съм чувала за Христамян.

# 334
Подобно жълтеникаво зацапване имах първите две седмици. Имаш рана, конци, отделно и се чисти влагалището от дезинфектанта. ако е нещо леко не мисля, че има защо да се притесняваш. Не е било силно при мен - в смисъл не се е стичало по краката или нещо подобно, но се случваше като седна на пелената да остане петно някои дни. При падането на конците ме предупреди Доки, че може да има по-обилно течение със странен аромат (към втори месец, на контролата още имах останали конци) и каза да правя промивки със смрадлика.
Бедрото от страната на повечето махнати лимфни при мен още е на приливи и отливи. Слабините също се надуваха от време на време чак до четвърти месец.
                              Аз съм оперирана с робота, притеснявам се, че направо си тече не е като първия ден, но без превръзки не става. През ноща няма проблем, но като се раздвижа и започва да тече. И при мен течеше доста силно , даже един път намокрих целите дънки<

# 335
Изобщо не се сетих да ти кажа, че може и да е урина. Но би трябвало поне на аромат да различиш, ако не на вид. Радвам се, че си по-добре  Simple Smile
Ако решиш да правиш скенер с контраст, планирай за всеки случай, че може да се забавиш. Аз получих алергия към контраста и искаха да ме оставят да нощувам в болницата.
                          Да по аромата разбрах, че е лимфа. Професора искаше скенер за да е сигурен, но като спря каза, че не се налага.

# 336
  • Бургас
Моето течение е същото като описаните по-горе, с тази разлика, че се появи половин година след операцията. Утре съм на гинеколог, за да видим за какво става въпрос и се надявам да се окажат банални конци...
   Всичко ще е наред.                           
Дано са конци.Стискам ти палци.
 Hug Hug Hug

# 337
Момичета, сега се връщам от гинеколога! Оказа се, че наистина имам конци за вадене, които са направили тежко възпаление - докторът ми обясни, че сега се шие с последно поколение конци, но макар и рядко, се случва да има хора с непоносимост към всякакви външни тела. Като имам предвид, че преди и тампони не можех да търпя, напълно му вярвам. Другото е, че ръбът на оперативната намеса върху влагалището има новообразуван полип и раната се е разкървила!Сега ще започвам с химиотерапевтици като за начало, а после, ще видим в движение накъде вървят нещата.

# 338
Момичета, препоръчайте ми добър онкогинеколог за консултация.
Тимчева я изключвам, там няма добиране...
Знам, че е доста трудно, но ми трябва консултация този месец (юни) ...

# 339
  • Вила Великула
Момичета, препоръчайте ми добър онкогинеколог за консултация.
Тимчева я изключвам, там няма добиране...
Знам, че е доста трудно, но ми трябва консултация този месец (юни) ...
Ковачев от Военна болница. Има прием в частния кабинет-в същата болница - влиза се през поликлиниката и е на 2 етаж. Ако искаш утре мога да намеря и телефон за записване на часове.

# 340
  • Бургас
Някой беше питал за температурата-аз няколко месеца след операцията поддържах около 37 градуса.Все беше между 36.9 и 37.5.Предполагам,че може и по-ниска да е нормална.Аз като си я меря сега с електронните термометри,понякога е около 35,на малкия също съм мерила такава температура.

# 341
kalimbi1  видя ли че си трябва доктор . Дано всичко мине бързо  Hug

# 342
Здравейте момичета, днес си получих епикризата диагнозата е pT1bpN1Mo,назначена ми е лъче и химио терапия. Мисля да се обадя до Сити клиник за терапиите. Вашето мнение за тази клиника. И как да стигна до нея от гарата в София?

# 343
Сити клиник е нова клиника с отлична апаратура.До Младост с автобус 204 слизаш на спирка ,,блок 43 " мисля че беше или метро (метрото от клиниката е малко далече) и там ще те упътят. Peace Ако някой знае по директен да се включи.Simple Smile Или с метрото от автогарата слизаш на метростанция Интер експо център на Цариградско шосе и от там тръгваш не към метро магазина а в другата посока на същия тротоар без да пресичаш.Вървиш...само на право и ще ти се падне от ляво . Буквално ще минеш пред входа.Дано да съм ти била полезна.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 22:34 от Гена

# 344
Благодаря, Гена.

Общи условия

Активация на акаунт