ОКТОМВРИйчето с усмивки ни дарява, с мама елха ще украсява! - тема 2

• 29 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Страхотно! Ще я пробвам, стига да свикне с Лактаната и да не трябва да се връщам на НАН.
А то ако не го приема новото мляко би трябвало още от първия прием да си проличи, нали?

# 661
 За кърменето много добре те разбирам! Аз кърмя, но понеже през нощта не се събужда, а сутринта като суче в просъница, пие малко, се налага да изцеждам. Давам и от шише и когато сме на по-дълги разходки или не сме в колата. Естествено е по-лесно и и харесва, та сега от време на време ми мрънка като я домързи да суче, а и нали сега яде повече и стои блозо час през деня, после е и малко по-нервна и пак на 3,5 часа огладнява, освен ако не спи. Абе изтарикатяват се! Та да видим как ще продължаваме ....

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 16:36 от leila16

# 662
Leila, благодаря за рецептата, задължително ще пробвам. Пакетче от 125гр ли е маслото, а чаена чаша 200 или 240мл? Малко съм Мара подробната аз Mr. Green но за десертите е важно. Нашият ще се окаже голям партизанин значи, през деня я спи, я не, обаче и вечер се буди през 3 часа. Откъде намира енергия това дете не знам, като е буден и само маха с ръце и крака като ветропоксзател.

Последните 3 дни и много плаче и пръцка по 100 пъти, тия газове ще ни уморят. Спрях прясното мляко, спрях плодовете - същата работа #Crazy И днес се отказах от ваксинацията, че денят почна с писъци и реших, че и газове, и лекарства ще му дойдат в повече и няма да знам от какво плаче. Ще пробваме утре май, макар че шествалентната, която педиатърката препоръчва, я няма никъде - чак януари казаха и не знам дали не е късно. Другият вариант е петвалентна и отделно Хепатит Б, а ние мислим да сложим и анти-Ротавирус.

# 663
Фифи, маслото е 125гр. - да и по възможност да не е със сол , т.е. безсолно. Водата 240 мл. чаша, а захарта аз бих предпочела да е 200 гр  Wink , но ако искате да е мнооого сладък , тогава същата пропорция
   Това ми беше десерта фаворит като тинейджър  Laughing

# 664
Като стана дума за готвене аз не готвя защото мъжа ми готви много вкусно.Но миналата седмица сготвих пиле с бял сос от сметана,сирена  и гъби. Сега се прибрах от нощна разходка в центъра на София само с мъжа ми, много обичам да гледам коледните светлини.

# 665
Ехо мацки HugОпазихме Бебо от вируса на каката Whistling
И при нас положението е много изнервено, въпреки че се уважихме ,но аз си знаех , че ще е трудно с две деца,мъжа ми беше оптимист.Сега вместо да се радваме по празниците, толкова рода искат да се изтърсят ConfusedНе мога да разбера тоя зор да гостуват,при положение че е пълно с вируси StopНа нас това ни е източника на разправии,не мога да обясня,че не е редно бебе да се разнася по места където има дворни котки които се разхождат от вън вътре и супер мръсно, #Cussing out писна ми...и в нас не става да идват защото е тясно,аман вече #Cussing out
И за капак ММ е на банкет с преспиване,а аз го ревнувам защото се чувствам дебела и грозна SadОплаках се ...

# 666
И при нас положението е много изнервено, въпреки че се уважихме ,но аз си знаех , че ще е трудно с две деца,мъжа ми беше оптимист.Сега вместо да се радваме по празниците, толкова рода искат да се изтърсят ConfusedНе мога да разбера тоя зор да гостуват,при положение че е пълно с вируси StopНа нас това ни е източника на разправии,не мога да обясня,че не е редно бебе да се разнася по места където има дворни котки които се разхождат от вън вътре и супер мръсно, #Cussing out писна ми...и в нас не става да идват защото е тясно,аман вече #Cussing out
И за капак ММ е на банкет с преспиване,а аз го ревнувам защото се чувствам дебела и грозна SadОплаках се ...
А я се стегни,била дебела и грозна, ти си майка и си страхотна!! Мъжът ти е отишъл малко да се по весели, а не да изневерява

# 667
А я се стегни,била дебела и грозна, ти си майка и си страхотна!! Мъжът ти е отишъл малко да се по весели, а не да изневерява
Hug Hug

# 668
Като стана дума за готвене аз не готвя защото мъжа ми готви много вкусно.Но миналата седмица сготвих пиле с бял сос от сметана,сирена  и гъби. Сега се прибрах от нощна разходка в центъра на София само с мъжа ми, много обичам да гледам коледните светлини.
Уф, и аз много обичам, ама не ни се е случвало от много време. Я кажи къде хайманосвахте, за да прекарам и моя оттам  Simple Smile

Шо, аз се чувствам само дебела, ма ич и не ми пука. Поне мога да натупам някое гърчаво кифле, ако го хвана да се задява с моичкия  bowuu

# 669
Напълно те разбирам. И аз много ревнувам ... а в момента е до болестно състояние, именно защото и аз се чувствам грозна и дебела. Затова и сега като не кърмя съм на зверска диета. Но мисля, че всичко е само в главите ни, така че спокойно. Hug
И аз съм бясна на всички, искащи да идват на гости. Да не говорим, че давам  маски като дойдат вкъщи и ако за 10 минути се завъртя някъде като се върна все някой ще е свалил маската и ще е увиснал над кошчето! Никак не се съобразяват, а хем са близки хора... то хубаво радост, ама затова сме възрастни - да си използваме главите по предназначение.
Cristi, ти да не се умори от украсяване?  Grinning Губиш ми се.  Hug

# 670
Хи хи Cristi, тъкмо те търсех и мислех за теб. А докато пиша и ти си се появила.  Joy

# 671
  Хе хе, ама си бойна, Кристи !!!  Mr. Green
   Шо, нали знаеш, Кардашън направи 50 милиона с нейното закръглено дупе - сега са на мода пшщните мацки!  Така че споко  Grinning котираш се ! Не влизай във филми, радвай се на празниците !

# 672
Здравейте, момичета. Ние се за върнахме от гостуването при нашите на морето. Почувствах се малко човек и аз. С ММ в събота и неделя ходихме на масаж, аз бях на фризьор и маникюр. Правихме си разходки покрай морето с бебо, ходихме на сладкарница, а в събота и ергенски на заведение с приятели. Това да имаш отмяна за малко въобще не е зле.
Малкият много слуша по време на пътуването и в двете посоки, спа през цялото време, хем му дойде време за храна, но се размина без мрънкане.
Иначе бяхме като цигански катун, особено на отиване, когато с нас пътува и една приятелка с огромен куфар. Прибрахме се тази вечер към 19:30 и до 22:30 не можах даже са седна. Докато "обслужим" котката, разтоварим багажа, нахраня и приспя малкия, пусна перални. По-скоро това ме изморява отколкото самото пътуване. За Бъдни вечер и Коледа поне сме си у дома. Ще пътуваме после пак за морето за Нова година, ако сме здрави.

# 673
  Хе хе, ама си бойна, Кристи !!!  Mr. Green
   Шо, нали знаеш, Кардашън направи 50 милиона с нейното закръглено дупе - сега са на мода пищните мацки!  Така че споко  Grinning котираш се! И да ти кажа и аз се чувствам дебела, нищо че съм 52 кг - за мен си ги чувствам много, като съм свикнала да съм 47-48......  
  Ели .....завид, завид  Wink

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 00:01 от leila16

# 674
Аааааа, черен лебед се не губи. С тая грациозна шия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не съм съвсем украсила, щото си чакам лампичките! Та в сряда или четвъртък ще довърша. Ама само хвърча нанякъде! Перални, доставки, елхи, хапчета за обезпаразитяване на пет броя мискини, бебе, МРЪНКАЩО бебе, пазар за Коледа, меню за 4 дни и какво ли още не. Като си видя задачите и ми идва да се заключа в спалнята  Joy

Ох, и други веселби значи! Отивам аз в Еконт да пратя по една картичка на двете ми баби. На едната не знам точния адрес, на другата не съм сигурна за телефона. Мацката зад гишето пита за имената поне да са точни, щото ще искат лични карти, али-бали. Изтресох аз по едно собствено и по едно фамилно и с Бога напред, платих и пратих.

След помощ от роднини, се оказа, че едната фамилия съм я сбъркала, а за другата не е ясно дали е жива (хич не се обичат двата клона), ама поне се постарах. И умрях от срам Mr. Green  Девойката ме изгледа супер тъпо, като си тръгвах  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт