Не се ядосвай, гушкай и не пускай. Давай като Фиффи 

Стана ми забавно с лентичката и надписа й.

,но като е будна е мн кисела.Имам само 30 мин усмивки и гукане и се почва после мрънкане и рев.
А вечерта го оставих буден в кошарата и си заспа сам, преди все на ръце или на гърди се приспивахме. Няма да се издаваме пред мъжа ми обаче, предпочитам да си цъкам интернета 

Снощи и вечерта преди това спа от 23:30 до 07:30

Edit: Сега видях поста на Ustina 
чета ви като ми остане време, но се случва изключително рядко със зверчето вкъщи. Иначе не съм писала досега. Моята бамбина се роди на 03.10. естествено раждане. Чудя се обаче има ли някои от вас, които вече слагаха ваксините на 2-ри месец и как ги понесоха бебоците и има ли такива, които ще ги отложат. Много се чудя дали да не ги оставя за по-нататък, понеже ме притеснява как ще ги поесе, а и такива неща съм чела за тия ваксини, че ми се изправя косата
Да,да да е пълна програмата от рев на колики и зъби.Снощи ти въртя червата на всиччки,нищо не я болеше , ококорила ми ти онея зъркели до 4 сутринта
И кралицата благоволи да се събуди в един на обяд,уффффффф какъв е тоя скок в ръстежа,идеше ми аз да скоча от 4я етаж сутринта и сега пск мрънка да заспива и ей го обузи се и заспа,а аз ходя,като луда и не знам как да и обърна режима,че да спи нощем като другите тва диване
Мдаммм намрънках се Препоръчани теми