ОКТОМВРИйчето с усмивки ни дарява, с мама елха ще украсява! - тема 2

• 29 978
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Сега се мерих с него и без него на кантара, но все пак той е облечн и с памперс, затова махам 200 грама и излиза и той 4500, но все пак начина на мерене не предполага точност. И значи 5 хранения не стигат, то и 6 не стигат при метода с 1/6- та....

# 166
  • Шоплука
Ние също ядем 5 пъти по 120 мл и си спим културно по осем часа нощем, с разлика, когато имаме колики или връщаме мляко, тогава мрънкаме на сън.
Лид защо се притесняваш постоянно дали се справяш? Справяш си се страхотно  Hug

# 167
Щом не плаче и е спокоен значи му стига. Ние вечер ядем повечко, но през нощта си прави пауза. Определено напоследък хапва повечко, но тя си иска. Аз имам кантар и тегля

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 01:02 от leila16

# 168
  • Шоплука
Щом си прави паузите от 4 часа без да търси ядене, значи му е ок. Моята щом се нуждае от повече манджа започва да скъсява паузите и да търси ядене на три часа. Вашите бебета издават ли звуци на сън?  Бамбинчето точно на два часа вика ееее - ставам гледам спи, не се гърчи от колики, все едно сигнализира - мамо, къде си, аз съм добре, щом усети, че я пипам, спира и продължава да спи. Супер странно.

# 169
Издава и още как, напоследък е доста неспокоен и само си мрънка нещо, а аз ако случайно съм заспала, се будя Tired Като му погаля ръчичката, казва Ахх и се успокоява. Днес съвсем ме изненада - не мрънкане, а направо си ревеше. Спускам се от банята (че децибелите ги увеличава за 0 време) и какво да видя - маха с ръце и крака като бръмбър на гръб, плаче и.. СПИ Simple Smile И физиономии много смешни прави на сън, сигурно сънува нещо човечето.

# 170
При нас новия режим добре се прие. Единствено в интервала от 15 до 20ч се размрънка накрая за храна и то, защото започнахме малко по-късно с банята, тъй като мъжа ми се прибра по-късно от работа. Храненето в 00ч отново е в полузаспало състояние, чак ми е жал, че го вдигам, но иначе няма никакъв шанс да пропусне нощното. Даже памперсът му беше сух и нямаше нужда от смяна, толкова дълбоко спи човека, пу, пу.
От сутринта започвам с Лактаната, Хипът свърши.

# 171
Пффффф, моят ми скъса нервите цяла вечер. Рев, рев, рев до дупка. Накрая изяде първо обичайната доза, изпи 50 мл чай и се наложи да направя още 30 мл манджа. Къде го събра това дете, не знам ooooh! Сега дано да направи хубава пауза, иначе ще се обеся на собствените си гащи.

# 172
Щом не плаче и е спокоен значи му стига. Ние вечер ядем повечко, но през нощта си прави пауза. Но определено напоследък хапва повечко, но тя си иска. Аз имам кантар и меря
Не знам дали това е критерий, т.к. и ние не ревяхмеи правихме пауза от 6-7 часа вечер в началото и накрая се оказа,  че за 20 дни не сме качили нищо, а беше супер спокоен. За това сега се дохранваме. Най добре показва кантара.

# 173
Стейси, това за колко време? Цял месец ли?  newsm78

# 174
  • Шоплука
Фиффи явно са много впечатленията от деня и за това или инстиктивно търси мама даже насън.
Кристи, твоя боен младеж дано спи добре тази нощ.
Не мога да я нахраня в 00 ч, така спи и затова ядем сега. Няма как

# 175
Щом си прави паузите от 4 часа без да търси ядене, значи му е ок. Моята щом се нуждае от повече манджа започва да скъсява паузите и да търси ядене на три часа. Вашите бебета издават ли звуци на сън?  Бамбинчето точно на два часа вика ееее - ставам гледам спи, не се гърчи от колики, все едно сигнализира - мамо, къде си, аз съм добре, щом усети, че я пипам, спира и продължава да спи. Супер странно.
Не знам и аз защо се притеснявам  Hug
Може би вече изтрещявам от безсъние и като стоя по цял ден вкъщи и се чудя каква муха да си вкарам в акъла. Ха ха.
И ние мрънкаме на сън, ръкомахаме, приплакваме понякога.
И аз храних до сега. Прави паузи от 08 до 02 или от 09 до 03. Иначе трябва нарочно да будя в 00 или 01, за да спи до 06 или 07. Вчера обаче след дългата неделна криза, не яде от 09 до 06, но заспа в 00.

# 176
Chuby, направи точно шест часа и сега се храним отново. Но нещо е супер превъзбуден, ръкомаха като вятърна мелница и си примрънква.

# 177
Получиха ни се нещата с новия режим май, сега в 6ч се хранихме. За първи път дадох Лактана, въобще не мисля, че забеляза, че е друго мляко, хапна си го с кеф, ама той е ящен по принцип. Ще следя за реакции, да видим как ще му подейства, възлагам много надежди.

# 178
Ние от вчера след кризата с рева започнахме да издържаме по 4 ч. пауза.Оставих я да си се наспи и тя сама да се буди за ядене.По принцип и правя 120 мл вода с 4 лъжици АМ и все оставаше по малко,а сега всичко изяжда,дори успявам да набутам вода след това.Малката не иска да пие вода и аз и изтисквам от биберона в устата и прави физиономии все едно отрова й давам.Даже между храненията не иска да пие.Има ли такова бебе между нас и как се справяте? А защо като е на АМ трябва да се дава повече вода? Педиатърката все ме навиква да й давам повече,но тя пищи и реве като я усети.
Все си мислих,че с второто дете няма да се притеснявам толкова и ще ми бъде по- лесно и спокойно,но уви.
Днес оставих баткото у нас ,че ми се примоли да си седи малко с нас.Не му се ходило на градина  Simple SmileДано да ме слуша поне той  Joy

# 179
Ние от вчера след кризата с рева започнахме да издържаме по 4 ч. пауза.Оставих я да си се наспи и тя сама да се буди за ядене.По принцип и правя 120 мл вода с 4 лъжици АМ и все оставаше по малко,а сега всичко изяжда,дори успявам да набутам вода след това.Малката не иска да пие вода и аз и изтисквам от биберона в устата и прави физиономии все едно отрова й давам.Даже между храненията не иска да пие.Има ли такова бебе между нас и как се справяте? А защо като е на АМ трябва да се дава повече вода? Педиатърката все ме навиква да й давам повече,но тя пищи и реве като я усети.
Все си мислих,че с второто дете няма да се притеснявам толкова и ще ми бъде по- лесно и спокойно,но уви.
Днес оставих баткото у нас ,че ми се примоли да си седи малко с нас.Не му се ходило на градина  Simple SmileДано да ме слуша поне той  Joy
Малкия също прави уникални физиономии като не иска вода, аз за това давам чай, пине някакви течности да    приема. Обяснението, което получих аз за децата на АМ е, че предната кърма, т.е тази, която първо тръгва, утолява жаждата, а задната,тази, която тръгва в последствие, е хранителната.
И аз да споделя... Малкият снощи за първи път направи нощна пауза от 5 часа. Само че не знам дали е защото къпането беше малко по-рано или просто започна да разрежда.... Алелуя.... Не че последните 60мин не хленчеше, но не беше рев и аз го оставих. Ще се помъча 1 седмица на чай за да направим паузата вечер, а каквото стане.
Малко само се ядосвам, че всеки ден яде по различно време, защото всичко зависи кога му е първото хранене сутрин. И става една.... Но мисля, ако махнем нощното храмене, тогава да ги нагласям.... Изморих се вече от сметки за часове.... Висша математика ми трябва, която слава Богу не съм учила.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт