♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Нова от сета на Ашка Peace Peace

И един красив злодей  Whistling Whistling

# 136
 hahaha hahaha hahaha

Ели ты мне дашь #ВторойШанс , то я #Обещаю , что мы будем как прежде. Ты только #ОстаньсяРядом потому что ты #ОтнынеМоя (мой) и #МеждуНами будет любовь сильнее чем прежде. Гармония, единство это же #ТоЧтоМыНазываемЛюбовью ? Это же #РядомСтобой скучать по тебе? Ну пойми я #ВлюбилсяВТебя . Я летаю #НадОблаками когда ты рядом...

# 137
И понеже вчера стана въпрос за надписите на стената - Чудя се newsm78  - дали е възможно Исо да ги пише - той най-добре познава Дефне, и знае всичко с подробности около нея и Йомер  Thinking Тя споделя във всеки един момент с него за нея и за Баръш  Thinking
Освен това една вечер го завари пред стената

mama_an_ji , Hug знаеш ли колко пъти и аз се хващам  да бъркам и да правя двойка от образ и актьор! Joy Joy Joy

То, като ги нищим и във филма и в живота като  двойка, подсъзнанието ни си прави шеги с нас! Crazy

Интересно ми е  тази снимка от сцена ли е или просто си бърборят! newsm78

Ваня, Heart Eyes рускините са толкова луди , че ще наводнят ТТ с хаштагове #Crazy

# 138
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
И понеже вчера стана въпрос за надписите на стената - Чудя се newsm78  - дали е възможно Исо да ги пише - той най-добре познава Дефне, и знае всичко с подробности около нея и Йомер  Thinking Тя споделя във всеки един момент с него за нея и за Баръш  Thinking
Освен това една вечер го завари пред стената

mama_an_ji , Hug знаеш ли колко пъти и аз се хващам  да бъркам и да правя двойка от образ и актьор! Joy Joy Joy

То, като ги нищим и във филма и в живота като  двойка, подсъзнанието ни си прави шеги с нас! Crazy

Интересно ми е  тази снимка от сцена ли е или просто си бърборят! newsm78

Скрит текст:

Ваня, Heart Eyes рускините са толкова луди , че ще наводнят ТТ с хаштагове #Crazy

Алекс  Hug Heart Eyes и аз често ги бъркам  Crazy Crazy ама то така като само Елбар са ми в ума  Joy Joy Joy

А за снимката и аз се чудя, че не виждам хора от екипа около тях  newsm78 newsm78 newsm78

# 139
Коте, Heart Eyes не мога да разбера снимката дали умишлено е замъглена?? newsm78

Ако е така, може би е сцена и някой от екипа ги е щракнал, но е помислил и за последиците! Naughty

Като двойките от фигурното пързаляне са! Rolling Eyes Пълен синхрон! hahaha hahaha

От 64 серия?

# 140
Коте, Heart Eyes не мога да разбера снимката дали умишлено е замъглена?? newsm78

Ако е така, може би е сцена и някой от екипа ги е щракнал, но е помислил и за последиците! Naughty

Скрит текст:
Като двойките от фигурното пързаляне са! Rolling Eyes Пълен синхрон! hahaha hahaha

От 64 серия?

Снимката е от фен, затова е и с такова качество.. Доколкото схванах от рускините, е било репетиция на сцена, затова и няма хора около тях  Peace
Другата снимка също е от 64 еп.  Peace

# 141
 64-ти от  Рита.

Някой не бе доволен от целувката, която зашемети Дафинка, но имало от какво да и се завърти главата! hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/ruzgargeliyor/status/805422714102091776

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 20:21 от alex_94

# 142
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще ми се да видя Каан в друга роля, сигурно много ще ми хареса усмихнат и със спокоен израз на лицето.

Много хубва Елчин на последните снимки , но и някак уморена изглежда.

# 143
НеЖи я виж на какво попаднах  Mr. Green Mr. Green Колекция Бураковци  Crazy Crazy Crazy

Ох Heart Eyes

Кой е този по средата? Peace  Не го разпознавам Blush

Светле, хвърли едно око на "Любов" с Каан, Хазал Кая, Аслъ Тандоан и Хакан Курташ.Мисля, че там не е лошия. Peace

# 144
# 145
НеЖи Бурак Тозкопаран от Парампарча  Peace

# 146
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
64-ти от  Рита.

Някой не бе доволен от целувката, която зашемети Дафинка, но имало от какво да и се завърти главата! hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/ruzgargeliyor/status/805422714102091776

Абе друго си е да се види целувката отблизо и на забавен каданс  Flutter Crazy на мен ли така ми се видя ама като че ли Баръш й пусна език  Shocked Mr. Green
Охх влязох барабар с вратата  Blush а сега добър вечер  Hug

# 147
НеЖи Бурак Тозкопаран от Парампарча  Peace
Хем съм гледала първите серии на този сериал, хем не разпознах техния Озан Blush

Обаче ми се струва различен (в колажа) Rolling Eyes

# 148
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А Туфан не беше ли и той някакъв Бурак newsm78

Нежи, благодаря, като ми посвършат тия, дето съм ги подхванала, ще го погледна и него.

Обаче ква е тази целувка? Леле-мале! Нямат ли СЕМ там newsm78

Сега разбирам защо Елчин така изглежда на снимката - "Сега след таз целувка как да се върна при морското животно newsm78" - такъв й е изразът на лицето.

Аз съм си оставила Ашка за тази вечер, таман ще се изкефя.

# 149
Права си, Светле Peace  И Туфан е Бурак, и Галип също Laughing

Али Бурак Джейлян

Бурак Серген

Общи условия

Активация на акаунт