♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 61 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Аз кака снощи я гледах.... малко, че после смятах да спя и я коментирах даже в темата....като не зее така като пробита кофа, ами си затвори устенцето даже биваше

# 631
Аз кака снощи я гледах.... малко, че после смятах да спя и я коментирах даже в темата....като не зее така като пробита кофа, ами си затвори устенцето даже биваше

Славена Heart Eyes ти имаш впечатление от предаването, аз нямах такава възможност , та й се дивя сега. Wink

# 632
Алекс Hug, това  което погледнах / канала ни се предоставя от доставчика на кабелната както и още няколко комшийски/, само Еда Едже говореше и то комични моменти от снимките, Буура се хилеше за цвят, кака зееше на камерите за повече чар и като се схванеше лицевата и мускулатура замръзваше сериозна, после си направиха селфи с някакви от гостите/ публика.

В другата тема момичетата пишат че ТТ имало инфо/ според феновете/, че повече снимки в офиса на Пасионис нямало да има, интересно къде ще снимат и какво

# 633
Зад кадър Laughing

Славена Hug Мерич може да е решила , че няма нужда от сцени в работна среда и да наблегне повече на интимния им свят! Mr. Green

Този път вместо танц на боти да ни покаже пантофи! Sick

# 634

Славена Hug Мерич може да е решила , че няма нужда от сцени в работна среда и да наблегне повече на интимния им свят! Mr. Green

И в Библията е казано " Неведоми са пътищата божии", като на Мера мислите Rolling Eyes

# 635
Нещо , което няма да видим в сериала! hahaha hahaha hahaha

# 636
Добро утро!
Относно мислите на Мерич, предполагам са насочени към повишаване рейтинга на филма, за да може да отложи финала. Вместо да снимат простотии в края на първи сезон, да бяха направили един хубав финал, и всеки по пътя си. Да беше ограничила глупостите на Неро и Корай и нямаше сега да се чуди какво да пише.
Йомер не е болен, претърпял е катастрофа, не иска да говори. Дефне не знае за живота му в Италия, за жените, за алкохола. Тя не познава този Йомер, може би това е страха му. Как така той не се сещаше и не го мъчеше съвестта, а видя леприкорна и се почнаха пристъпите? Може би има две събития-катастрофата и това, което Дефне ще чуе по телефона.

# 637
Здравейте!

Скрит текст:

Ето ме и мен, който иска да заповяда Hug

Дафа през целия епизод не свали апреските си, даже на дизайнерския диван на ЙО си спа с тях Mr. Green, даже не се и преоблече, но Йомер няколко пъти смени побе пуловерите и якетата

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 10:42 от Slawena

# 638
Добро утро!
Относно мислите на Мерич, предполагам са насочени към повишаване рейтинга на филма, за да може да отложи финала. Вместо да снимат простотии в края на първи сезон, да бяха направили един хубав финал, и всеки по пътя си. Да беше ограничила глупостите на Неро и Корай и нямаше сега да се чуди какво да пише.
Йомер не е болен, претърпял е катастрофа, не иска да говори. Дефне не знае за живота му в Италия, за жените, за алкохола. Тя не познава този Йомер, може би това е страха му. Как така той не се сещаше и не го мъчеше съвестта, а видя леприкорна и се почнаха пристъпите? Може би има две събития-катастрофата и това, което Дефне ще чуе по телефона.
Това да претърпиш проишествие също е болест-емоционална, която по трудно се лекува от здравословен проблем, но както и да е. Дефне няма как да не се досеща какъв е бил живота му там, след случилото се няма да стане монах я, ясно е, че ще се отдаде на нещо, което би му помогнало да забрави......в неговия случай не беше така.
Мен ме дразни друго в поведението му....искаше толкова много Дафа, преследваше я не престано, ревнуваше я от Памко, получия и отново започна с игричките........ми да му се невиди, къде отиде открития и откровен до мозъка на костите си човек, какво е това сукане и въртене, къде отиде доверието, май Мера го скри зад ъгъла ooooh!

# 639
Добро утро!
Това да претърпиш проишествие също е болест-емоционална, която по трудно се лекува от здравословен проблем, но както и да е. Дефне няма как да не се досеща какъв е бил живота му там, след случилото се няма да стане монах я, ясно е, че ще се отдаде на нещо, което би му помогнало да забрави......в неговия случай не беше така.
Мен ме дразни друго в поведението му....искаше толкова много Дафа, преследваше я не престано, ревнуваше я от Памко, получия и отново започна с игричките........ми да му се невиди, къде отиде открития и откровен до мозъка на костите си човек, какво е това сукане и въртене, къде отиде доверието, май Мера го скри зад ъгъла ooooh!

Точно! Дефне отхвърли всичко, което стоеше между тях, направи избора си, готова е да изгради с него нов живот, обаче сега Йомер не е готов. В къщата на майка му той и каза, че този проблем не е нерешим. Ако трябва да сме честни, Йомер никога не е бил напълно открит, той не е показвал чувствата си пред Дефне. Обиждаше я, обвиняваше я, нараняваше я-тогава беше безмилостен в упреците си и може би това са единствените моменти, когато той беше открит. Не и каза за годишнината на майка си, тя го научи от Синан. Не считаше за нужно да и казва, че я обича, че я цени. Може би сега Йомер не е готов за Дефне.

# 640
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug

я каква е палава Елка  newsm53  newsm09

https://twitter.com/rafaljakob/status/809888517413371904

и новият филм на Сечко  Flutter Flutter
"Достатъчно е само едно дихание"

не го бях гледала като актьор обаче много ми хареса  Peace и преди време случайно засякох по лейдито че повтарят Една любовна история, където си партнира с Елка и си го гледам с кеф всеки уикенд  smile3521 smile3521 но  пък много добре им се получава химията там с Дамла Сьонмез  Crazy Crazy Crazy

# 641
  Heart Eyes Heart Eyes

# 642
# 643
  • Пловдив

# 644
Колко са щастливи само  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт