♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 61 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Какъв ли майтап е било да заснемат тези сцени Crazy, бих искала да бъда на някой сет просто като наблюдател

# 676
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Какъв ли майтап е било да заснемат тези сцени Crazy, бих искала да бъда на някой сет просто като наблюдател

Аз тала падам от смях  hahaha hahaha пък на живо сигурно ще се търкалям  Joy Joy Joy Joy

# 677

Slawena , Hug особено тази , в която Синан лиши Корай от  Ръфат по най-брутален начин! Joy Joy Joy

# 678

Slawena , Hug особено тази , в която Синан лиши Корай от  Ръфат по най-брутален начин! Joy Joy Joy

Този Ръфат защо ми се струва че беше и малко поумрял Mr. Green

# 679

Този Ръфат защо ми се струва че беше и малко поумрял Mr. Green

Това нямаше  никакво значение за Корай! Той щеше да го възкреси! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 680

Това нямаше  никакво значение за Корай! Той щеше да го възкреси! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

С целувка Crazy

Този Корай го изкараха безполово същество, така и не дадоха да има някакви чувства към някого/ някоя,  държи се като злобна лелка на средна възраст от съседната на Дафа мааала

# 681
  • Враца
Маме наистина лесно се закачи Кемал за Асу, но ще му бъде много трудно да се отърве. Все пак Асу има силен гръб, веднъж този на брат си, който мрази Кемал и втори път този на баща си. Макар да ми се струва, че той не я цени много много или може би това, че и баща не е истина. И тя самата е силен характер оправя се сама с всичко, а Кемал и фикс идея. Играе по свирката на Емир, защото така и изнася за момента, но май не го обича много. Не разбрах само финала на епизода Кемал какъв пост зае във фирмата, че се наложи да вземе решение да се ожени за Асу?
А дали партньорът му(онзи с мустаците, детето аби Али го снима)не играе и той двойна игра. Все пак се вижда с жената която работи за Емко и която няма нищо против да си изцапа ръцете.....
Съгласна съм, че в Севдата има повече забавни моменти отколкото в Ашка. Нихан и Кемал са страхотни в добавка с Емко са още повече. А Емчо как държеше Дениз, все едно цял живот се е грижил за деца (Емир детегледачката) и махаше през прозореца на Кемо подигравателно и безпардоно Simple Smile
Така: Понеже в първите серии, когато Кемал се върна от миньорското селище, като дясна ръка на Хакъ бей, той участва в разни търгове. В тази серия се сети за разговори от тогава и се усети, че може да удари татко Галипчик във връзка с купуване на едни участници в търговете, за да се откажат от участие - да не наддават в тези търгове, други изобщо да се откажат от участие. Кемал изрови такива участници и ги уговори да свидетелстват срещу Галип, за подкупване - даже прибраха с помощта на Айхан тези свидетели на сигурно място  Mr. Green. И Кемал, за да не го предаде за нарушаване на правила на търг на властите, поиска от Галип да му предаде всички акции - даде му срок един ден. И Галипчик, за да запази акциите в холдинга, да не ги даде на Кемал, трябваше да ги прехвърли на някой, който няма официална връзка със семейството и той реши да бъде Асу - все пак я счита за една от тях  Wink Mr. Green Емир изобщо не беше съгласен и много се противеше на това решение, но то е факт - Кемал с две думи пришпори Галип да ги прехвърли на Асу. И Кемал за да се добере до тези акции трябваше да се ожени за Асу преди прехвърлянето им. И така се оказа акционер във холдинга с процента на Галип, който не знам дали споменаха колко е  Rolling Eyes Rolling Eyes - влиза в борда на директорите на мястото на Галип, Предполагам дори, че Галип е държал  контрола на холдинга с по голям процент на акциите си от Емир  Mr. Green Mr. Green Респактивно сега Кемал е този "контрольор" - най големия акционер в холдинга Mr. Green

В Захир и аз започвам да се съмнявам, Тарък изглеждаше много засегнат от обвинението, че предава брат си  Rolling Eyes Rolling Eyes Може Захир без да иска да "предава" информацията, въпреки че май разбра що за стока е неговата Зехра с "открадването" на подписа му  Thinking  Ама любовта е сляпа  Mr. Green Mr. Green  Засега само завързаха интригата - дано скоро да разберем

Само не разбрах Вилдан каква информация получи за Айхан от адвоката си  Rolling Eyes  Мисля че информацията за него не е лоша - щом имаше такава свобода в затвора - имам едни подозрения още от тогава за него - дано се окажат верни  Praynig  Много го харесвам - лошото момче с добро сърце  Wink Mr. Green

Цитат
Озет к 49 серии ЧЛ

"В момент, когда Кемаль представлял себя Совету директоров, Эмир ловил взгляды Нихан и Кемаля, что добавило огня в его подозрения. Он должен обязательно узнать, есть ли снова связь между Кемалем и Нихан. Предательство со стороны Асу так же будет ударом для Эмира. Брат и сестра вынут мечи и никто не знает, каков будет итог этой борьбы. Кемаль, получает удовольствия от того, что Эмир проиграл и сам делает возможности встретиться с Нихан. Он не знает границ не только в борьбе с Эмиром, но и в любви к Нихан. Нихан же волнуют итоги женитьбы Кемаля и Асу. У Кемаль есть еще один удар, который решит будущее этого брака.
На семейном ужине, где Кемаль и Асу говорят о женитьбе, в СМИ попадет информация о личности Асу. Эта информация будет как землетрясение над семьей Сойдере. Асу сломалась и это конец одного оборота; это же предупреждение о новой темноте.
Эмир начнет действовать, чтобы узнать, есть ли отношения между Нихан и Кемалем и чтобы избавиться от ловушек Кемаля. Маленькая улика, найденная Туфаном, станет огромным козырем для Эмира.
Тряски, которые вызвал Кемаль, создадут огромные трещины вокруг Асу и Эмиром. Нихан и Кемаль будут расследовать эти трещины и найдут прямую связь со смертью Озана. Зейнеп пытается всеми способами скрывать отношения с Эмиром, но конец, который ожидает семью Сойдере, наступит в самый неожиданный момент.
Кемаль и Нихан медленно приближаются к правде о смерти Озана, а тень Эмира всегда над ними. Правда же, которая поменяет всю жизнь Крмаля, скрывается во лжи, которую ему говорят."

ПЕРЕВОД СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ : БЕСКОНЕЧНАЯ ЛЮБОВЬ .

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 22:46 от mama_an_ji

# 682
Славена, Heart Eyes имаше няколко намека, когато се беше разстроил, че му липсва приятеля , който не бил виждал от детските си  години, но пак така жестоко му го отнели...

И за някакъв артистичен талант на Британските острови рева и се жалва! newsm45

# 683
Алекс, спомням си тази сцена, но това бе приятел от детските му години, май нищо повече, нали искаше самолет или хеликоптер на Йомер, а той така се бе захласнал по Дафа тогава

# 684

В Туитър припомнят колко символика има във финалната сцена на 40 епизод.  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 685
# 686
  • Враца

# 687
# 688
Маме наистина лесно се закачи Кемал за Асу, но ще му бъде много трудно да се отърве. Все пак Асу има силен гръб, веднъж този на брат си, който мрази Кемал и втори път този на баща си. Макар да ми се струва, че той не я цени много много или може би това, че и баща не е истина. И тя самата е силен характер оправя се сама с всичко, а Кемал и фикс идея. Играе по свирката на Емир, защото така и изнася за момента, но май не го обича много. Не разбрах само финала на епизода Кемал какъв пост зае във фирмата, че се наложи да вземе решение да се ожени за Асу?
А дали партньорът му(онзи с мустаците, детето аби Али го снима)не играе и той двойна игра. Все пак се вижда с жената която работи за Емко и която няма нищо против да си изцапа ръцете.....
Съгласна съм, че в Севдата има повече забавни моменти отколкото в Ашка. Нихан и Кемал са страхотни в добавка с Емко са още повече. А Емчо как държеше Дениз, все едно цял живот се е грижил за деца (Емир детегледачката) и махаше през прозореца на Кемо подигравателно и безпардоно Simple Smile
Така: Понеже в първите серии, когато Кемал се върна от миньорското селище, като дясна ръка на Хакъ бей, той участва в разни търгове. В тази серия се сети за разговори от тогава и се усети, че може да удари татко Галипчик във връзка с купуване на едни участници в търговете, за да се откажат от участие - да не наддават в тези търгове, други изобщо да се откажат от участие. Кемал изрови такива участници и ги уговори да свидетелстват срещу Галип, за подкупване - даже прибраха с помощта на Айхан тези свидетели на сигурно място  Mr. Green. И Кемал, за да не го предаде за нарушаване на правила на търг на властите, поиска от Галип да му предаде всички акции - даде му срок един ден. И Галипчик, за да запази акциите в холдинга, да не ги даде на Кемал, трябваше да ги прехвърли на някой, който няма официална връзка със семейството и той реши да бъде Асу - все пак я счита за една от тях  Wink Mr. Green Емир изобщо не беше съгласен и много се противеше на това решение, но то е факт - Кемал с две думи пришпори Галип да ги прехвърли на Асу. И Кемал за да се добере до тези акции трябваше да се ожени за Асу преди прехвърлянето им. И така се оказа акционер във холдинга с процента на Галип, който не знам дали споменаха колко е  Rolling Eyes Rolling Eyes - влиза в борда на директорите на мястото на Галип, Предполагам дори, че Галип е държал  контрола на холдинга с по голям процент на акциите си от Емир  Mr. Green Mr. Green Респактивно сега Кемал е този "контрольор" - най големия акционер в холдинга Mr. Green

В Захир и аз започвам да се съмнявам, Тарък изглеждаше много засегнат от обвинението, че предава брат си  Rolling Eyes Rolling Eyes Може Захир без да иска да "предава" информацията, въпреки че май разбра що за стока е неговата Зехра с "открадването" на подписа му  Thinking  Ама любовта е сляпа  Mr. Green Mr. Green  Засега само завързаха интригата - дано скоро да разберем

Само не разбрах Вилдан каква информация получи за Айхан от адвоката си  Rolling Eyes  Мисля че информацията за него не е лоша - щом имаше такава свобода в затвора - имам едни подозрения още от тогава за него - дано се окажат верни  Praynig  Много го харесвам - лошото момче с добро сърце  Wink Mr. Green

Скрит текст:
Цитат
Озет к 49 серии ЧЛ

"В момент, когда Кемаль представлял себя Совету директоров, Эмир ловил взгляды Нихан и Кемаля, что добавило огня в его подозрения. Он должен обязательно узнать, есть ли снова связь между Кемалем и Нихан. Предательство со стороны Асу так же будет ударом для Эмира. Брат и сестра вынут мечи и никто не знает, каков будет итог этой борьбы. Кемаль, получает удовольствия от того, что Эмир проиграл и сам делает возможности встретиться с Нихан. Он не знает границ не только в борьбе с Эмиром, но и в любви к Нихан. Нихан же волнуют итоги женитьбы Кемаля и Асу. У Кемаль есть еще один удар, который решит будущее этого брака.
На семейном ужине, где Кемаль и Асу говорят о женитьбе, в СМИ попадет информация о личности Асу. Эта информация будет как землетрясение над семьей Сойдере. Асу сломалась и это конец одного оборота; это же предупреждение о новой темноте.
Эмир начнет действовать, чтобы узнать, есть ли отношения между Нихан и Кемалем и чтобы избавиться от ловушек Кемаля. Маленькая улика, найденная Туфаном, станет огромным козырем для Эмира.
Тряски, которые вызвал Кемаль, создадут огромные трещины вокруг Асу и Эмиром. Нихан и Кемаль будут расследовать эти трещины и найдут прямую связь со смертью Озана. Зейнеп пытается всеми способами скрывать отношения с Эмиром, но конец, который ожидает семью Сойдере, наступит в самый неожиданный момент.
Кемаль и Нихан медленно приближаются к правде о смерти Озана, а тень Эмира всегда над ними. Правда же, которая поменяет всю жизнь Крмаля, скрывается во лжи, которую ему говорят."

ПЕРЕВОД СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ : БЕСКОНЕЧНАЯ ЛЮБОВЬ .
[/spoiler]

и аз мисля че Тарък не е виновен в този случай за друго се срещна с Емир може да е нещо свързано с Озан , а Зехир се сети как са получили подписа му ,а дали се сети че и Зехра е замесена не съм много сигурна
за Айхан още в началото загатнаха че е замесен нещо с фамилия Аджемзааде и сега ще ни го разкрият, надявам се да не е нещо лошо че да ги раздели двамата с Клеопатра
А Кемал и Нихан са опасни голяма е шматка Ниханчето  Joy Joy Joy

# 689
Добро утро! Hug Hug

Да заредим батериите! Joy Joy

Няма озет, няма фраг...  Sick, но има фенове!

Има и животинки!  Wink

А, ето и озет!

Общи условия

Активация на акаунт