♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
64 епизод  Peace

От Елчин  Heart Eyes

От Мюжде  Crazy

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 16:07 от tempestad

# 181
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тия па всичките се изредиха да си показват тренировките  Whistling Whistling сега като минат всички представяния на суперхита  Joy Joy Joy Joy и шъ се покаже и кака  hahaha hahaha hahaha да не изостава  ooooh! ooooh!

# 182
Официалното изявление на продуцентите  Peace Peace

# 183
Официалното изявление на продуцентите  Peace Peace

Джанъм потвърждават ли  Thinking Thinking нали знаеш че съм на ТИ с езика  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 184
Чакам рускините с превода, но доколкото схванах - отричат за определена дата Whistling Whistling

# 185
Май не говорят за краен срок и дати????

Темпиии
Heart Eyes, кажи скъпа , ще ли се радваме по-дълго на нашите....!!! Praynig

# 186
Чакам рускините с превода, но доколкото схванах - отричат за определена дата Whistling Whistling

и аз се поразподих  Laughing Laughing та разбрах че за сега няма нищо потвърдено  Peace Peace

# 187
Аз лично залагам на цял сезон  Thinking Ако се задържим на този рейтинг или дай Боже на по- висок  Peace Praynig Съмнявам се да приключи набързо сериала, ама никога не се знае  ooooh!

# 188
Аз лично залагам на цял сезон  Thinking Ако се задържим на този рейтинг или дай Боже на по- висок  Peace Praynig Съмнявам се да приключи набързо сериала, ама никога не се знае  ooooh!

Темпи Heart Eyes, щом ти го казваш, значи така ще бъде! lovekiss lovekiss lovekiss

И още нещо интересно! Rolling Eyes

# 189
"Черна обич" - еп.47

Скрит текст:

# 190
Официальное заявление о ЛН

Перед началом нового сезона нашего сериала "Любовь напрокат",стартовавшего в прошлом году и полюбившегося многими за короткое время,мы обсудили с каналом где и каким образом закончится наша история.
Согласно нашим стратегическим планам,мы шаг за шагом продвигаемся вперед в осуществлении наших решений,но о дате финала мы еще ничего не решили точно.
Съемки нашего сериала продолжаются интенсивно и весело.Когда определится дата финала,выйдет заявление с нашей стороны.

С уважением
Ортакс Япым!

Благодаря на
Crazymegi bouquet bouquet от другата тема!

# 191
Официальное заявление о ЛН

Перед началом нового сезона нашего сериала "Любовь напрокат",стартовавшего в прошлом году и полюбившегося многими за короткое время,мы обсудили с каналом где и каким образом закончится наша история.
Согласно нашим стратегическим планам,мы шаг за шагом продвигаемся вперед в осуществлении наших решений,но о дате финала мы еще ничего не решили точно.
Съемки нашего сериала продолжаются интенсивно и весело.Когда определится дата финала,выйдет заявление с нашей стороны.

С уважением
Ортакс Япым!

Благодаря на
Crazymegi bouquet bouquet от другата тема!

Алексче   Hug Heart Eyes
значи има шанс да изкараме до пролетта 

# 192
Здравейте!

Влизам в темата и лавина от новини, сериала първо ще го спират с фиксирана дата, но се оказва кьорфишек за сега /опровергано на най високо ниво/, Гюпсе Озай и произведение, много шум за нищо май се окзва / според критиката/. Боре сгафил и после замазал положението с едно Пардон и усмивка незнайно от какво породена / липса на любимата или повече алкохолен дух в чашата за кафе/, поредното колко са щастливи и двете чифтета в реала, даже се мъчат да ни убедят / или себе си/ със поредния снимков материал и отделено място в социалните мрежи / ?/, нищо за сериала освен колко е весело на снимките / ние това го виждаме без да се афишира/..... Многоинфо, много нещо #Crazy.... А пък мен ме интересува фрагман дали ще има днес или утре ще го бъде Thinking

# 193
Славе фрагмана сигурно ще е утре,.в последно време обичат да ни мъчат   ooooh!

# 194
Славенка, Heart Eyes голяма дандания, голямо нещо!

Резултатът все същият!  yesТази вечер, може би снимки, а утре може би фраг!

Сечко с невръстни фенове!!

Вече има и петиция! ooooh! ooooh! ooooh!

#KiralıkAşkFinalOlamaz

https://www.change.org/p/info-ortaks-com-tr-kiral%C4%B1ka%C5%9Fk … witter_responsive

Общи условия

Активация на акаунт