♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Мера май иска да ни направи песимисти, но няма да стане, по скоро главния и бръмбар ще се възненсе отколкото гг

# 511
Корай май както винаги сам ще се натресе на купона без покана  hahaha hahaha

Цялост  Heart Eyes

# 512
  • Пловдив
64 епизод с BG. превод.
Благодаря на момичетата за труда!
bouquet

# 513

Най- търсеният сериал е Гугъл за Турция 2016 г.  Peace Peace

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 17:41 от tempestad

# 514
Всеки с проблемите си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Новото- старо "семейство"  Whistling

# 515
ехооо някой ще ми прави ли компания за тазвечерното кино  запазила съм първи ред приготвила съм пуканките и червено винце и с кеф ще гледам мама Фехриме как ще помете най-малко двора със Зиза  Twisted Evil Twisted Evil и поредната клопка от страна на Кемал

# 516
ехооо някой ще ми прави ли компания за тазвечерното кино  запазила съм първи ред приготвила съм пуканките и червено винце и с кеф ще гледам мама Фехриме как ще помете най-малко двора със Зиза  Twisted Evil Twisted Evil и поредната клопка от страна на Кемал

Това ли имаш предвид  Mr. Green Mr. Green

Макар че съм от негледащите сериала ти пожелавам приятно гледане, дано се намери с кого да коментираш  Hug Hug Hug

# 517

Това ли имаш предвид  Mr. Green Mr. Green

Макар че съм от негледащите сериала ти пожелавам приятно гледане, дано се намери с кого да коментираш  Hug Hug Hug
благодаря ти Tempi
точно тази сцена дано само не е някаква заблуда и да се случи нещо друго или да не е довидяла мамчето с кого точно се целува 
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3508

# 518
# 519

И оригиналът!  hahaha hahaha hahaha Не, че феновете имат нещо против Неджми бей! Wink

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 21:17 от alex_94

# 520
 в АШКА гледат КС , в КС Асу гледа за CESUR I GUZEL  остава там да загледат АШКА  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 23:22 от gabi_totevska

# 521
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
в АШКА гледат КС , в КС Асу гледа за CESUR I GUZEL  остава там да загледат АШКА  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy взаимно си правят реклама  hahaha hahaha

# 522
в АШКА гледат КС , в КС Асу гледа за CESUR I GUZEL  остава там да загледат АШКА  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy взаимно си правят реклама  hahaha hahaha
Така става  май 😁
Серията ми хареса само дето си я гледах самичка  май май Sad

# 523
Благодаря за превода на 64 епизод !

"Може ли човек да се отдели от семейството си ?"
Ами може и в случая Дефне ,ако се отдели ще си създаде семейство ,дом и ще бъде щастлива с човека ,когото обича ! Ситуацията вече е такава . Стига е плащала данък за чужди грешки .
Може ли да са толкова консерв/и/ативни ,чак до небесата .  Всички я гледат като престъпник ,предател и още кой знае каква....
И Нихан......сякаш Земята се върти около нея...... за една изненада направи Дефне най-черната и безотговорна сестра и приятелка ....Когато егоизма вземе връх над разума това е резултатът.....Нихан.......

" Аз не съм добре!"

заключи "мъдро" Тюркян чауш /както я нарича Исо/ Много строго съди Дефне , а за "изпълнението"  на Сердар  си трае ....Ако не беше неговата издънка ,дали сега щеше да ги говори тези "мъдри " слова на Дефне...Ужас !!!!! Дебилщината на Сердар и той обиден...Божеееее,да му имам представата за уважение и загриженост.... ooooh! ooooh!
Истина е ,че са я подкрепили след заминаването на Йомер ,но това си е техен дълг и борч бих казала . Ако не беше семейството ѝ/Сердар/ дали Дефне щеше да изживее това мъчение...или тя няма право на щастие ,защото има "семейство"??????

# 524
Къде го има преведен 64 еп newsm78

намерих го Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт