"Може ли човек да се отдели от семейството си ?"
Ами може и в случая Дефне ,ако се отдели ще си създаде семейство ,дом и ще бъде щастлива с човека ,когото обича ! Ситуацията вече е такава . Стига е плащала данък за чужди грешки .
Може ли да са толкова консерв/и/ативни ,чак до небесата . Всички я гледат като престъпник ,предател и още кой знае каква....
И Нихан......сякаш Земята се върти около нея...... за една изненада направи Дефне най-черната и безотговорна сестра и приятелка ....Когато егоизма вземе връх над разума това е резултатът.....Нихан.......
заключи "мъдро" Тюркян чауш /както я нарича Исо/ Много строго съди Дефне , а за "изпълнението" на Сердар си трае ....

Истина е ,че са я подкрепили след заминаването на Йомер ,но това си е техен дълг и борч бих казала . Ако не беше семейството ѝ/Сердар/ дали Дефне щеше да изживее това мъчение...или тя няма право на щастие ,защото има "семейство"??????
Ми че тя Тюркян май така и още не знае за тази част от историята.. И за съжаление според мен няма и да научи
За другото съм съгласна на 100%

А сега добро утро

Още малко остана докато видим "лудата" Дефне - дано не прилича на лудата Зелиха

Това е напълно нормална реакция на родител, който е преживял драмата с детето си.

повечко баклава ми се полага