SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 32 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Misha Collins: [...] They told me we were all going to dress up like Christmas elves for the picture. Jerks.

Joy

# 121
 Joy Joy
Нагледно.

# 122
Мммм, догледа ми се коледния епизод от време оно Laughing ...

# 123
  • София
Supernatural Boss Previews Three 'Really Strong' Castiel-Heavy Episodes

Страхотна новина Simple Smile
ето и от мен една снимка за коледно настроение

# 124
Здравейте!
Много новини, много нещо, ама то така аз като влизам от дъжд на вятър в темата, да чета пък какво остава да пиша.  :oops

Нямам търпение да видя епизодите които са фокусирани върху Кас. Party
Аз обаче нямам търпение вече да стане 27 януари вече, ето така съм за нов епизод. smile3508

Аз само говорих за маратони на сезони тук и за дълго време си останах само на приказки, но от четвъртък съм започнала 1 сезон и съм на 10 епизод вече и продължавам че имам само 5 седмици и 3 дни да изгледам останалите епизоди. Grinning smile3521

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 13:41 от mara70

# 125
Джаред и свещи:

PS. Мнооого обичам свещи, ама много Crazy .

# 126
Не се прай са.... Whistling Mr. Green

# 127
Е ся кво да прая. Обичам. Свещи Mr. Green

# 128
И аз така. Sunglasses

# 129
Така, така Whistling

Малко новини за продължението на сезона:

Question: Any word on whether Jim Beaver will be making an appearance on Supernatural this season? It just wouldn’t seem right to not have Bobby at least make one appearance. —Jane
Ausiello: There are “no plans as of right now,” but some other familiar faces will be back this season, executive producer Andrew Dabb tells TVLine. Among them: deaf hunter Eileen Leahy, teen wannabe hunter Claire Novak and Sheriff Donna Hanscum. “Obviously, as we’re building up the British hunters, we’re also building up, or in some cases re-establishing, our American hunters,” the EP says. “It’s a really cool opportunity to bring in people like that, some of whom we’ve seen pretty recently, and some of whom we haven’t seen for quite a while.”

А можеше и нови ловци да видим...

Question: Can the show give us any scoop on Supernatural Episode 11, which is rumored to have a de-aged Dean? —Kim
Ausiello: Dean’s not physically de-aging, but rather “trapped in a Memento-type loop, where he’s kind of losing his memory a little bit,” Dabb previews. “For him, as someone who struggles with all the baggage from years and years of doing a very, very difficult job, it almost becomes freeing, in a way. So you’re going to see a Dean that is a lot more fun and childlike. Jensen [Ackles] does a great job. Then it becomes a much more tragic story as he starts to forget Sam — and himself.”

Нищо не съм чела за този епизод, звучи интересно.

# 130
Звучи интересно.
Британските ловци да не ги и дават, особено онова чучело.

# 131
Аз пък не искам да виждам Клер, от всичките деца в сериала тя беше най-дървената... Много ми е антипатично момичето и като актриса, и като герой в сериала... За Дона ще се радвам, кефеше ме, а за Ейлин не се сещам коя беше...

# 132
  • София

Eileen Leahy - от епизода с баншито.

# 133
Изобщо не се сещам, нито за актрисата, нито за епизода.

# 134
Аз се сетих след доста мъки - в старчески дом имаше банши, което викаше, а тя беше ловец и го ловеше от 20 години насам (явно е много добра  Laughing ), момчетата и те се появиха и те там, ама тя защото е толкова добра си помисли че те са баншита и ги беше хванала и искаше да ги убива...

Общи условия

Активация на акаунт