SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 32 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Хубаво семейство, само Данийл нещо не ми допада.
Бебоците са сладки. Heart Eyes

# 211
  • Вестерос
Много сладка снимка!

Аз нея не я харесвам от One tree hill, там имаше куца роля и я намразих  Joy

# 212
Ау,страхотни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
  • Buffyworld
Много сладка снимка!

Аз нея не я харесвам от One tree hill, там имаше куца роля и я намразих  Joy

И аз точно от там не я харесвам. Там играеше Рейчъл и беше много гадна и неприятна.

За реколтите - аз съм 77 . Май съм някъде по средата  Confused Simple Smile

# 214
  • Вестерос
Да, после се ожени за Дан  Sick

# 215
Не го помня това, а съм гледала сериала, както и да е не я харесвам Данийл, има нещо в нея.....

За сметка на това Падалекови са хубава двойка.

# 216
  • София
Много са сладки Акълсови Simple Smile
Не съм гледала One tree hill, с нея само Ten inch hero съм гледала, където са се запознали с Дженсън и ми хареса.

За статистиката...аз съм 81.

# 217
Често ролите влияят върху преценката ни за актьорите. И обратното.
Ето например J2. Чудесни мъже, но вероятно ги имам за по- отколкото са Mr. Green , само заради това, че много харесах Сам и Дийн Уинчестър. Ама много ги харесах Crazy .
Обратен пример - Колин Фарел. Ах, тръпка! И заради нея съм гледала филми, въпреки че не са ми допадали особено.

# 218
По повод информацията за 13 сезон - ако бяха приключили сериала навреме, това щеше да е най-великият сериал на тази тема и много трудно щеше някой да го задмине. Сега обаче е абсурд да кажа, че сериалът е велик. Хубав - да, но не и велик. Сценаристите отдавна се изчерпаха и последните сезони са безидейни и разтягане на локуми.
Това си е мое мнение.

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 02:47 от Paige

# 219
На мен най-много ми липсва ерата на Крипки. Имаше цялостна история, имаше градация, имаше обрати. После започна да се усеща хаотичност, работа на парче, умора.
Но ще се гледа, няма как Joy .

# 220
  • Вестерос
той що се махна?

# 221
'Разказа' историята, която искаше.
Остана само като консултант понякога. Например в последния сезон, когато се появи Бог, останах с впечатление, че екипа е искал мнението му по този важен въпрос.

# 222
  • Вестерос
До кой сезон беше той?

# 223
  • София
До края на 5ти, ако беше както той го е бил замислил, щеше да свърши тогава.

# 224
Много фактори са намесени: рейтинг, пари, ангажимент за актьори и екип... Рейтингът на сериала не е висок, но относително стабилен, т.е. може да се разчита на определена аудитория. Актьорите пък са благодарни, че имат сигурна работа - не особено често срещано в тяхната професия.

Общи условия

Активация на акаунт