SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 31 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да и аз се чудя защо се изтощи Кас така.
А дали Кас още  може да се телепортира където си иска?
Той с крила ли си е още се чудя? Толкова много неща се случиха, че забравих.
Падналите ангели може би са загубили силите си при падането. А Кас?

Отговарям веднага Simple Smile като виден Кас-експерт Laughing

Метатрон открадна сиянието на Кастиел за да задейства заклинанието, което прогони ангелите от Рая.

Крилете на ангелите изгоряха при падането.

После Кас си върна сиянието, или по-скоро това, което е останало от него, значително повредено.  Изглежда състоянието на крилата му зависи от това, така че... Тъй, че няма телепортиране.  Confused

Предполагам, че се изтощава по-лесно когато използва силите си, заради това, че сиянието му е непълно. Пък и Ишим трябваше здравата да го ступа...

Да, всичко това е така, но почти веднага след като си получи силата обратно Кас излекува Чарли и му нямаше нищо. Според мен е или заради времето, което Луцифер прекара в него, или защото за да излекува ангел трябва да изразходи много повече сила.

# 436
  • Buffyworld
Или може би, защото както каза Кас, раната е много дълбока. Може би , колкото по-голямо е наравяането, толкова повече сила губи.

Иве, знам, че Теа работи в кметството, но тъй като в последния епизод дадоха кметството, а тя изобщо не се появи, затова се чудех къде е ....

# 437
Бъфи, рядко я дават, да, за сметка на това другите са на линия, на мен ми е крайно отчайващ вече този сериал, а и откакто Оливър не тренира гол хептем не ми се гледа. hahaha

Гледах снощи и съм със смесени чувства. Rolling Eyes

# 438
  • Вестерос
Аз вчера наваксах със сериали, но от 4-те не съм зяпала ни един. СМятам уикенда да ги изгледам на куп по 3 серии и от 4-те

# 439
На мен ми остават само Легендите, но първо ще гледам Слийпито и Грим.

Какво мислите за държанието на Дийн спрямо Кас?

# 440
  • Вестерос
Аз не съм видяла нещо различно за държанието на Дийн към Кас  Blush

# 441
В този епизод, след убийството на Били.
На мен ми изглежда така все едно той е разочарован, че не се е жертвал, защото сигурно той щеше да го направи и сега има да мисли само проблемите, които ще следват от това.  Не знам.......

# 442
Честно казано вече искам да убият Кас, момчетата да си намерят по някой хлапак за приемник и да умрат и те на някоя по-сериозна мисия, и да се съберат всички в рая в бара на Елън, с Боби, баща им, Кас, Руфъс и всички останали там, и да се свършва...

# 443
  • Buffyworld
Да, наистина имаше напрежение между Дийн и Кас. Дийн сякаш го упрекваше, че Кас му е спасил живота  Mr. Green .  Надявам се, че това ще е само за този епизод, но съм сигурна, че когато стане нещо, Дийн ще каже на Кас ..... " Нали ти казах ! .... "

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 11:23 от _Buffy_

# 444
Като нищо.
Интересно какви ще са тези вселенски проблеми?

# 445
  • Buffyworld
Дано да е нещо свежо. Някакъв нов апокалипсис, който не сме виждали досега. Например, аз лично бях много впечатлена от края на миналия сезон, когато се появи Тъмнината и Импалата изчезна в мрака  Mr. Green .

# 446
О, да, и на мен ми хареса много.
Предполагам следващите серии ще са свързани с жената, дето е бременна от Луци / Joy/.

# 447
Като нищо.
Интересно какви ще са тези вселенски проблеми?

Два ще бъдат.
Убийството на Били и  чадото на Люси.

Извинявам се. Добавям трето - английските драскачи  Flutter

# 448
Чадото.  Joy Joy

# 449
 Laughing

Добавих и трето Иве  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт